- Konu Sahibi reyyannnnn
-
Şu "arkadaşım yok" başlıklarına ne yazacağımı şaşırıyorum inanın...
Nasıl yardım etsek?
a)Yaşadığınız şehri söyleyin biz oradaki birkaç arkadaşımızı size yönlendirelim..
b)Aynı şehirdeyseniz hadi buluşalım akşama!
c)Hadi benim yaşadığım yere taşının,buradaki ortam süper!
..................................................................................................
Hep bilinen olay işte.
Kurslara yazıl,yardım derneklerine üye ol,sosyalleşirsin. Bir kek yap komşuları çağır ya da bir tabak börek uzat yan komşuya bak selamlaşma başlar.
Eeee tüm bunları bile bile yapmıyorsan ya da gittiğin halde bir sonuç alamıyorsan demek ki bu hayatı kabulleneceksin.
Şu "arkadaşım yok" başlıklarına ne yazacağımı şaşırıyorum inanın...
Nasıl yardım etsek?
a)Yaşadığınız şehri söyleyin biz oradaki birkaç arkadaşımızı size yönlendirelim..
b)Aynı şehirdeyseniz hadi buluşalım akşama!
c)Hadi benim yaşadığım yere taşının,buradaki ortam süper!
..................................................................................................
Hep bilinen olay işte.
Kurslara yazıl,yardım derneklerine üye ol,sosyalleşirsin. Bir kek yap komşuları çağır ya da bir tabak börek uzat yan komşuya bak selamlaşma başlar.
Eeee tüm bunları bile bile yapmıyorsan ya da gittiğin halde bir sonuç alamıyorsan demek ki bu hayatı kabulleneceksin.
ben ankarada yaşıyorum istersen görüşebiliriz:))ben 21 yaşındayım:)))lütfen canını sıkma!bir arkadaşında dediği gibi 1 tane buldun mu gerisi çorap söküğü gibi gelir.hemen umutsuzlanma.! ankarada bir tane bile uzaktan yada yakından akraba yok mu?? yada eşinizin akrabası??
ben ankarada yaşıyorum istersen görüşebiliriz:))ben 21 yaşındayım:)))lütfen canını sıkma!bir arkadaşında dediği gibi 1 tane buldun mu gerisi çorap söküğü gibi gelir.hemen umutsuzlanma.! ankarada bir tane bile uzaktan yada yakından akraba yok mu?? yada eşinizin akrabası??
evet uzaktan bır akraba var ama ben gıttım esımıde aldım evıne onlar gelmedıler eunbın nerde oturuyorsun tam olarak
Ben de ankaradayımGezmeyi de severim Görüşmek istersen neden olmasın bence de kurslar iyi fikir arkadaş için
canım benm özelden mesaj yazamıyorumm henüz yeni sayılırım burada..henüz 100 yorumumu tamalayamadım:)))
uzulme canım inan herkz snin gibi cok zor bi donem belki ilerde olur bende istanbula geldiğim zamn hiç arkadsım yoktu kapı kilitli eşimin gelmesini bekliyordum halende oyle kimseye gitmeme izin vermiyo herkz senin gibi değil der bazen cok kızarım bazende cok hak veririm 2 senedir burdayım yok yok bazi insanlar dişarıya alişkin oldugu için evde durmak zoruna gider ya benim gibi surekli eşinin nöbetten gelmesini bekleseydin ne yapacaktın evde tek yemek yemek zamnın yarısını tek geciriyorum gececek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?