Hiç arkadaşım yok

Benim annem babam mefat etti , bana en büyük dayım bakdı oda 2023 kasımda aut Damarı yırtılması sonucu öldü , eşim tek çocuk bende öyle , görüşecek bir tane düzgün insan yok , birde 10 senedir çocuk hasreti çekiyoruz bu yüzden herkesten uzak durduk , bana bakan yengem (anne diyorum) ablam var onlarlada aram bozuldu tamamen kestim herşeyi , yapayalnız kaldım ve çocuksuz , yeni taşıdığımız yerde komşularla gelip gitmece yok çünkü kendin eliyorsun , bir güzel insan çıkmadı önüme ne iş yerinde neden çevremde, iyi bildiklerim arkamdan vurdu , kimin çıkarı varsa seni satabiliyor , bence herkesin çocuk derdi var yemek derdi var temizlik derdi var , vakit yok olmayınca noluyor herkes birbirinden soğuyor yalnızlığımızı kabul edelim kendimize iyi bakalım hepsi bu , bahçenizde varsa gidin bahçenizde vakit geçirin ,

Kurslardada kendi arkadaşlarını getirip grup yapan arkadaşlardan da fayda beklemeyin çünkü sizi aranıza almıyorlar , sizin gönlünüze yerleştirip ararım dediğin insan bile ne arıyor nede tele bakıyor, arkadaş yok olsana tehlikedir herşeyinizi anlatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…