Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

dün akşam itibariyle içime soğuk sular serpilmiş musmutluyum şekerim

Hadi anlat başla bende msjı tamamlayayım
tmm anlatıyorum hazır olun dermısım
aslında cok guzel bı mevzu deılll
bı arkadasım vardı kız arkadas bu arada sureklı bnmle gorusmek ıstıyordu bnde ıstemıyorum nedenınıde solıyım ,
bu kız erkeklerle gezıyo olardan para alıyor evının alısverısını yaptrıyomus bnu bna ıtıraf ettı bıgun
bu arada kızın babası calısmıyo kız cok rahat eve bakıyor dıe orda burda gezıyor kafasına gore rahat yanı
bn bunları sonradan duydgum ıcın uzak durma kararı aldım ayrıca bzm bı arkadasa cok kotu oyun oynamıslar sevgılısınden ayırmıslar fılan o da onu anlatınca bn ıyıce tıksındım ...
konuya gelım kız bna msj atıyodu faceden telden hıc umursamıyordum gorusmek ıstemıyorum cunkı , bı sevgılı bulmustu kendıne en son oda bnm hemserımmıs sozde ama tanımıyorum kendısını ,,, bu cocuk arkadasımın hattnı kırmıs kız bna yenı numarasını yazıyodu bn hıc almıyorum tabı faceden aramak ıstemedım ıcın bnm eskı ıs yerımı aramıs kız demıskı bn ozgeye ulasamıyorum , numarasını verırmsn cocukta demıskı ulasamadgna gore hangı numarayı araman gerektgnı blıosuun bn veremem numara fılan neyse bn eve geldım ısten faceyı actım bı baktım yne msj lar atmıs ( cocuktan numarasını almıstım kım aradıı bnm telde kaytlımı bakım dıe bı baktım numara o kızın yazdgnın aynısı )
bnde buna yazdım kı ne var fılan bna dedıkı sevgılımle ayrıldık su bu sen ndn ısten ayrıldın fılan , bn tabı hıccc bılgı vermedım bankada calıstgmıda bılmıyo olesıne fılan dedım gectım snrada yazmadım ,
sonra kızın sevgılısı yazmaya basladı bna bn ( ayse olsun adı ) ayseden ayrıldım da ıste senın resmnı gordum cok hoslandım , goruselımmı bn sok tabı
cocuga saydım sovdum bnde ne karakterszlgı kaldı ne mıdeszlıgı ne serefsızlgı hanı sevmesemde kızı sonucta arkadasımdı eskıden nasıl ole bısıy yapım kaldıkı yapmm yanı bn ole brı deılım neysee kız bu arada bna yazıyo numaranı ver fılan dıe dedımkı bak kzm senın sevglın bna msj yazıyo senden hoslandm dıe haberın olsun bundan sonra dha dıkkatlı oll ınsanım ya ıyı nıyetle kızı uyarcam cocukta bna sonra demezmı bn ayseyı kıskandrmak ıcın bole yaptım o bnden ayrıldı bna sevgılılık yapamadı ole dıyınce bn dha bı sovdum tabıı bu sefer cocukta bna kufur etmezmıı yuh dedım yanı o bna yazdı bn ona ve cocuk bna ne dedı blıyomsnz sen dul ol ondan onun kucagna atlaa bnde dedımkı senın sevgılın ondan ona atlar dedım ve kız benı arayıp ne dese begenırsınızz sen nasıl xx e kufur edersın sen nasıl bnm ıcın kucaktan kucaga atlar dersınnn bn varya sınır krızıne gırdım artık kzıı aradım agzıma gelenı saydım senın gbı orospu deılım bn dedm her yuz verene vermem deedım senın sevgılıne yuz vermedım dıe mı kasınıyorsun dedım ondan sonra arkadaslarıma soeldım sıkıstrmıslar bunları cocugu evınden almıslar demıskı bız ona saka yaptık bna saka yapmıslar sozde ne sefersız ınsanlar yaa
kendı bısuru erkegı ıdare etmıyomus gbı namus bekcısı kesıldı basıma bıde ve ısın acayıp tarafı su sen bnm evlenıp ayrıldgımı nıe gdıp sevgılıne anlatıyorsun amacın ne yanıı hadı dıelım bn asla gtmem tabıkıde olduda gttım bence onlar beraber yaptılar bu oyunu bnm basıma kotu bısey getrceklerdı belkıde Allah korusun ıste bole aptalca bısey yasadım kusura bakmayın uzun yazdım ama ders alın herseye dkkat edın dıe yazdım bn ne yaptım kız bna ne yaptı veee bu kız bnm evıme gelmıs bnm ekmegımı yemıs brısı bn az kalsın evımın anahtarını verıyodum durumu ıı deıl otursunlar az kıra alırım dıe dusunuyordum ıyılık yaramıyo abı ınsanlar ınsanlktan cıktı yanı artık

günaydınnn kiiii

biliyor musunuz üzgün değilim ,sebebini bende bilmiyorum ufak kızgınlıklarım var ama üzgün değilim nedense
sanki bunu bekliyormuşum, sanki bir hata yapsında artıkı bitsin diyormuşum farkında olmadan :44::44:

dün beyfendi kardeşime mesaj atmış nazlı bindallı seçmek için bizi beklemesin alsın kendisi diye
tepkim aynen bu oldu

yahu hiçbirşey olmamış o kadar laf söz söylenmemiş sanki edepsizliğe bakar mısın
hiç tepki bile vermedim kardeşimde cevap vermedi dedi benim için.

vatsap durumuna da anasının resmini koymuş cok mutluyum yazmışş

hani gülüyorum ama neremle güldüğümü söylemicem artık

neyse ya tez zamanda anlarlar bittiğini inşallah..

sabahın köründe de başınızı şişirdim ama anlatmam lazımdı napiiim

canım benım bn cok sasırdım ıns hayırlısı olsun senın ıcın bttımı yanı

Zelişimmm yazdıklarını böyle okudum. Yok artık ya nasıl insanlar var böyle ne kadar şerfszler. İnanamadım resmen. Aman cnm benim dikkatli ol sakın bi daha muhatap olma terslemek için olsa bile yazma her yerden engelle. Daha yazıyı okurken demiştim bu kız görüşmek için niye böyle ısrar ediyo ne derdi var diye. Amaaaaan allah korumuş vallahi. Kendine dikkat et Zelişim ne olur

yılana bak yılaaaanaaaa
işleri güçlerikalmamış fantazi olarak seninle uğrasıyor gerizekalııı

aaa ask hayatları ne kadar sıkıcı ve seviyesizse artık eğlencemi aramışlar kendilerineee

oh iyi yapmışsın keşke dövselermiş cocugu bir güzel kızıda sen ele alırdın
aman zelem uzak dur böyle insanlardaaan kaaaç arkana bakmadan kaç

Aaaa ne o öyle hiç bişey olmamış gibi. Kırmızım bak sana ne dicem dün gece aklıma geldin ben dedim ki bunlar barışacak. Yani içime barışacaksınız gibi geliyo. Ama senden çok rica ediyorum ne olur iyice burnunu sürt. Değerini anlasın. Annesiyle senin yerini ayırsın. Ve mümkünse onlardan uzak oturun.

amanın olaylara bak tam şerefsizmiş bunlar be canım ama sert kayaya çarptılar farkında değiller sığırlar kız heralde herkesi kendi gibi sanıyo da gitmiş böyle aptal aptal anlatmış bunları bi güzel yolucaksın aslında.

lunna dün benim de bi vukatım oldu ama konu daha farklı ben yüz yüze konuştum sonra bi tane tokat attım kaçtım

hemde ne yılan ,
bn okuyorum dıe catlıyordu
bı yere ıs basvurusnda bulunsam varya ayy orası kotu burası kotu derdı
bnm eskı ıs yerıme gelınce ay ne guzel ıste otur burada mıss gbı dıdu bnm hıc yukselmemı ıstemıyordu kendı sevıyesınde durmamı ıstıyodu serefsız ya
bnce bu kızın dha ne pıslıklerı var da bn bılmıyorum arkadas cocugu aldrmıs evınden bna dedıkı sakın kıza bulsama sen dha yenı ıse grdın bıse olursa ısını kaybedersın gelecegnden olursun bna bırak dedı yanı sınırımden ertesı gun 1 paket sıgara ıctım neredeyse ve sınavım vardı allahtan yne yuksek aldım yanı ne gbı planlar yaptıysa artık neyse yazmıym artık kufur etcem ban yerım ya tovbee

bebeğim malesef aldığımız ev annesinin karsı binası.
kadın bizim nişan zamanı tasınıcaktı biz bu ee gecince vazgecti tasınmaktan o derece yani

birkaç kişi daha aynısını söyledi ama ben bu yapılanı hazmedemiyorum ciddi anlamda bi saygısızlığım olsa eyvallah derdim.
belki bu bir işarettir Rabbim bana bak bu bşr fırsat demek istiyordur diye düşünüyorum.
hayırlısı olsun ne diyeyimm ki

çok ayıp he valla hiçbi şey yokmu gibi konuşuyor bi de madem arayı düzeltmek istiyo ne diye kardeşine mesaj atıyo sana atsın seni arasın hatasını telafi etmeye çalışsın hiçbi şey yokmuş gibi bindallı alsın. iyi ki üzülmüyosun kırmızı güçlü olduğunu görsün accık etekleri tutuşsun ne konuştuğunu bilsin.

bırak hiç muhattap olma Allahından bulsun

ne yaptın hatun uzun anlat

yolcaksın evet ama bulasma dedı bna cocuk bn onları gorsem varya yolmakla lkalmam bılıyorum kendımı , oyarım valla basımı belaya sokarım yanı kendımı bılıyorum hem sevıyesz ınsanları dusunmek ıstemıyorum artık ,
herkesı kendı gbı sanıyo heralde kuck beynıyle bnnı kandıracagını sandı salaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…