- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.281
valla allah kolaylık versin kuzum erkeğin triplisi de zorduriyisin canım sen bana bıkkınlık geldi artıkkk
başka çare gelmiyo aklıma napimbilmem unutmuşsundur belki dee
şişme havuz muu güzel olur hee
valla allah kolaylık versin kuzum erkeğin triplisi de zordur
başka çare gelmiyo aklıma napim
valla allah kolaylık versin kuzum erkeğin triplisi de zordur
yeniyim(( acemiyim (( bu simgeler nerede :)))) nasıl kullanılır
merhaba hoşgeldinoyy oyyy bıktım bu 25 ten bit artııııkkkkkk(((
şaka mı bukızın biri gelmiş içerde patronla konuşuyo önce ön muhasebeye bakan arkadaşın yanında durucakmış öğrenmek için 3 ay sonra da benim yanıma gelicekmiş hayır o değil 3 ay sonra burda yokum inşallah ama nerde benim öc alma planlarım yeni biri gelmiş bile işi öğrenmek için sinir oldum
söylemedim tabi ki canım ama tam düşmüş sayılaz sonuçta önce ön muhasebeyi öğrenecek güya 3 ay sonrada benim yanıma gelecek genel muhasebeyi öğrenecek inşallah bi aksilik çıkmazsa 2 aya zaten işten çıkmış olacam bu sefer ne olacak iki ön muhasebe elemanı olacak genel muh. elemanı yok pırrrr uçtu gelin olduhımmmmsöylemedin mi daha patrona canım , senin planlar suya düştü o zamann şansına tatlımm
lunnaammm profil resmim güzel olmuş muu benziyo bana demii
hoşgeldinn ladyyy
söylemedim tabi ki canım ama tam düşmüş sayılaz sonuçta önce ön muhasebeyi öğrenecek güya 3 ay sonrada benim yanıma gelecek genel muhasebeyi öğrenecek inşallah bi aksilik çıkmazsa 2 aya zaten işten çıkmış olacam bu sefer ne olacak iki ön muhasebe elemanı olacak genel muh. elemanı yok pırrrr uçtu gelin olduama nolcak en azından el altında bi eleman olacak ya kızı ya da oğlanı yetiştirecekelr yerime
Kızlarr işyerine yanıma muhasebe stajyeri almayı düşünüyorum ticaret lisesinde okuyan çok bilgisi olmayan ama öğrenme hevesi olan okul başladığında stajına da devam edecek bildiğiniz önerebileceğiniz kişiler varmı
Pek benzetemedim ama andırıyosun diyelim balım
Kızlarr işyerine yanıma muhasebe stajyeri almayı düşünüyorum ticaret lisesinde okuyan çok bilgisi olmayan ama öğrenme hevesi olan okul başladığında stajına da devam edecek bildiğiniz önerebileceğiniz kişiler varmı
beni işe al müdürüm ama ben bilgiliyimKızlarr işyerine yanıma muhasebe stajyeri almayı düşünüyorum ticaret lisesinde okuyan çok bilgisi olmayan ama öğrenme hevesi olan okul başladığında stajına da devam edecek bildiğiniz önerebileceğiniz kişiler varmı
almalıyım almam lazım almazsam olmaz alırımhoşgeldinn ladyyy
hee anladım canımm sonuçta yine bir öcünü alacaksınnamaannn boşverr mutluluğuna baksennn arasın da dursunlarrr
Fen çıkışlıyım ben. Olmaz mı ?
Bu çenemle patronları bezdiririm kendime güveniyorum
olmazzz kabul edemeyizzz hayırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?