- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.941
Bende mozilladan giriyorum cnm onunla ilgisi olmaması gerek. Bak şimdi bende yazı kutusunun altında ifadeler çıkıyo onun altında da simge kullanma diye bi kutucuk var ondan ticki kaldırırsam ifadeler kalkıyo oraya da bi baksana:26:
Güzelm bende çıkıyorum yarın görüşürüz öptm seni
komşumm yaptım canımm yaptımm
forum ayarlarından oluyormuş
renginide değiştirdim istediğim gibi oldu
bende yazı tarzlarıda cıkmıyordu sadece sade mesaj kutusu vardıı
oldu şimdii ohh
evet canım hep seçiliyor ama olsunn zaten elimizin altında bütün kutucuklar:124:Rengini sabit yapamıyoruz ama dimi ya her seferinde secmek lazım
günaydınnnn şirinelerimmmmmmmmm
günaydın cnm nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın? bugün çalışıyo musun sen de
bende iyim cnm evet bugun 1 e kadar calısıyoruz biz
Gunaydın kızlar nasılsınız
toplanın bakım yamacıma anlatcaklarım var
sen kımsın hacıanovv zeloo hoş geldin canım özledim kız nasılsın
yazmadınmı yanıKız Zeliş özelden sana msj yazmaya çalışıyorum 1 sayfa oldu yoruldumSonra bi baktıııııım burdasın Naber güzelim? Tospaaaaaaaam cnm günaydın naber
yazmadınmı yanı
yaaaa aglıyorum amaaa
yaz yaz banane yaz
ıyıyım sıze anlatcagım cok sey varrr
sen kımsın hacı
ozelden ısmını yaz cnm
ıyıyım bnde sızı ozledım kostum geldım
Kız Zeliş özelden sana msj yazmaya çalışıyorum 1 sayfa oldu yoruldumSonra bi baktıııııım burdasın Naber güzelim? Tospaaaaaaaam cnm günaydın naber
Tatlım ballım iyiyim aynen c.tesi işe geldiğim için biraz moralim bozuluyo ama artık alışmak lazım. Dediğin gibi neyse ki burası var sohbet muhabbet bi şekilde vakit geçiyo. Üfff hala uykum var babam bu sabah kızdı bana alarmı rahat bi 15 kere erteledim. Napıyım uyanamıyorum diyorum senin alarmın yüzünden evde senden başka herkes uyanıyo ne iş diyo :))))))lunnam günaydın iyilik güzellik işte nossun aslında c.tesi çalışmasak daha iyi olacak ama tek iyi tarafı sizinle olan sohbetimizsen nasılsın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?