arkadaşım bende 21 yaşında üniversitede 4.yılını okuyacak olan bir kızım.ve benimde bugüne kadar sevgilim olmadı.ama seninkinden biraz farklı bana cok arkadaslık teklif eden oldu ama ben biraz zor beğeniyorum o yüzden kimseye evet diyemedim.birde 6 yıl boyunca birini platonik olarak sevdim o cocukta süper yakısıklı iyi özellikleri olan bir çocuktu hayatıma girmek isteyen herkesi onunla kıyasladım maalesef o yüzden kimseleri beğenemedim.şimdi kafamdan az da olsa attım onu bu sefer de benden hoşlanan pek yok.ben iç güzelliğin yanında dış güzelliğede önem veriyorum.şöyşe acıklayayım ;
-tipini beğenmediğim bir çocugun konuşmalarından davranışlarından etkilenmem ama
-tipini beğendigim bir çocugun konuşmalarından davranışlarından sonra ondan soguyabilirim.
ne yapayım elimde değil yanıma yakışacak,baktıgımda icimi eritecek birini bekliyorum bende.
burada bir çok kişi okulunu oku düşünme sevgili işlerini demiş ama ben pek katılmıyorum.tabiki okulu düşüneceksin.ama 22 yaşına gelmiş bir kız da düşünür yani bana neden arkadaslık teklif eden yok diye.sonucta güzel okuyan bir genckızsın tabiki de ilgi ve sevgi istiyorsun.hatta sevgilisi olan arkadaslarına özeniyorsundur bile.
ben kendi adıma söyleyeyim çok özeniyorum sevgilisi olan arkadaslarıma.bir erkeğin beni sevmesi ilgi göstermesi kıskanması nasıldır bu duyguları tatmak isterim. sevgilimle sinemaya gitmek,yemek yemek ne bileyim güzel vakit geçirmek isterim yani.ki bunlar gayet doğal şeyler üstelik hakkımızda...
ama işte çekicilik mi diyeyim işve cilve mi diyeyim bilemiyorum.güleryüzlü olmak önemli ama.bende senin gibi okulda sert mizaclı biriydim.hatta beni çok havalı buluyorlarmış.sonradan söylüyorlar bana bunları tabi:90:
ilk senemdeki gibi değilim şimdi.gülmekten korkmuyorum.yaş ilerledikçe kendimin daha çok farkına vardım.özeniyorum kendime.saçımla başımla daha çok uğraşıyorum.her zaman süslüydüm ama bu sene biraz daha farklı.bu sene hayalerimdeki aşkı bulacagıma inanıyorum
sende tarzında tipinde değişiklikler yap bakalım.yüzüne de güzel bir tebessüm yerleştir.hayatına girecek kişi ilk ve son olsun.tıpkı benim de istediğim gibi.
koca bulamam gibi birşey yazmışsın.ay inan bende de aynı korkular var

ki ben evliliğe soğuk bakan biri değilim.birincisi Allah'ın emri zaten.ikincisi ise aşık oldugun ve sana aşık olan düzgün biriyle neden mutlu bir yuva kurup çoluk çocuga karışmayasın? evlilik meraklısı gibi görünmek istemem ama ne bileyim anaç bir yapım var sanırım çok seviyorum güzel mutlu çiftleri.açıkçası belli bir yaştan sonrada eş bulamayabiliyorsun.çünkü erkek her zaman kendinden daha genc biriyle evlenebilir kızlar icin öyle bir şans pek yok maalesef.
aman çok uzattım ama yalnız değilsin bil yani.teklifler olduysa da benim de sevgilim olmadı.inşallah sevgilimiz olmaya değecek kişiler çıkar karşımıza.