Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

yaniii

ayyy patliyacağumm annemle teyzemler falan denize kadınlar plajına gitti bugün kızlarr keşke bende gitseydim dedim ama çook kalabalıkmış bir de çook pismiş oturuyolarmış plajda

ben de denize gitmek istiyorum şöyle akdenizin serin sularına bırakmak istiyorum kendimi ama kadın plajı istiyorum yok mayo giymek diyen nişanlı tripleri çekmek istemiyorum

offf bende istiyorum denize gitmeyiii

ben de denize gitmek istiyorum şöyle akdenizin serin sularına bırakmak istiyorum kendimi ama kadın plajı istiyorum yok mayo giymek diyen nişanlı tripleri çekmek istemiyorum

aynen canımm bende bu arada denize gideyim diyorum aamaa 2 yıldır falan gitmiyorum özledimm şıpp şıpp yapmayıı
ama güzel bir yer yok ki anca dediğin gibi tatil bölgelerine gitmen lazımm burdaki plajlar pislik kalabalık piss insanlarla doluu

ne diyosun ben 5 yıldır denize girmedim acaba yüzmeyi unutmuş muyumdur :26: onu düşünüyorum o derece uzun zaman oldu anca ayakcıklarım değdi suya şişme havuz mu alsam napsım kız var mı büyükleri koyarım banyoya ya da terasa koyarım bi de çarşaf sererim komşular görmesin diye

bilmem unutmuşsundur belki dee

şişme havuz muu güzel olur hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…