Hiç arkadasim yok

corcina1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
108
28
98
Merhaba kızlar. ..yasimda 40 a merdiven dayadim.toplum içinde kariyerli sayılabilecek bir isim var....bu aralar iyice kafama taktığım ve eksikliğini hissettiğim arkadaşsizlik duygusu...bir insanın hiç mi dışarıya çıkıp bi kahve icebilecegi arkadaşı olmaz ya....çevremde 2 kişi vardı. ..onlarda yok şimdi...benle aynı durumu Olan var mı....bu konuda tavsiyeleriniz nedir....gerçekten bu aralar çok yalnız hissediyorum ve bu duruma çok uzuluyorum...

.

Merhabalar,

Hiç arkadaşım yok.(yalandan da olsa),sevgilim yok, çekirdek aile olarak yaşıyoruz öyle akrabalar falan da yok,henüz mesleğimi elime almayı bırakın gelecek korkusu yaşıyorum, kariyer açısından ne yapacağımı ne istediğimi bilmiyorum.(yeni mezunum)

Artık bu tür konulara konu sahipleri beni görüp de kendileri için mutlu olsunlar diye yazıyorum.

Annem var,babam var ve sağlıkları yerinde.Herşeye rağmen buna da şükür...

Not:hem yalnız hissediyorum hem hayatım boyunca yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum ve gelecekten çok korkuyorum.

Benimde hiç arkadaşım yok.2,3 eskiden kalma yakın arkadaşlarım var ama hep farklı sehirdeler iş hayatı evlilik derken ayrıldık ayda bir telde konuşuruz o kadar.
Arkadaş edinmeyi kendimiz mi istemiyoruz acaba diye düşünüyorum.İnsanlari çok gözlemliyorum yalan söylediğinden emin olduğum ve asla güvenilmez insanların çevresi onların ağzına bakan arkadaşlarla dolu,bazen bir kere gördükleri kişi ile birden kanka olanları görüyorum ona da şaşırıyorum :) ben daha içten samimi eskisi gibi dostluklar aradığım için insanlara soğuk olduğumu dusunuyorum

Merhaba kızlar. ..yasimda 40 a merdiven dayadim.toplum içinde kariyerli sayılabilecek bir isim var....bu aralar iyice kafama taktığım ve eksikliğini hissettiğim arkadaşsizlik duygusu...bir insanın hiç mi dışarıya çıkıp bi kahve icebilecegi arkadaşı olmaz ya....çevremde 2 kişi vardı. ..onlarda yok şimdi...benle aynı durumu Olan var mı....bu konuda tavsiyeleriniz nedir....gerçekten bu aralar çok yalnız hissediyorum ve bu duruma çok uzuluyorum...

.
selam corcina bende aynı dertten muzdaribim keşke aynı şehirde yaşaydık belki arkadaş olurduk

40 yaşına kadar hiç ömürlük dost, arkadaş edinmediniz mi? ne bileyim üni.den olur, mahalleden olur, işyerinden olur, annenizin yakın arkadaşlarının kızları olur vs..

benimde çok arkadaşım yok. 30 yaşıma yeni girdim çok yakın 3-4 dostum var ama başka ülkede yaşıyorlar senede 1-2 kere görüşebiliyoruz telden sürekli bağlantımız var ama ayni ülkede olmayınca kendini yalnız hissettiğinde yanyana olamayınca sanki hiç arkadaşınız yokmuş gibi oluyor. benimle aynı ülkede yaşayanlarsa neredeyse hepsi evli ve çocuklu artık kırk yılda bir birkaç saatçine görüşebiliyoruz.
haftasonları, ne bileyim tatiller özel günler genelde yalnız geçiyor malesef.
bence türkiye’de arkadaş bulmak buraya (avrupa’ya) göre çok daha kolay. burda insanlar çok soğuk ve mesafeli halbuki türkiye’de dışarda, otobüste çarşıda pazarda bile biriyle muhabete girebilir insan ve bu tuhaf karşılanmaz. yada ortak ilgi alanlar olan bi yerde kurs, etkinlik vs gibi yerlerde sizinle ortak yönleri olan birileriyle tanışılabilir ve yavaş yavaş arkadaş bile olunabilir.

Benimde hic arkadasim yok bu zamana kadar eksikligini pek hissetmiyordum ama artik hissediyorum cook yanlizim. Belli bi yastan sonrada arkadas edinmek yeni bir cevre kurmak falan da olmuyor malesef :(

Benimde hic arkadasim yok bu zamana kadar eksikligini pek hissetmiyordum ama artik hissediyorum cook yanlizim. Belli bi yastan sonrada arkadas edinmek yeni bir cevre kurmak falan da olmuyor malesef :KK43:
Neredesiniz

Back
X