Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hee dimi yani baska zaman annesi günde 50 defa evden arar niye evi arayıp söylemedi ?
yüzü yok cunkü yüzü !!

ben onu engelledim bana ulasamayagını biliyodur da baska 1milyon yöntem var yani ..

yaa anlatsan herseyı merak edıyorum bn ama :26:

ya annesinin ufak bişeyi büyütüp ağlaması oğlunun onu aglarken görmesi ve benim üstüme saldırması özetle bu yani olaydan haberim bile yoktu agzımdan cıkan bir cümleyi bana mal ettiler

Offf karşı bina olması çok çok kötü baksana kadın oralardan bile yetişti. Barışırsan onu kendi evine karıştırmycağının eşinin ilk önce karım diyeceğinin garantisini almalısın balım

döverim seni zelee içme o kadar sigara gencecik kızsın allahından bulsunlar zehirleme ciğerleriniz bi o.pu için

Nee tokat mı attın kaçtın mı Ne oldu kızım anlat çabuk

bırak hiç muhattap olma Allahından bulsun

ne yaptın hatun uzun anlat

sen bi şey yapma tabi kuzum sonuçta güzel bi yerde işe
başladın ve deneme süresi geçene kadar en azından daha dikkatli olmalısın.

özelden yazıcam bu konuyu yine ifşa olmak istemiyorum kızlar ama içimin yağları eridi vallahi o tokatı atınca bi de nasıl arkama bakmadan koştum çok komik

valla bu biraz imkansız sanırım cunkü babaları ölmüş ve diğer coocukların hepsi bunların arasında benimle yasıt kızı da ar tek basına bekar hayatı yasıyor sadece bu annesine sahip cıkmıs.
bu bakıyor ilgileniyor herseyi ile.
baksın annesi tabi ki bakıcak bende saygı duyuyordum zaten ama bu sekilde olmamalıydı !

Tatlım tabiki annesine baksın önce Allah için yarın bi gün bizde yaşlanacağız ama annesi bunu hak etmiyor baksana sen daha çook üzüleceksin gibi geliyo bana

cok sınırlendım dayanamadım askosum delırdım resmen yanı ama o gunluktu sadece ıcmıyorum sımdı yanı sınırım gecsın dıe ıctım

Şekerim şekerim hoşgeldin sabahın köründe sözde işe geldik lak lak yapıyoruz Sen napıyosun

Napıyım bnde bindallı bakıyordum öyle.Zaman geçirmeye çalışıyorum.Dün işlerimi bitirdim bugün yok.
Zelemele olayları okudum çok şaşırdım hayatımmm allah korumuş.İyiki çabuk anlamışşssın.Terbiyesizler.
İşte kimseye güvenmeyeceksin.Dostun en iyi düşmanın olabiliyor.

SenbirdeBanaSor sen ayrıldınmı noluyo kızlarrr tek tek gelin

Son düzenleme:
benı oyle basıt olaylarla tongaya dusurmelerını dusunmelerı cok sasırttı yanı salak bunlar ya hatta embesıller cocuk bna gel dıcek bnde gtcem olaya bak

benı oyle basıt olaylarla tongaya dusurmelerını dusunmelerı cok sasırttı yanı salak bunlar ya hatta embesıller cocuk bna gel dıcek bnde gtcem olaya bak

Basitler ya.Küçük beyinlerini kendileri için kullansalar belki adam olurlar.İyi yapmıışsn.Salaklar ya :)

Dün takı setimide aldım bindallım kına malzemelerim kaldı.Gelinliğim önümüzdeki hafta dikiliyor :)) çok heyecanlıyım ya

Bnm yawrucuklarım nelerle uğrasşıyormuş meğer kıyamam.

almira canım btmek üzere ama kesin birşey yok bakalım..

lunnam ilk oluyor böyle bişey bilemiyorumki...:44:

tospaaa bana mesaj gelmedi

zelem sakin ol sinirlerine hakim ol

kızlar ben kaçıyorum ama telefondan yetişmeye çalışacağım öpüldünüzz

kınada takacagın takı setımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…