Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

şaka mı bu kızın biri gelmiş içerde patronla konuşuyo önce ön muhasebeye bakan arkadaşın yanında durucakmış öğrenmek için 3 ay sonra da benim yanıma gelicekmiş hayır o değil 3 ay sonra burda yokum inşallah ama nerde benim öc alma planlarım yeni biri gelmiş bile işi öğrenmek için sinir oldum

hımmmm söylemedin mi daha patrona canım , senin planlar suya düştü o zamann şansına tatlımm

hımmmm söylemedin mi daha patrona canım , senin planlar suya düştü o zamann şansına tatlımm
söylemedim tabi ki canım ama tam düşmüş sayılaz sonuçta önce ön muhasebeyi öğrenecek güya 3 ay sonrada benim yanıma gelecek genel muhasebeyi öğrenecek inşallah bi aksilik çıkmazsa 2 aya zaten işten çıkmış olacam bu sefer ne olacak iki ön muhasebe elemanı olacak genel muh. elemanı yok pırrrr uçtu gelin oldu ama nolcak en azından el altında bi eleman olacak ya kızı ya da oğlanı yetiştirecekelr yerime

Kızlarr işyerine yanıma muhasebe stajyeri almayı düşünüyorum ticaret lisesinde okuyan çok bilgisi olmayan ama öğrenme hevesi olan okul başladığında stajına da devam edecek bildiğiniz önerebileceğiniz kişiler varmı

hoşgeldinn ladyyy

hee anladım canımm sonuçta yine bir öcünü alacaksınn amaannn boşverr mutluluğuna baksennn arasın da dursunlarrr

ben olabilirimm beni hep stjayer sanmışlardı ilk başladığımda

Fen çıkışlıyım ben. Olmaz mı ?

Bu çenemle patronları bezdiririm kendime güveniyorum

beni işe al müdürüm ama ben bilgiliyim

hoşgeldinn ladyyy

hee anladım canımm sonuçta yine bir öcünü alacaksınn amaannn boşverr mutluluğuna baksennn arasın da dursunlarrr
almalıyım almam lazım almazsam olmaz alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…