- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.301
olmazzz kabul edemeyizzz hayırrrr
oda olur artıkkhiç konuşmuyosun bugün kuzuu :26::26:
Adliyeden dahi teklif almış kızım ben..Peh olmazsa olmuyordur.
ben olabilirimmbeni hep stjayer sanmışlardı ilk başladığımda
niye gitmedin kız o zemannnsahii sen çalışıyor musun okuyor musunn
olurrrFruttiiiğğğğğ içer misin kız ?
Tatlım burda gözüküyorum ama inan sayfayı açmaya bile vaktim olmuyo
Olabilir tatlım neden olmayasın ama genel manada muhasebesel bir işlem yapmayacak dosya getir dosya götür mahsupları ayır dosyala mutabakatlar ba-bs mutabakat vb. gibi ufak tefek işler yapacak evrak yoğunluğumuz çok fazla
Fen çıkışlıyım ben. Olmaz mı ?
Bu çenemle patronları bezdiririm kendime güveniyorum
beni işe al müdürüm ama ben bilgiliyim
almalıyım almam lazım almazsam olmaz alırım
olurrr
benimki şeftalili olsun plss :128:
peki o zaman tatlımmm kolay gelsinnn
kızz allah senii şakasına dedim ya ben onuOlabilir tatlım neden olmayasın ama genel manada muhasebesel bir işlem yapmayacak dosya getir dosya götür mahsupları ayır dosyala mutabakatlar ba-bs mutabakat vb. gibi ufak tefek işler yapacak evrak yoğunluğumuz çok fazla
Herif izin vermiyor..
Okul var. Kayıtlıyım ama devamsızlıktan kalıyorum
Bölüm istatistik ve matematiksel bilimler 4 yıllık ama okumayı düşünmüyorum..
Saygılar..
ona hiç şüphem yokkk
canım sende genel muhasebesin müdür sayılırsın bir şirkete iki muhasebe müdürü fazlaaa
Çok pis casio fx82 kullanırım.
ona hiç şüphem yokkk
canım sende genel muhasebesin müdür sayılırsın bir şirkete iki muhasebe müdürü fazlaaa
kızz allah senii şakasına dedim ya ben onuben zaten işim ehliyimm ne yapayım evrak getir götürüü
çalışmana izin vermiyorsa okuluna neden devam etmiyorsun , bölümünü sevmiyorsan başka bir bölüm okuyabilirsin :26:
allah iyiliğini versin markoşoooooo şimdi fikrim değişti aldım gitti seni biliyorsun bunu kullanmayı bile çok azzz
Hayır seviyorum. İstediğim bir bölümdü zaten..
Sevdiğim insan için okulu bıraktım desek daha iyi olur.. Aynı şekilde oda benim için bıraktı ..
Böyle yol çizdik , iyiyiz şükür . Bir sıkıntımız yok. Niye okumuyorsun diyen bir ailede yok.. Memnunum halimden..
Hiçte pişman değilim. Dünyaya bi kere daha gelsem yine aynı adamı sever yine aynı şekilde okulu bırakırım !
Bi ara gidip kaydı aldırmam lazım , ama hangi ara bilemedim..
Gerek yok, çevre geniş. İş imkanı çok..
Ama değerlendiren yok
Sen çalışıyor musun ?
hımm , peki o neden okulunu bıraktı anlamadım çalışıyor mu yani :44:
Tabiki aradaki sebepleri bilemem ama okulunu bitirmenin ne zararı olurdu kii canım :44:
ben açık öğretimden bir bölüm daha okuyorum şu an sevgilim de ne gerek var zaten işin var gibi laflar etmmişti ama benim okumama engel bir şey yok ki dedim zaten senin okulunun bitmesini bekliyoruz dedim çook trip attı ama yine de yazıldım senenin başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?