• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic arkadasim yok...

pc_ogretmeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
514
60
53
Çorum
Merhaba hanimlar...
2 senelik evliyim. Dunyalar tatlısı bi kizim var elhamdülillah. Aileme yakin oturuyorum.. ama biseyler eksik.. hic arkadasim yok.. komsularim yasca benden buyuk. Zaten oturduğum binada komsuluk yok.. soyle sabahlari kahvaltiya cagiracagim, birlikte kahve icip dertlesecegim bi arkadaşım olsa ne guzel olur diyorum hep.. temmuz2013 annelerindenim.. orda sanal da olsa guzel arkadasliklarimiz oldu.. aynı sehirde olanlar toplandilar.. ama corumda oturan bi Allahin kulu yok 😞 napcam böyle ben..

Merhaba hanimlar...
2 senelik evliyim. Dunyalar tatlısı bi kizim var elhamdülillah. Aileme yakin oturuyorum.. ama biseyler eksik.. hic arkadasim yok.. komsularim yasca benden buyuk. Zaten oturduğum binada komsuluk yok.. soyle sabahlari kahvaltiya cagiracagim, birlikte kahve icip dertlesecegim bi arkadaşım olsa ne guzel olur diyorum hep.. temmuz2013 annelerindenim.. orda sanal da olsa guzel arkadasliklarimiz oldu.. aynı sehirde olanlar toplandilar.. ama corumda oturan bi Allahin kulu yok 😞 napcam böyle ben..

Al kahveni eline otur pc başına bize yaz anlıyorum seni ama mutlakali Allah bir arkadaş yollar sana biraz dışarı çık parklara filan git annelerle tanışşş

Beggyy

Bende ayni durumdan sikayetciyim cok sıkılıyorum alisverise gidecek kahve icecek sohpet edecek bir arkadas istiyor insan:((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya yeni evlenip geldiğimde benimde hiç tanıdığım yoktu ailem bile yoktu.
komşularım yobaz ötesiydi kapımı çalıpta ya sen yaşıyon mu ölüyon mu demediler.
eşimin bi iş arkadaşı vardı işte hanımı sayesinde 3 arkadaş 5 arkadaş derken güne katıldım epey bi çevrem oldu.
ilk zamanlar yalnızlıktan oturup ağlıyordum eşime sarıyodum onla kavga ediyodum
.konu sahibi arkadaşa tavsiyem alsın bebeğini kapının önüne insin parka götürsün elbet tanışır.
ya da konuşabileceği komşusuna birşeyler yapıp ikram götürsün.
yalnızlık zor

Merhaba hanimlar...

Orda mı doğup büyüdün? Eğer öyleyse okuldan falanda hiç arkadaşın yok mu? Ya da madem ailene yakınsın çocuğuna baksalar,sende bi işe girip çalışsan biraz çevren olur belki.

Çocuk en güzel arkadaş edinme aracıdır. Parklara git, mutlaka senin çocuğunun yaşıtı çocukları olan insanlar görürsün. Bize gelin bir gün çocuklar oynasın falan dersin sohbet arasında olur biter. Eve kapanırsan kim seni bulacak da arkadaş olacak?

Maleseff bende sizdenim. Oturdugmuz binada komsuluk yok.kahvaltiya cagiracagm kahveye yemege vs. Kimse yok.. lojmana tasinmamiza az kaldi ins orda olur bari..

Ben pikatese gidiyorum iki gun ama ordada biriyle tanissanda disarda goruselim diyemiyosun off

Ben universitede okurken yerlesti ailem.. burasi memleketimiz ama babam memhr oldugu icin yillardir sehir sehir gezdik.. liseyi falan baska yerde okudum.. o nedenle kimse yok arkadas olarak.. parklarda hic kadin gormuyorum.hep babalar getiriyor cocuklarini.. kadınlar varsa da grup halinde takiliyorlar iclerine girmeye cekiniyorum.. evet calissam belki cevrem olur.. ogretmenim ama atanamadim.. bu sene sinava da girmeyecem.. insallah seneye hayirlisiyla atanirim

Back
X