hic arkadasim yok asosyalim ölucem yanlizliktan galiba ?

valla artık kimse kimseyi anlamıyo derdini dinlemiyor.eğer gerçek dostluklar olsaysdı buraya yazarmıydı bukadar insan derdini.boşver gel burda takıl sen en iyisi burası.ben burayı çokk seviyorum.gerçekte herkes bi acayip can sıkıcı moral bozucu maalesef.

Konu sahibi hiç arkadaşım yok demiş.
Az arkadaşım var dememiş ki.
"Az insan çok huzur" lafının bir anlamı yok bu durumda bence.
Kaç kişi yazmış bunu ama ne alaka yani?
Çünkü elde var sıfır.
Tek bir arkadaşı bile yoksa durum çok kötü demektir.

Nerede yaşıyorsun ki? Komşu da mı yok? Okul mu var iş mi yoksa hep evde misin?
Ondan mı yok arkadaşın?

Benimde yok! Yurt disinda yasiyorum calisiyorum turk arkadasim olsun az olsun ama oz olsubistiyorum ama maalesef :(
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :D

Yalnızlık kadar kotu bırsey olamaz sanırım yalnızlık allaha mahsustur.ben sahsen arkadassız dostsuz bır hayat dusunemıyorum.pekı neden hıc arkadasın yok nerde yasıyosyun

Hic arkadasinizin olmamasi iyi bir durum degil hanimlar. Insanlar buraya hic arkadaslari olmadiklari icin yazmiyorlar. Cogu kisinin daha cok fikir, daha cok bakis acisi gormek icin yazdigini dusunuyorum. Ben oyleyim en azindan. Arkadas azligini marifet gibi gostermeyin. Herkes kotu degil, arkadas - dost olmaya degecek bircok insan var. Sizler de o insanlari bulmak icin cabalayin. Cikin gezin, iletisim kurmaya calisin. Hep karsidaki insanin sohbete girmesini beklemeyin. Bu hayat tek basina gecmez, gecmemeli. Hic arkadassizligi sagliksiz ve kisinin psikolojisi acisindan urkutucu buldugum icin bu kadar sey yazdim. Kirilmayin lutfen.

hayvanları sevıyorsan sorumluluk alabılırsen bır evcıl hayvan edın dünyanın en güzel duygusu

Arkadaş bulunur belki ama ben de dost bulamamis biriyim maalesef, dost dediklerim iki güzel durumumda hemen kiskanclik moduna girdiler, anladimki kimseden kimseye hayir yoi boşver gel bizde burdan arkadaş olalim öğrenci misin

Bir dosta sahip olmanın Allahu tealanın bir lütfu olduğuna, kalpleri birbirine ısındıranın Allahu teala olduğuna inanan biri olarak sana şuraya git, buraya git gibi naçizane tavsiyelerde bulunmayacağım. Allahu tealaya dua et arkadaştan ziyade bir dost nasip etsin, önemli olan birbirinize faideli olabileceğiniz dostluklar kurabilmektir.
Senin adına da kendim adına da Allahu teala birbirimize hayırlı olabileceğimiz dostları hayırlısıyla, kolaylıkla nasip etsin tez vakitte.
Amin diyerek desteklerinizi bekliyoruz:)

2haftadir kimse yazmadigina gore herkes arkadas bulmus demekki :)
Hayirli olsun dostlarim darisida bana insallah
Aslinda ben arkadasdan ziyade hep beni sevecek hep benimle yasicak bir insan istiyorum sanirim bunun eksikligi var bende

Ne kadar az insan o kadar iyi. Bos ver. Arkadassiz olanlari sagliksiz bulanlar olmus. Ruh sagliginin iyi olup olmadigina ancak bir uzman karar verebilir.

Back
X