hiç arkadaşlık teklif eden yok

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
herkese merhaba;
Ben 22 yaşında üniversite 3. sınıfa geçmiş bir kızım ama bana bu zamana kadar arkadaşlık teklfi eden hiç bir oğlan olmadı.Kardeşim(kız kardeşim) sen güzelsin diyor ama o bir kız ve benim kardeşim o yüzden onun dediği belki doğru olabilir ama yine de dışarıdan bir insanın gözlemi farklı.Geçen gün kızlarla iftara gittik sordum bana niye kimse teklif etmiyor diye setsin dediler edecek insan korkuyordur dediler acaba bu sertliğim üstümden nasıl atabilirim.Dışarı çıktığımda çok ciddi duruyorum.Hiçbir oğlana da dışarıda alıcı gözle baktığım olmamıştır.Bu zamana kadar da kimse niye bana arkadaşlık teklifi etmiyor diye düşünmedim hala da erkek arkadaş ihtiyacı duymuyorum ama yurtta soruyorlar hiç eden olmadı mı olmadı diyorum aaa nasıl olur hiç mi yalan söylüyosun diyolar inanmıyolar.Sevgili falan istemiyorum ama talep edilmek beğenilmek güzel bir şey olsa gerek bu duyguyu tatmak istiyorum.Sizce niye bana arkadaşlık teklif eden yok.?

sevgili istemiyorsun ama teklif edilmesini istiyorsun.egoyu tatmin etmek gibi bişey anladım ben:44:

Beğenilmek istenmek insani bir duygu ..
Ama bu gençler arasında yayılan '' çıkma '' olayı nedir ya ..

Birini görürsün , hoşlanırsın yada aşık olursun ilişkiye başlarsın ..
Ama özellikle üni. sırf biriyle çıkmış olmak için bişeyler yaşanılıyor bu cok yanlış ..

Sert olma olayına gelince : banada cok gelıyor bu eleştiri , bırkere kurs arkadaşım mesela evlenme teklif edilse sana kızarmıydın demıştı o zaman anlamamıstım ama sonra arkadasıma soylemıs cok ciddi duruyordu yaklaşamadım ama ciddiydim dıye ..

Yani sert durma , tebessum etmeeye çalış ..
İnsanlar soğuk ve ciddi duran tiplerden pek haz etmıyorlar :)

Ya şimdi alınma sana tepki vermiyorum da ...
Dünyada ne dertler var ...
Ne güzel okuyorsun , 1 yılın kalmış sanıyorum. Kendini kariyerine odakla .
Kısmet.. Hiç değmeyecek bi insana yıllarını harcamaktansa hiç tanışma daha iyi ...

'' Çıkma'' herneyse, o dediğiniz sırf güzel olduğu, beğenildiği için yapılmıyor o teklif..
Yani güzelliğinizi ve beğenilmenizi buna göre değerlendirmeyin.

Zamanınızı,yani bu en güzel yıllarınızı güzel değerlendirin..

Beğenilmek istenmek insani bir duygu ..
Ama bu gençler arasında yayılan '' çıkma '' olayı nedir ya ..

Birini görürsün , hoşlanırsın yada aşık olursun ilişkiye başlarsın ..
Ama özellikle üni. sırf biriyle çıkmış olmak için bişeyler yaşanılıyor bu cok yanlış ..

Sert olma olayına gelince : banada cok gelıyor bu eleştiri , bırkere kurs arkadaşım mesela evlenme teklif edilse sana kızarmıydın demıştı o zaman anlamamıstım ama sonra arkadasıma soylemıs cok ciddi duruyordu yaklaşamadım ama ciddiydim dıye ..

Yani sert durma , tebessum etmeeye çalış ..
İnsanlar soğuk ve ciddi duran tiplerden pek haz etmıyorlar :)
l
tortellini ben de karşıyım bu çıkma olayına zaten birisi etse de kabul etmem.İşte bu sertliğimi nasıl atabilirim ben ciddi oladuğumu düşünüyorum acaba çok mu fazla ciddiyim.egoyu tatmin etmeye gelince kimseyle oynama niyetim yok ama bir sürü kız hayatında bir defa bile almış arkadaşlık teklifi hem de aklının köşesinde bile yokmuş uğraşmamış da ama kıza teklif gelmiş çirkin bir kız da değilim ne kızlara teklif ediyolar bana niye eden yok.cazibem yok herhalde:(Acaba ileride koca bulabilecek miyim bunları da düşünüyorum annem babam hiç oralı bile olmaz onlar armaz yani bana.Bir de kızsın erkek olsan beğenirsin gider istersin kız olunca evde koca bekliyosun sonuçta kadın cinsi talep ediliyor kız da aralarından seçiyor ama benim seçecek bir ortamım bile olmadı.

Cikma diye bisey yok arkadasim sacmalik hepsi bunlarin....

_benimle cikar misin....

_evet:D aa cikarim neden olmasin...

napiyosun nereye cikiyosun .... nedir olay yani...

Biriyle sevgili sorularak olunmaz, zaten cok abuk bir laf kendini bilen insan seni tanimak istiyorum bana sans verir misin veya benimle vakit gecirir misin der? Sonra beraber sinemaya yemege vs aktivitelere gidersin zamanla arada elektrik olur hoslanmalar baslar duygular ortaya dokulursa sevgili olursun.

Iste coluk cocuk tayfasi bir kelimeyle cikar misin? ile sevgili oldum sanip gene bir kelime ayrildim ile iliskiler sona erdi saniyor... Zaten cikar misin diyen adamlada cikma yani...

İyikide yok erkeğin dertleriyle boğuşurdun allahın sevdiği kuluymuşsun aşkıda kirlettile sahte aşklar çok sadece yıpranmana sebep olacaktı

ayy canım ya eminm ki seni de beğenen birileri vardır ,
dediğin gibi sert olduğun için yaklaşmıyorlardır hiç kafana takma okumana bak
erkeklerle samimi olanlar ayda bir sevgili değiştirenler çok iyi bir şey mi yapıyorlar sanki
herşeyi tüketiyorlar aşk ,sevgi ,bağlılık yozlaşıyor zamanla, depresyon ruhsal çöküntüler yaşıyorlar
ama ne kadar nadidesin farkında mısın bu zaman da dokunulmamış hemde üniversiteli bir genç kız inanılması zor
bir genç kızın en değerli çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır ,umarım ar ve edebinle tertemiz evlenmek sana nasip olur

Birde sevgilisi olup şunu yazan kızlarda var "eski sevgilimin dudakları kalında öpüşmek zevk veriyordu şuanki sevgilimin dudakları ince hiç zevk almıyorum"diyen sahte aşklar sadece cinsellik üzerine dayalı içinde ruh yok,vefa yok sadece tecrübe var

Bence erkeklere "oğlan" demekten vazgeçerek başlayabilirsin. 22 yaşında bir insan duruşuna, üslubuna, lisanına çeki düzen verecek yaştadır diye düşünüyorum. Daha nazik bir duruş, lisan, kıyafetler faydalı olur diye umuyorum :71:

l
tortellini ben de karşıyım bu çıkma olayına zaten birisi etse de kabul etmem.İşte bu sertliğimi nasıl atabilirim ben ciddi oladuğumu düşünüyorum acaba çok mu fazla ciddiyim.egoyu tatmin etmeye gelince kimseyle oynama niyetim yok ama bir sürü kız hayatında bir defa bile almış arkadaşlık teklifi hem de aklının köşesinde bile yokmuş uğraşmamış da ama kıza teklif gelmiş çirkin bir kız da değilim ne kızlara teklif ediyolar bana niye eden yok.cazibem yok herhalde:(Acaba ileride koca bulabilecek miyim bunları da düşünüyorum annem babam hiç oralı bile olmaz onlar armaz yani bana.Bir de kızsın erkek olsan beğenirsin gider istersin kız olunca evde koca bekliyosun sonuçta kadın cinsi talep ediliyor kız da aralarından seçiyor ama benim seçecek bir ortamım bile olmadı.

Eee... O zaman???

Bunu etrafınızda anlıyordur, o halde neden size teklif etsinler ki?

Ayrıca madem çıkmayacaksınız zaten, neden bunun derdine düştünüz ki?

Biraz kendi kendinize sorun arıyorsunuz gibime geliyor.

çıkmayacaksanız neden beklenti içindesiniz ki? bence once kendınıze dürüst olun. İlişki kurmak istediğinizi bi erkeğin begenısıne ıhtıyac duydugunuzu ıtıraf edin kendınıze. bunda yanlıs ters olan bı taraf yok kı. Asıl abes olan bunları ıstememenız olurdu. Hayata, erkeklere karsı bu kadar sert durmayın sandığınız kadra canavar değiller sadec ıpleri ellerıne vermemek lazım o bılee tatlı yuzle oluyor ınananın.

Bence erkeklere "oğlan" demekten vazgeçerek başlayabilirsin. 22 yaşında bir insan duruşuna, üslubuna, lisanına çeki düzen verecek yaştadır diye düşünüyorum. Daha nazik bir duruş, lisan, kıyafetler faydalı olur diye umuyorum :71:
marjinalfaydalı mahsus oğlan dedim çünkü erkek deyince daha büyük adam anlaşılıyor(benden daha büyük)

Eee... O zaman???

Bunu etrafınızda anlıyordur, o halde neden size teklif etsinler ki?

Ayrıca madem çıkmayacaksınız zaten, neden bunun derdine düştünüz ki?

Biraz kendi kendinize sorun arıyorsunuz gibime geliyor.
evet etrafımda anlıyor doğru ama yine de insan dışarıda bir yabancı tanımadığın bir insan tarafından beğenilmek talep edilmek çok güzel bişey olsa gerek ben ciddi ya da değil hiç eden olmadı acaba ben evlenemeyecek miyim diye düşünüyorum.Su gibiye mi çıkacağım?Haa gerçekten önceden hiç aklımda yoktu diye diye diye getirdiler.Yurttaki arkadaşlarım sevgilin yok mu yalan söylüyorsun hadi canım nasıl olmadı eve gelince kardeşim çok tuhaf arkadaşlarım da öyle.Ben de dedim ben de bir tuhaflık var herhalde.

canım benim teklif etse he diyecek misin sanki?nedir bu kaygı.sen okulunu bitir işini gücünü eline al o zaman birini bulur olurda gönlün kayar sevgili damat adayınında sana teklif edeceği tuttar ve herşeyi o insanda yaşarsın.(biraz haydar dümen gibi oldu):90:teklif sakıncalıdır bide teklif eden kişiyi beğendiğini düşünelim al sana dert başlıcaksın çıkmaya merak değil mi.ne olacak ondan sonra tartışacaksın okul aksayacak dersler aksayacak bi çok iş aksayacak salla gitsin ya erkekler çıkma teklifi etmemişmiş.sanki çok erkek kaldıda bide teklif edecek(istisnalar harüç):31:

Ben de sizin gibiydim 23 olmum hala kimse çıkma teklif etmemişti, bir kaç kişi olmuştu ama onuda o anki ruh halimle nasıl ürküttüysem. :1: Ama sonra farkettim ki bunu kendim istiyorum, erkeklerle mesafem olsun bana yaklaşamasınlar istiyorum. Şimdi düşünüyorum da çevremde arkadaşlarım, akrabalarımın kızları, birileriyle çıkmış olmanın verdiği yorgunlukla belli bir yaştan sonra ilk bulabildikleriyle evlenmişler, enerjileri kalmamış, herşeyden bıkmış bir şekilde sırf mantık için evliliklerini sürdürüyorlar. Eşimle tanıştığımın 3. ayında istemeye geldiler, 2 yıl nişanlı kaldık (krizden ötürü) toplamda yaklaşık 3,5 sene tanıyorum ve hala flört eder gibiyiz. Hala beni aradığında heyecanlanırım, hala eve geleceğin vakit yaklaştıkça mutlu olurum :61: Aynı şeyler eşim için de geçerli hala bana hayranlıkla bakabiliyor. Eğer ciddi değilseniz, birileriyle çıkmak için uğraşmayın, kendinizi yıpratmış olursunuz sadece. Şimdi diyorum ki iyiki mesafe koymuşum erkeklere :65:

evet etrafımda anlıyor doğru ama yine de insan dışarıda bir yabancı tanımadığın bir insan tarafından beğenilmek talep edilmek çok güzel bişey olsa gerek ben ciddi ya da değil hiç eden olmadı acaba ben evlenemeyecek miyim diye düşünüyorum.Su gibiye mi çıkacağım?Haa gerçekten önceden hiç aklımda yoktu diye diye diye getirdiler.Yurttaki arkadaşlarım sevgilin yok mu yalan söylüyorsun hadi canım nasıl olmadı eve gelince kardeşim çok tuhaf arkadaşlarım da öyle.Ben de dedim ben de bir tuhaflık var herhalde.

İşe nerden başlabiliyor musun,erkeklere karşı çekıngen ve sert durmamakla başla mesela okuldakı erkek arkadaşlarını oul ortamında bayan arkadaşınmıs gıbı normal karşıla selam ver tebessum ederek ama mağrur bır sekılde,sempatık ol sevgı dolu ol yardımsever davran ınsanlara karşı.erkeklere bır ınsan gozuyle bak okul ortamında cınsıyet gozuyle degıl.sonradan zaten senı kabullenmeye benımsemeye başlayacaklar onlarda sana selam vermeden gecemeyecek boylece takdırlerını kazanabılırsın güclu ve gercek durusunla saygılarını kazanmaya çalıs once.bence once bunu aş. boylece kız arkadaşlarında senı kıskanır hım çevresı genışlıyor ılgı goruyor dıye.Kendıne bak,kıbar nazık ol bakımlı ve sade ol.. sportif ol...bu sekılde zaten kısmetlerın senı bulur..hee bıde akıllı ve uyanık davran kımseye aldanma...uyanık davran, bol bol kıtap oku,kurnaz ol,şakacı ol...arkadaşlarını iyi seç.

Bazı erkekler sadece bir sevgilisi olsun diye önüne gelene "çıkma" teklifi ediyorlar...
Sonuc ne oluyor?
"Senden sıkıldım yeni heyecanlar arayacağım." :53:
Sonra biz "duygusal" olarak beklentilere giren, aşık olan kızlar hayal kırıklıklarıyla baş başa kalıyoruz... Yaralarımızı sarmaya çalısırken, lafta "sev"gilimiz baska kızlarla fotoğraflarını yayınlamakla mesgul oluyor.

"Sev"gilinin kökü bile "sev"mekten gelirken, yapmacık ilişkilere hiç gerek yok bence.

Hem cirkinlikle güzellikle alakalı bir kavram değildir ve eminim ki siz de güzel ve alımlı bir bayansınızdır.
Yalnızca "doğru" insan karsınıza cıkmamıs ya da fark edilmemis olabilir...
10 tane erkek beğeneceğine, bir tane doğru insan çıkması çok daha iyi...

Ciddiyim demişsin, doğru insan senin zırhını kırabilir hiç merak etme.

Sağlıcakla kal:71:

Back
X