- 11 Haziran 2019
- 79
- 27
- 88
Size mesaj atılmıyor neredeyse anlattıklarınızla hemen hemen aynı şeyleri yaşıyomuşuz konuşmak ısterdım sizleKedim de var ama benimle oturup konuşamıyor ne yazık ki
Ben de aynı durumdayım arkadaşım yok ben doğduğum şehirdeyim ve hiç şehir değiştirmedim ama dostum diyebilceğim biri yok ne arkadaş var ne akraba iş yerinde de arkadaş diyebilceğim yaşıtım biri yok hamileyim ve eğer sağ salim doğarsa Allah nasip ederse onunla arkadaş olmayı planlıyorumMerhaba. Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve evlenince eşimin memleketine geldim. Burada hiç arkadaşım yok, birkaç kere işe de girdim konuştuğum insanlar oldu ancak pek arkadaş olamadık. Hamile kaldıktan sonra iş arkadaşı olayı da bitti. Şuan bebeğim 21 aylık ve ekransız bir şekilde büyütmeye çalışıyorum. Aşırı hareketli ve ilgi isteyen bir çocuk. Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Yaşadığımız sitenin parkına gidiyoruz ama oradaki kadınlar ya benden yaşça büyük (28 yaşındayım) ya da farklılar. Bazen çocuklarımızın birlikte oynadığı insanlar oluyor ama bir kere görüşünce sonra denk gelemiyoruz. Arkadaş edinemiyorum. Annem 5 sene önce vefat etti, babam ve 3 kardeşim kaldı ancak çok uzak şehirlerdeyiz. Ne ailem, ne arkadaşım kimsem yok. Eşim akşam işten gelip o yorgunlukla uyuyor oturup sohbet ettiğimiz maksimum 1 saat var. Onun da çevresi, arkadaşları yok. Çok bunaldım. Ben de çıkıp sohbet etmek, bir kahve içmek ne bileyim iki dertleşmek istiyorum.
Ben de aynı şekilde yaşadığım yerden evlilik vesilesiyle Ankara’ya geldim. Ailem akrabalarım var çok şükür ama uzaksalar. Aynı şeyleri yaşıyorum tek fark çocuk yok yaş aynı. Benzer durumları yaşıyorum. İş vesilesiyle edindiğim 2-3 arkadaşım var o kadar. Oturduğumuz sitede komşuluk ilişkisi yok bazen sitenin bahçesinde karşılaştığım sohbet ettiğim kişiler oluyor ancak dediğiniz gibi ilerisi olmuyor. Devamlı da o 2-3 arkadaşlar görüşemiyorsun ayda bir ancak görüşüyoruz. Ben de aynı durumdan dolayı çok sıkılıyorumMerhaba. Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve evlenince eşimin memleketine geldim. Burada hiç arkadaşım yok, birkaç kere işe de girdim konuştuğum insanlar oldu ancak pek arkadaş olamadık. Hamile kaldıktan sonra iş arkadaşı olayı da bitti. Şuan bebeğim 21 aylık ve ekransız bir şekilde büyütmeye çalışıyorum. Aşırı hareketli ve ilgi isteyen bir çocuk. Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Yaşadığımız sitenin parkına gidiyoruz ama oradaki kadınlar ya benden yaşça büyük (28 yaşındayım) ya da farklılar. Bazen çocuklarımızın birlikte oynadığı insanlar oluyor ama bir kere görüşünce sonra denk gelemiyoruz. Arkadaş edinemiyorum. Annem 5 sene önce vefat etti, babam ve 3 kardeşim kaldı ancak çok uzak şehirlerdeyiz. Ne ailem, ne arkadaşım kimsem yok. Eşim akşam işten gelip o yorgunlukla uyuyor oturup sohbet ettiğimiz maksimum 1 saat var. Onun da çevresi, arkadaşları yok. Çok bunaldım. Ben de çıkıp sohbet etmek, bir kahve içmek ne bileyim iki dertleşmek istiyorum.
Sizleri çok iyi anlıyorum, maalesef günümüzde arkadaşlıklar menfaat üzerine ben de saf olduğu gibi güvenilir bir dost ihtiyacım var, eğer isterseniz sanalda olsa buradan da görüşebiliriz.Ben de malesef yalnızım, bekarım ve çalıştığım şehirde arkadaşım var ama yok gibi.Şuan memleketime gitmedim , orda evli bir arkadaşım var. Şuan bir kahvaltı ya da bir yere gitmek isterdim ama şuan yalnızım. Bazen yalnızlık çok iyi geliyor ama bazen de bunalıyorum.
Ben de Nigdeliyim ve bu durumdan muzdaribim burda tanışmak isteyen varsa konuşabiliriz 22 yaşındayım :)Merhaba. Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve evlenince eşimin memleketine geldim. Burada hiç arkadaşım yok, birkaç kere işe de girdim konuştuğum insanlar oldu ancak pek arkadaş olamadık. Hamile kaldıktan sonra iş arkadaşı olayı da bitti. Şuan bebeğim 21 aylık ve ekransız bir şekilde büyütmeye çalışıyorum. Aşırı hareketli ve ilgi isteyen bir çocuk. Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Yaşadığımız sitenin parkına gidiyoruz ama oradaki kadınlar ya benden yaşça büyük (28 yaşındayım) ya da farklılar. Bazen çocuklarımızın birlikte oynadığı insanlar oluyor ama bir kere görüşünce sonra denk gelemiyoruz. Arkadaş edinemiyorum. Annem 5 sene önce vefat etti, babam ve 3 kardeşim kaldı ancak çok uzak şehirlerdeyiz. Ne ailem, ne arkadaşım kimsem yok. Eşim akşam işten gelip o yorgunlukla uyuyor oturup sohbet ettiğimiz maksimum 1 saat var. Onun da çevresi, arkadaşları yok. Çok bunaldım. Ben de çıkıp sohbet etmek, bir kahve içmek ne bileyim iki dertleşmek istiyorum.
Epey zaman geçmiş ancak görebildim. Size de mesaj atamıyorumSize mesaj atılmıyor neredeyse anlattıklarınızla hemen hemen aynı şeyleri yaşıyomuşuz konuşmak ısterdım sizle
Yorgunluktan uyuyakalıyor. Oturmak için çok direniyor ama oturduğu yerde uyukluyor ne yazık ki. Onu da anlamaya çalışıyorumArkadaş edinmek istemen normal ama eşinle aran iyi mi?
İşten gelip 1 saat sonra uyuması normal değil
Paylaşımınızın bu kadar az olmasına üzüldüm.
Kimle konuşmak istiyordunuZSize mesaj atılmıyor neredeyse anlattıklarınızla hemen hemen aynı şeyleri yaşıyomuşuz konuşmak ısterdım sizle
Bende aynı durumdayım iştende ayrıldım çocuk için sosyalleşmeleceğim hiç bir ortamım kalmadı çok bunaldım eski bir kaç kişiye yazdım arkadaşlarımdan da araya mesafe girince eski samimiyette kalmamış hevesim de kaçtı bende şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum uzun zamandır da evdeyim artık nasıl olacak bilmiyorumMerhaba. Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve evlenince eşimin memleketine geldim. Burada hiç arkadaşım yok, birkaç kere işe de girdim konuştuğum insanlar oldu ancak pek arkadaş olamadık. Hamile kaldıktan sonra iş arkadaşı olayı da bitti. Şuan bebeğim 21 aylık ve ekransız bir şekilde büyütmeye çalışıyorum. Aşırı hareketli ve ilgi isteyen bir çocuk. Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Yaşadığımız sitenin parkına gidiyoruz ama oradaki kadınlar ya benden yaşça büyük (28 yaşındayım) ya da farklılar. Bazen çocuklarımızın birlikte oynadığı insanlar oluyor ama bir kere görüşünce sonra denk gelemiyoruz. Arkadaş edinemiyorum. Annem 5 sene önce vefat etti, babam ve 3 kardeşim kaldı ancak çok uzak şehirlerdeyiz. Ne ailem, ne arkadaşım kimsem yok. Eşim akşam işten gelip o yorgunlukla uyuyor oturup sohbet ettiğimiz maksimum 1 saat var. Onun da çevresi, arkadaşları yok. Çok bunaldım. Ben de çıkıp sohbet etmek, bir kahve içmek ne bileyim iki dertleşmek istiyorum.
Ahhh ablacim 20 yas sendromu mu bu bir yaştan sonra tek arkadaşın ailen oluyor biliyor musun kaygi yaptığın konuyu eşiniz ile konuşun ve kendinizi kasiyorsunuz büyük ihtimalle bu konuyu cok icsellestirdiginiz için sakin olunMerhaba. Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve evlenince eşimin memleketine geldim. Burada hiç arkadaşım yok, birkaç kere işe de girdim konuştuğum insanlar oldu ancak pek arkadaş olamadık. Hamile kaldıktan sonra iş arkadaşı olayı da bitti. Şuan bebeğim 21 aylık ve ekransız bir şekilde büyütmeye çalışıyorum. Aşırı hareketli ve ilgi isteyen bir çocuk. Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Yaşadığımız sitenin parkına gidiyoruz ama oradaki kadınlar ya benden yaşça büyük (28 yaşındayım) ya da farklılar. Bazen çocuklarımızın birlikte oynadığı insanlar oluyor ama bir kere görüşünce sonra denk gelemiyoruz. Arkadaş edinemiyorum. Annem 5 sene önce vefat etti, babam ve 3 kardeşim kaldı ancak çok uzak şehirlerdeyiz. Ne ailem, ne arkadaşım kimsem yok. Eşim akşam işten gelip o yorgunlukla uyuyor oturup sohbet ettiğimiz maksimum 1 saat var. Onun da çevresi, arkadaşları yok. Çok bunaldım. Ben de çıkıp sohbet etmek, bir kahve içmek ne bileyim iki dertleşmek istiyorum.
28 yaşında mı gireceğim bu sendroma? Ben sendromluk bir şey göremiyorum. Aynı şeyleri yaşayan insanlar gayet de anladı ne demek istediğimi. Yine de teşekkürler.Ahhh ablacim 20 yas sendromu mu bu bir yaştan sonra tek arkadaşın ailen oluyor biliyor musun kaygi yaptığın konuyu eşiniz ile konuşun ve kendinizi kasiyorsunuz büyük ihtimalle bu konuyu cok icsellestirdiginiz için sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?