hiç babanıza yakalandınız mı!!

Ben sevgilimle ilk çıkmaya başladığım zaman fellik fellik kaçtım ailemden, sakladım gizlendim bi görseniz bigün kendimi dolabın içinde buldum mesaj çekmek için kaydirigubbakcemile3 Yine dolabın içine girdiğim bir günde evde beni aramaya başladılar. Yandın dou_you_wanna hadi bakalım şimdi bulsalar ne diceksin dedim kendi kendime. Abim geldi dolabı bi açtı ne yapıyosun burda dedi. Arkadaşım defterini kaybetmiş bide buraya bakıyım dedim abime. İçine girilerek mi bakılıyor illa dedi ve elimdeki tlfnu aldı sevgilin var biliyorum nie açıkca söylemiyosun biz seni özgür bir ortamda yetiştirdik dedi. O günden beri ilişkimin her detayını biliyolar

Koptum gülmekten yaaaa kıs ne yapmışın sen öyle allah seni yaşatsın :roflol:

Ben sevgilimle ilk çıkmaya başladığım zaman fellik fellik kaçtım ailemden, sakladım gizlendim bi görseniz bigün kendimi dolabın içinde buldum mesaj çekmek için kaydirigubbakcemile3 Yine dolabın içine girdiğim bir günde evde beni aramaya başladılar. Yandın dou_you_wanna hadi bakalım şimdi bulsalar ne diceksin dedim kendi kendime. Abim geldi dolabı bi açtı ne yapıyosun burda dedi. Arkadaşım defterini kaybetmiş bide buraya bakıyım dedim abime. İçine girilerek mi bakılıyor illa dedi ve elimdeki tlfnu aldı sevgilin var biliyorum nie açıkca söylemiyosun biz seni özgür bir ortamda yetiştirdik dedi. O günden beri ilişkimin her detayını biliyolar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çok güzel yaa :dance:

hiç yakalanmadım çok şanslıyım..
sokakların altını üstüne getirirdim ..herkes gördü bir babam görmedi..hehe:)
annemde görmedi yan yane..heheh

benimki yakalanma sayılmaz, babam biliyodu zaten O'nu :asigim:
sevgilimin dayısı ve annesiyle babam arkadaş çıkmıştı, onun verdiği rahatlıkla da sevgilimle babam 2 arkadaş gibi konuşmuşlardı boshayallersmile
maç muhabbeti bile yapmışlardı kaydirigubbakcemile3 yalnız biri fbli, diğeri gsli kafamçokkarıştı

Dün resmen yakalandım babama kızlar. Dışarı çıkmıştım annemle gezmeye. Eve gelince aşkıma haber verdim. 5 Dakşka sonra tlfn çaldı. Aşkımdır diye hiç bakmadan açtım. Alo aşkım nasılsın dedim. Bababm gülmeye başladı. Kızım iyimisin dedi. Anladıda anlamazlıktan geldi :kedi:

ayy aman Allah korusun yakalanırsam birdaha yüzüne bakamam babişkomun :kedi:

Bugün yakalandım ben..
Ne yapacağımı şaşırdım biran.. biz ayrıldık işte tam eve geldim son kez sarılmak istedim dur dedim ona indim aşağıya babam vardı.. kırtsiyeye gidiyorum dedim ama döndüm kırtasiyeye girmeden görmüş bakmış neyse gittim konuşuyorduk tam arkada babamı gördüm aşkım babam ne yapacağız dedim sonra babam çağırdı gittim yanına o kim dedi sinirli sinirli arkadaşımın kuzeni yani arkadaşımın arkadşı dedim o kim dedi tekrr söyledim..sonra sevgilim geldi hayırdır dayı ne oldu dedi.. babam kızımla ne işin var dedi o da arkadaşmn arkadaşı dedi babam tmm git dedi ona.. eve geldim ben benide yollamadı tkrr kırtasiyeye eve geldi dedi sen girrmedin kırtasiyeye aşağı indin geri neden falan.. okula giderken sormuştum yoktu kalem sonradan aklıma geldi diğer kırtasiyeye gitmek için diğer yoldn döndüm dedim..
Öyle insanlarla işin olmasın dedi.. çok moralim bozuldu..

Son düzenleme:
Neredeyse yakalanmak üzereydik.Eşimle aynı lisedeydik.
Okul çıkışı hep beraber çıkardık ve beni eve kadar bırakırdı.Babam da o aralar erkek arkadaşım olduğuna daiir duyumlar almıştı.
Hiç rahat dedğildir bu konularda.Hiç huyu olmadığı halde beni almaya gelmiş okula, bizim de son dersimiz boştu .
Kantine indik ve camdan baktım babam arabayla kapının önünde bekliyo.Koşarak arabaya bindim ve zil çalmadan gittik.
O dersimiz boş olmasaydı ben o merdivenlerden aşkımla incektim ve babam bizi görücekti.
Gerçi daha sonra detaylarıyla herşeyi öğrendi ama:9:
Heyecanlıydı yinede

Üniversite finallerden sonra tatile memleketime geldim ve babam annem ben muhabbet ederken, babam <ben birşeyler duydum dikkat et bana yakalanma falan dedi> Nerden çıktı falan derken saolsun rahmetli babanem söylemiş. Övmüş aşkımı falan :) bu olaydan 1-2 gün sonra nişanlımla gezdik tozduk, akşam üzeri eve dönücez bindik otobüse en arkadaki 5li koltukta oturuyoruz babamında iş çıkış saatleri. Nişanlım tabiki o zamanki sevgilim :) sarılmaya çalışıyor, sırnaşıyor otobüstekilerde görüyor tabi sevgili olduğumuzu. Bende şakasına yapma bak babam biner falan :) Başka bir şey isteseymişim olurmuş, bir sonraki durakta babam binmesinmiiii. Ben tabi şok, babamda bizi (ablamla beni) bugüne kadar hiç engellemedi. Normal erkek arkadaşlarımıza hiç bişey demedi, bize gelirlerdi falan. Babama el salladım geldi en arkaya baktım yüzü falan düştü neyse sevgilimde tabi iki büklüm olmuş, fakat ayağı bana değmek üzere. bende camın dibine iyiden iyiye sıkıştım, gülsemmi ağlasammı bilemedim :) Babam eliyle aşkımın ayağına bi vurdu toparlan bakalım diye , ay ben hepten kopuyorum içimde..... :)

Önümdeki koltuk boşaldı babam oturdu tam bizim inceğimiz durağa yaklaştık ben babama dedim senden sonraki durakta inicem markete uğrayacağım. Bende gelicem dedi babam inmedi... Bende aşkıma sanki yabancı gibi <pardon müsade edermisiniz> aşkımın yanında oturan kız bian bize dönüp baktı sanki az evvel sarmaş dolaş olan biz değilmişiz gibi :))) Otobüsten inince babam dedi kıl oldum çocuğa yayılmış falan. Bende dedim baba o çocuk benim liseden arkadaşımdı. ( Bu arada nişanlımla lise aşkıyız ) Babamda tüh söyleseydin selam verirdim ben yabancı sandım. Valla baba bende heyecandan bişey diyemedim sen sinirli olunca dedim. Çocuk çattık demiştir diyor. (Normal arkadaşım sandı aşkımı) Bende yok baba merak etme ben onu hergün otobüste görüyorum dedim :D kıh kıh kıh

Sonra eve gelince annem bombayı patlatıp babama görüştüğüm kişinin o olduğunu söyleyince olay koptu, nişanlımda garibim babamla ilk karşılaşması böyle olunca baya tırstı, kıyamam ya . Ama şimdi o günü hatırlayıp gülüyorz....

Back
X