- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.981
hee dimi yani baska zaman annesi günde 50 defa evden arar niye evi arayıp söylemedi ?çok ayıp he valla hiçbi şey yokmu gibi konuşuyor bi de madem arayı düzeltmek istiyo ne diye kardeşine mesaj atıyo sana atsın seni arasın hatasını telafi etmeye çalışsın hiçbi şey yokmuş gibi bindallı alsın. iyi ki üzülmüyosun kırmızı güçlü olduğunu görsün accık etekleri tutuşsun ne konuştuğunu bilsin.
yaa anlatsan herseyı merak edıyorum bn ama :26:
bebeğim malesef aldığımız ev annesinin karsı binası.
kadın bizim nişan zamanı tasınıcaktı biz bu ee gecince vazgecti tasınmaktan o derece yani
birkaç kişi daha aynısını söyledi ama ben bu yapılanı hazmedemiyorum ciddi anlamda bi saygısızlığım olsa eyvallah derdim.
belki bu bir işarettir Rabbim bana bak bu bşr fırsat demek istiyordur diye düşünüyorum.
hayırlısı olsun ne diyeyimm ki
döverim seni zelee içme o kadar sigara gencecik kızsın allahından bulsunlar zehirleme ciğerleriniz bi o.pu içinhemde ne yılan ,
bn okuyorum dıe catlıyordu
bı yere ıs basvurusnda bulunsam varya ayy orası kotu burası kotu derdı
bnm eskı ıs yerıme gelınce ay ne guzel ıste otur burada mıss gbı dıdu bnm hıc yukselmemı ıstemıyordu kendı sevıyesınde durmamı ıstıyodu serefsız ya
bnce bu kızın dha ne pıslıklerı var da bn bılmıyorum arkadas cocugu aldrmıs evınden bna dedıkı sakın kıza bulsama sen dha yenı ıse grdın bıse olursa ısını kaybedersın gelecegnden olursun bna bırak dedı yanı sınırımden ertesı gun 1 paket sıgara ıctım neredeyse ve sınavım vardı allahtan yne yuksek aldım yanı ne gbı planlar yaptıysa artık neyse yazmıym artık kufur etcem ban yerım ya tovbee
Nee tokat mı attın kaçtın mıNe oldu kızım anlat çabuk
bırak hiç muhattap olma Allahından bulsun
ne yaptın hatun uzun anlat
yolcaksın evet ama bulasma dedı bna cocuk bn onları gorsem varya yolmakla lkalmam bılıyorum kendımı , oyarım valla basımı belaya sokarım yanı kendımı bılıyorum hem sevıyesz ınsanları dusunmek ıstemıyorum artık ,
herkesı kendı gbı sanıyo heralde kuck beynıyle bnnı kandıracagını sandı salaklar
Offf karşı bina olması çok çok kötü baksana kadın oralardan bile yetişti. Barışırsan onu kendi evine karıştırmycağının eşinin ilk önce karım diyeceğinin garantisini almalısın balım
özelden yazıcam bu konuyu yine ifşa olmak istemiyorum kızlar ama içimin yağları eridi vallahi o tokatı atınca bi de nasıl arkama bakmadan koştum çok komik
valla bu biraz imkansız sanırım cunkü babaları ölmüş ve diğer coocukların hepsi bunların arasında benimle yasıt kızı da ar tek basına bekar hayatı yasıyor sadece bu annesine sahip cıkmıs.
bu bakıyor ilgileniyor herseyi ile.
baksın annesi tabi ki bakıcak bende saygı duyuyordum zaten ama bu sekilde olmamalıydı !
Selammmm kızçelerimmm naparsınızzz:)))
cok sınırlendım dayanamadım askosum delırdım resmen yanı ama o gunluktu sadece ıcmıyorum sımdı yanı sınırım gecsın dıe ıctımdöverim seni zelee içme o kadar sigara gencecik kızsın allahından bulsunlar zehirleme ciğerleriniz bi o.pu için
sen bi şey yapma tabi kuzum sonuçta güzel bi yerde işe
başladın ve deneme süresi geçene kadar en azından daha dikkatli olmalısın.
özelden yazıcam bu konuyu yine ifşa olmak istemiyorum kızlar ama içimin yağları eridi vallahi o tokatı atınca bi de nasıl arkama bakmadan koştum çok komik
Tatlım tabiki annesine baksın önce Allah için yarın bi gün bizde yaşlanacağız ama annesi bunu hak etmiyor baksana sen daha çook üzüleceksin gibi geliyo bana
Şekerim şekerim hoşgeldin sabahın köründe sözde işe geldik lak lak yapıyoruzSen napıyosun
malesef bana da öyle geliyor canım düşün suan babamın evindeyim ..
işte belki bu bir fırsat olur kurtulmak için..
benı oyle basıt olaylarla tongaya dusurmelerını dusunmelerı cok sasırttı yanı salak bunlar ya hatta embesıller cocuk bna gel dıcek bnde gtcem olaya bakNapıyım bnde bindallı bakıyordum öyle.Zaman geçirmeye çalışıyorum.Dün işlerimi bitirdim bugün yok.
Zelemele olayları okudum çok şaşırdım hayatımmm allah korumuş.İyiki çabuk anlamışşssın.Terbiyesizler.
İşte kimseye güvenmeyeceksin.Dostun en iyi düşmanın olabiliyor.
SenbirdeBanaSor sen ayrıldınmı noluyo kızlarrr tek tek gelin
heheheh bgn tamamlatrım bn sana onu tatlım1 kalp daha almama 65 msj kalmış
benı oyle basıt olaylarla tongaya dusurmelerını dusunmelerı cok sasırttı yanı salak bunlar ya hatta embesıller cocuk bna gel dıcek bnde gtcem olaya bak
kınada takacagın takı setımı canımBasitler ya.Küçük beyinlerini kendileri için kullansalar belki adam olurlar.İyi yapmıışsn.Salaklar ya :)
Dün takı setimide aldım bindallım kına malzemelerim kaldı.Gelinliğim önümüzdeki hafta dikiliyor :)) çok heyecanlıyım ya
Bnm yawrucuklarım nelerle uğrasşıyormuş meğer kıyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?