hiç arkadaşlık teklif eden yok

benimde kızım 21 yaşında bir bakan birdaha bakıyor....bana öyle gelmiyor...hiç tanımadım kişiler ne kadar güzel kızın var..isteyenleri de çoktur diyorlar fakat.....şimdiye kadar 1 veya 2 kişi desem kızımı beğenip hoşlandım diyenler.onlarda sokakta işsiz ve okumamış,daha liseyi dahi bitirmemiş..ama kızım üniversite okuduğu için...bunları nasıl kabul edebilir?meslek sahibi olanlarda kızıma abim abim deyip duruyorlar...yani anlıcağınız sokakta gezen hoşlanıyor....meslek sahibi olanlar bacı gözüyle bakıyorlar....kızım tabi bu olaya çok sinirleniyor....hoşlandığı bir çoçuk vardı o da bacı gözüyle bakıyormuş....birine aşık olduğunu kızıma anlatınca kızımın moralı iyice boozuldu....

şanlısın şanslı :) mutlaka beğenenler çoktur ama sert durduğun için yanaşmaya çekiniyorlardır tepkinden korkuyorlardır..şimdi sevdiğin biri olsa bir güzel aşık olsan sürekli ondakalacak aklın ne yaptı ne etti bugun görüşelim olmadı yarın aa ders çalışmam lazım aman sonra çalışırım a geldimi iş yandın :) iyisimi sen biraz bekle sert durmaya devam et kısa bir süre daha

şanlısın şanslı :) mutlaka beğenenler çoktur ama sert durduğun için yanaşmaya çekiniyorlardır tepkinden korkuyorlardır..şimdi sevdiğin biri olsa bir güzel aşık olsan sürekli ondakalacak aklın ne yaptı ne etti bugun görüşelim olmadı yarın aa ders çalışmam lazım aman sonra çalışırım a geldimi iş yandın :) iyisimi sen biraz bekle sert durmaya devam et kısa bir süre daha
sağol incesaz tavsiyen için doğru söylüyorsun bnmi sevgiliye ayıracak fazla da vaktim yok sene içinde işte yazın böyle boş olunca insan zamanını nasıl dolduracağını bilemiyor.

herkese merhaba;
Ben 22 yaşında üniversite 3. sınıfa geçmiş bir kızım ama bana bu zamana kadar arkadaşlık teklfi eden hiç bir oğlan olmadı.Kardeşim(kız kardeşim) sen güzelsin diyor ama o bir kız ve benim kardeşim o yüzden onun dediği belki doğru olabilir ama yine de dışarıdan bir insanın gözlemi farklı.Geçen gün kızlarla iftara gittik sordum bana niye kimse teklif etmiyor diye setsin dediler edecek insan korkuyordur dediler acaba bu sertliğim üstümden nasıl atabilirim.Dışarı çıktığımda çok ciddi duruyorum.Hiçbir oğlana da dışarıda alıcı gözle baktığım olmamıştır.Bu zamana kadar da kimse niye bana arkadaşlık teklifi etmiyor diye düşünmedim hala da erkek arkadaş ihtiyacı duymuyorum ama yurtta soruyorlar hiç eden olmadı mı olmadı diyorum aaa nasıl olur hiç mi yalan söylüyosun diyolar inanmıyolar.Sevgili falan istemiyorum ama talep edilmek beğenilmek güzel bir şey olsa gerek bu duyguyu tatmak istiyorum.Sizce niye bana arkadaşlık teklif eden yok.?

şimdi senin hareketlerini ve tipini görsem hemen teşhisi koyardım da. yazıyla anlatınca sadece fikir üretebiliyorum. benim de aynen bu dertten yakınan güzel bir arkadaşım vardı. o senden farklı olarak biraz arızaydı. ancak bu sert ve arıza tavrını biraz yumuşattı ve çıkma teklifinden öte aşıkları var. sert ve ciddi görüntünü atmak istiyorsan bunu imajınla, tavırlarınla, ilgi alanlarınla sen değiştireceksin. bunun bir yöntemi yok:34:

benimde duruşum çok serttir ama özellikle ünv. yıllarında çok teklif alırdım ben bunu arkadaş ortamına bağlıyorum insanlar tanıdıgından etkilenir,görüntü bir yere kadar.Bir ortam olsa orada senin sohbetinden ya da gülüşünden etkilenecek illa li biri çıkacaktır.ama ben yine de neden teklif almıyorum diye düşünmene dair şunu söyleyeyim bekle ve sabret,bugun olmasa bile birkac yıl sonra cok alırsın,dert dedigin bu olsun canım.

arkadaşım bende 21 yaşında üniversitede 4.yılını okuyacak olan bir kızım.ve benimde bugüne kadar sevgilim olmadı.ama seninkinden biraz farklı bana cok arkadaslık teklif eden oldu ama ben biraz zor beğeniyorum o yüzden kimseye evet diyemedim.birde 6 yıl boyunca birini platonik olarak sevdim o cocukta süper yakısıklı iyi özellikleri olan bir çocuktu hayatıma girmek isteyen herkesi onunla kıyasladım maalesef o yüzden kimseleri beğenemedim.şimdi kafamdan az da olsa attım onu bu sefer de benden hoşlanan pek yok.ben iç güzelliğin yanında dış güzelliğede önem veriyorum.şöyşe acıklayayım ;

-tipini beğenmediğim bir çocugun konuşmalarından davranışlarından etkilenmem ama
-tipini beğendigim bir çocugun konuşmalarından davranışlarından sonra ondan soguyabilirim.

ne yapayım elimde değil yanıma yakışacak,baktıgımda icimi eritecek birini bekliyorum bende.

burada bir çok kişi okulunu oku düşünme sevgili işlerini demiş ama ben pek katılmıyorum.tabiki okulu düşüneceksin.ama 22 yaşına gelmiş bir kız da düşünür yani bana neden arkadaslık teklif eden yok diye.sonucta güzel okuyan bir genckızsın tabiki de ilgi ve sevgi istiyorsun.hatta sevgilisi olan arkadaslarına özeniyorsundur bile.

ben kendi adıma söyleyeyim çok özeniyorum sevgilisi olan arkadaslarıma.bir erkeğin beni sevmesi ilgi göstermesi kıskanması nasıldır bu duyguları tatmak isterim. sevgilimle sinemaya gitmek,yemek yemek ne bileyim güzel vakit geçirmek isterim yani.ki bunlar gayet doğal şeyler üstelik hakkımızda...

ama işte çekicilik mi diyeyim işve cilve mi diyeyim bilemiyorum.güleryüzlü olmak önemli ama.bende senin gibi okulda sert mizaclı biriydim.hatta beni çok havalı buluyorlarmış.sonradan söylüyorlar bana bunları tabi:90:

ilk senemdeki gibi değilim şimdi.gülmekten korkmuyorum.yaş ilerledikçe kendimin daha çok farkına vardım.özeniyorum kendime.saçımla başımla daha çok uğraşıyorum.her zaman süslüydüm ama bu sene biraz daha farklı.bu sene hayalerimdeki aşkı bulacagıma inanıyorum:16:

sende tarzında tipinde değişiklikler yap bakalım.yüzüne de güzel bir tebessüm yerleştir.hayatına girecek kişi ilk ve son olsun.tıpkı benim de istediğim gibi.

koca bulamam gibi birşey yazmışsın.ay inan bende de aynı korkular var:17:
ki ben evliliğe soğuk bakan biri değilim.birincisi Allah'ın emri zaten.ikincisi ise aşık oldugun ve sana aşık olan düzgün biriyle neden mutlu bir yuva kurup çoluk çocuga karışmayasın? evlilik meraklısı gibi görünmek istemem ama ne bileyim anaç bir yapım var sanırım çok seviyorum güzel mutlu çiftleri.açıkçası belli bir yaştan sonrada eş bulamayabiliyorsun.çünkü erkek her zaman kendinden daha genc biriyle evlenebilir kızlar icin öyle bir şans pek yok maalesef.

aman çok uzattım ama yalnız değilsin bil yani.teklifler olduysa da benim de sevgilim olmadı.inşallah sevgilimiz olmaya değecek kişiler çıkar karşımıza.

Hiç ugrasma bence, demekki hafif kiz imaji çizmiyorsun.

Bir gun ciddi dusunen, seni gerçekten begenen biri çikarsa sertligin, ciddiyetin onuun gelip sana açilmasina mani olmaz cunku, seven reddedilmeyi de goze alabilir. Simdiki genclerin buyuk çogunlugu evlenmeyi degil eglenmeyi tercih ettikleri için senden de bu yonde sinyal almiyorlarsa neden sana
arkadaslik teklifinde bulunsunlar ki etraflarinda bu kadar gonullu varken:1:

Son düzenleme:
arkadaşım bende 21 yaşında üniversitede 4.yılını okuyacak olan bir kızım.ve benimde bugüne kadar sevgilim olmadı.ama seninkinden biraz farklı bana cok arkadaslık teklif eden oldu ama ben biraz zor beğeniyorum o yüzden kimseye evet diyemedim.birde 6 yıl boyunca birini platonik olarak sevdim o cocukta süper yakısıklı iyi özellikleri olan bir çocuktu hayatıma girmek isteyen herkesi onunla kıyasladım maalesef o yüzden kimseleri beğenemedim.şimdi kafamdan az da olsa attım onu bu sefer de benden hoşlanan pek yok.ben iç güzelliğin yanında dış güzelliğede önem veriyorum.şöyşe acıklayayım ;

-tipini beğenmediğim bir çocugun konuşmalarından davranışlarından etkilenmem ama
-tipini beğendigim bir çocugun konuşmalarından davranışlarından sonra ondan soguyabilirim.

ne yapayım elimde değil yanıma yakışacak,baktıgımda icimi eritecek birini bekliyorum bende.

burada bir çok kişi okulunu oku düşünme sevgili işlerini demiş ama ben pek katılmıyorum.tabiki okulu düşüneceksin.ama 22 yaşına gelmiş bir kız da düşünür yani bana neden arkadaslık teklif eden yok diye.sonucta güzel okuyan bir genckızsın tabiki de ilgi ve sevgi istiyorsun.hatta sevgilisi olan arkadaslarına özeniyorsundur bile.

ben kendi adıma söyleyeyim çok özeniyorum sevgilisi olan arkadaslarıma.bir erkeğin beni sevmesi ilgi göstermesi kıskanması nasıldır bu duyguları tatmak isterim. sevgilimle sinemaya gitmek,yemek yemek ne bileyim güzel vakit geçirmek isterim yani.ki bunlar gayet doğal şeyler üstelik hakkımızda...

ama işte çekicilik mi diyeyim işve cilve mi diyeyim bilemiyorum.güleryüzlü olmak önemli ama.bende senin gibi okulda sert mizaclı biriydim.hatta beni çok havalı buluyorlarmış.sonradan söylüyorlar bana bunları tabi:90:

ilk senemdeki gibi değilim şimdi.gülmekten korkmuyorum.yaş ilerledikçe kendimin daha çok farkına vardım.özeniyorum kendime.saçımla başımla daha çok uğraşıyorum.her zaman süslüydüm ama bu sene biraz daha farklı.bu sene hayalerimdeki aşkı bulacagıma inanıyorum:16:

sende tarzında tipinde değişiklikler yap bakalım.yüzüne de güzel bir tebessüm yerleştir.hayatına girecek kişi ilk ve son olsun.tıpkı benim de istediğim gibi.

koca bulamam gibi birşey yazmışsın.ay inan bende de aynı korkular var:17:
ki ben evliliğe soğuk bakan biri değilim.birincisi Allah'ın emri zaten.ikincisi ise aşık oldugun ve sana aşık olan düzgün biriyle neden mutlu bir yuva kurup çoluk çocuga karışmayasın? evlilik meraklısı gibi görünmek istemem ama ne bileyim anaç bir yapım var sanırım çok seviyorum güzel mutlu çiftleri.açıkçası belli bir yaştan sonrada eş bulamayabiliyorsun.çünkü erkek her zaman kendinden daha genc biriyle evlenebilir kızlar icin öyle bir şans pek yok maalesef.

aman çok uzattım ama yalnız değilsin bil yani.teklifler olduysa da benim de sevgilim olmadı.inşallah sevgilimiz olmaya değecek kişiler çıkar karşımıza.
Bana teklif eden kimse olmadı sorun da bu sana olmuş banada olsun insan başkası tarafıdan beğenildiğini duymak,talep edilmek güzel şey ama ben bana olacağını da zannetmiyorum.Zaten sevgilimo lsun da istemiyorum.Senden farkıl olarak ben evlenmek istemiyorum çünkü erkeklerin eşlerine yaptığı hareketleri gördükçe hiç ama hiç evlenmek istemiyorum beni alan da olmaz zaten.Sert mizaçlı biriyim aslında içime girince çok iyi,sevecen,konuşkan,neşeli,başkasını güldüren biriyimdir ama işte kimse beni sevmiyor dışarıdan(erkek-kız farketmez)Annem babam kardeşim bile sevmiyor niye başkası sevsin ki.Onlar bile beni istemiyorlar.

Bana teklif eden kimse olmadı sorun da bu sana olmuş banada olsun insan başkası tarafıdan beğenildiğini duymak,talep edilmek güzel şey ama ben bana olacağını da zannetmiyorum.Zaten sevgilimo lsun da istemiyorum.Senden farkıl olarak ben evlenmek istemiyorum çünkü erkeklerin eşlerine yaptığı hareketleri gördükçe hiç ama hiç evlenmek istemiyorum beni alan da olmaz zaten.ama işte kimSert mizaçlı biriyim aslında içime girince çok iyi,sevecen,konuşkan,neşeli,başkasını güldüren biriyimdir se beni sevmiyor dışarıdan(erkek-kız farketmez)Annem babam kardeşim bile sevmiyor niye başkası sevsin ki.Onlar bile beni istemiyorlar.

bence yanlış düşünüyorsun canım elbette seni beğenen olmuştur ama sen sert bi mizacım var demişsin bu yuzden dile getirmemiş olabilirler mi ki bence öyle...evlenmek istemiyorum demişsin ama evde kalma korkusundan bahsetmişsin bence sen karşına istediğin gibi biri çıkmadığı için böyle düşünüyorsun seni çok mutlu edecek biri olduğunda elbetteki evlilik düşünürsün..bende üniversite öğrencisiyim ve hala aradığım o insanı bulamadım ama bekliyorum :)aklımda bi profil çizdim ve büyük bi inançla onun geleceğini düşünüyorum karşıma böyle bi insan çıktı ama olmadı maalesef, çok büyük bir aşk duyuyordum ve çok fazla tanımıyordum ama tanıyor gibiydim, hissediyordum ya çok garip ve özel bi duygu bence sana da bunları hissettiren biri olmamış biriyle birlikte olma adına korkuların var çünkü aynısı bende de var ilk olacağı için nasıl olacak kestiremiyorsun ama doğru insanı bulduğunda bu korkuların kalmayacak çünkü o zman hissettiklerin önemli olacak :)Sert mizaçlı biriyim aslında içime girince çok iyi,sevecen,konuşkan,neşeli,başkasını güldüren biriyimdir ama kimse beni sevmiyor ailem bile demişsin hiç öyle bir şey olur mu her insanın kendisini çok yalnz hissettiği zamanlar oluyor ve bazen böyle düşünüyoruz ama öyle değil kesinlikle,bazı konularda anlaşamayınca ve zıtlasınca böyle hissediyoruz ama bazı zamanlar geliyorki hayttaki en büyük desteğin ailen oluyor sadece bunu yaşayacağın bi durumun olmamış biz çok benziyoruz senn anlattıklarına göre bende bir zmaanlar öyle düşünürdüm ama öyle olmadığını gördüm ve sen sürekli negatif düşündüğün için hayatın o yönde mi gidiyor bende öyle olduğunu hissettim ve artık çok iyi güzel umut dolu düşünmeye sevkediyorum kendimi sana da tavsiyem budur :)

Back
X