- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.261
güzellerimmm napıyosunuz nasılsınız bakalım
hımm hiç duymadımYürüyen Ölüler..
acebaaa pembegelin napıyo
hımm iyi çalışmalar kuzumm benimde canım sıkılıyoo
hangi diziymiş o :126:
görüşürüz canımm
gitmedim kıs burdayım dahaapiskom gitmişsin bile neyse çalış bebek doktor ol topiğimizin doktorcuğuu
acebaaa pembegelin napıyo
sağol canımsohbet ediyonuz ya burda canım niye sıkılıyon
öyle valla haklısınhımm hiç duymadım
ne yapsın kızz mutlu mutlu takılıyodurrr
gitmedim kıs burdayım dahaa
aaa görunmez mi oldum acepp:79:
hmmm o da var canımm doğru anlıyorum senideburası olmasa kafayı yerdim zaten canımm
yapacak bir şey yok ya ona sıkılıyorum
yaniiiöyle valla haklısın
hmmm o da var canımm doğru anlıyorum senide
offf bende istiyorum denize gitmeyiiiyaniii
ayyy patliyacağummannemle teyzemler falan denize kadınlar plajına gitti bugün kızlarr keşke bende gitseydim dedim ama çook kalabalıkmış bir de çook pismiş oturuyolarmış plajda
yaniii
ayyy patliyacağummannemle teyzemler falan denize kadınlar plajına gitti bugün kızlarr keşke bende gitseydim dedim ama çook kalabalıkmış bir de çook pismiş oturuyolarmış plajda
bende bendeeeee nişanlı değil sevgili tribi çekmek iştemiyorummben de denize gitmek istiyorum şöyle akdenizin serin sularına bırakmak istiyorum kendimi ama kadın plajı istiyorum yok mayo giymek diyen nişanlı tripleri çekmek istemiyorum
offf bende istiyorum denize gitmeyiii
ben de denize gitmek istiyorum şöyle akdenizin serin sularına bırakmak istiyorum kendimi ama kadın plajı istiyorum yok mayo giymek diyen nişanlı tripleri çekmek istemiyorum
bende bendeeeee nişanlı değil sevgili tribi çekmek iştemiyorumm
bıktımm artıkkkk
off valla canım bezdim artıkk erkek tribi çekmektennne çektik bea piskom hee
aynen canımm bende bu arada denize gideyim diyorum aamaa 2 yıldır falan gitmiyorum özledimm şıpp şıpp yapmayıı
ama güzel bir yer yok ki anca dediğin gibi tatil bölgelerine gitmen lazımm burdaki plajlar pislik kalabalık piss insanlarla doluu
off valla canım bezdim artıkk erkek tribi çekmektenn
hayır bari haklı olsa eyvallah diycem
ben trip atıyorum diye kendisininde trip atma huyu var....olmaz olsunnn
iyisin canım sen bana bıkkınlık geldi artıkkkyok allahtan benimkinin trip atma huyu yok tripler anca benden çıkar
onu bırak trollük yapsın bana, sinir etsin beni
ne diyosun ben 5 yıldır denize girmedim acaba yüzmeyi unutmuş muyumdur :26: onu düşünüyorum o derece uzun zaman oldu anca ayakcıklarım değdi suyaşişme havuz mu alsam napsım kız var mı büyükleri koyarım banyoya ya da terasa koyarım bi de çarşaf sererim komşular görmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?