• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Hanımlar şunları yazarken bile ağlıyorum, ellerim titriyor şimdi ne yapacağım ben diye :43: Hiç başıma gelmez sanmıştım, kandırılmam sanmıştım :43: Lütfen dalga geçmeden yorum yapın :43:

Baştan alayım sevgilimle ilk tanıştığımızda bana yaşını 30 diye geçiştiriyordu. Ben de gerçekten tam 30 zannetmiştim. Sonra esas yaşın 35 olduğu ortaya çıktı. Belki yuvarlayıp söylemiştir dedim. Yine tamam dedim 15 yaş sınır olsun. Ne kaybedebilirim?

Ama içime bir kurt düştü. Huzursuz oldum. Acaba bu da yalan olabilir mi diye? Hep nüfus cüzdanını görmek istedim. Israr ettim. O da tamam dedi. Baktım iş gecikiyor tc kimlik no.sunu buldum tayin listelerinden, ad-soyad da biliyorum ya tc kimlik no sorguladım bana söylediği doğum tarihi yılıyla. Ve sonuç = Böyle bir kişi yok! Sonra giderek aşağı çektim doğum tarihini ve tam 6 yıl aşağısında adı-soyadı, kimliği çıktı.

Hiç mi ortaya çıkmayacağını düşünüyordu acaba? Amacı neydi?

Yani benden 21 yaş büyük! Yalan söylediğine mi üzüleyim yoksa imkansızlığına mı? Belki neden imkansız diyeceksiniz, sevenin gözü yaşı görmez. Ama ben onunla 2-3 yıllık bir ilişkiyi değil bir ömrü düşünmüş, hayal etmiştim... Hayal benim neyime tabi... :43:

Aradım ve sordum "Ne demek bu?" diye. Ama o kadar farklı tepkiler verdi ki hangi biri doğru bilemedim.

Önce kızdı, bağırdı, çağırdı. Sonra "Sakin olur musun?" dedim. Bu sefer "Neden kötü bir amaç arıyorsun belki kaybetmemek, etkilememek için yaptı demiyorsun direkt yargısız infaz yapıyorsun? Anlamıyorum kadınları, durup durup bir şeyler çıkartıyorsunuz ve çekip gidiyorsunuz." dedi. Ve sonra da bana nüfus cüzdanını göstereceğini söyledi bugün. Bir yandan kendimi avutmaya çalışıyorum, umutlanıyorum nüfus cüzdanını neden göstermeyi teklif etsin eğer böyle bir yalan varsa? Sistemde bir yanlışlık olabilir mi kızlar? Böyle bir şey yaşayan var mı sistemle ilgili?

Üzerine ne hayaller kurdum ben o adamın! Ne kadar güvendim, inandım. Canım dedim, canımın içi dedim! Bana böyle bir şeyde yalan söylemiş olduğunu düşünmek bile zehir gibi acıtıyor canımı, içim parçalanıyor...

Saatler kaldı gerçekleri öğrenmeme ama sabredemiyorum ve içim parçalanıyor. İnternettekine mi yoksa elindeki cüzdana mı inanmalıyım? Eğer haksızsam nasıl davranmalı haklıysam nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum... Bir fikir verin, yol gösterin...

Editleyip gelişmelerden haberdar ederim kızlar... Umarım bir yanlışlıktır...

Yoksa ben bir daha nasıl severim, güvenirim? :43:

EDIT1: Kızlar hepinizin yorumlarını okudum, tek tek cevap vermeye mecalim yok...

Akılla mantıkla olmuyormuş demek ki...

Nuh diyor peygamber demiyor. Hiçbir şey yokmuş gibi hazırlanmış beni bekliyordu, anlamıyorum, ben bu kadar büyüttüğünü anlamamıştım bunu dedi.

Ama ortada hala nüfus cüzdanı yok.

Hangi birine inanayım bilmiyorum ki... Ölü kardeşimin nüfusu üstüme kaldı köydeyken dedi Sonra hadi evet yaşlıyım terk et beni dedi.

Sonra kızdım buraya oynamaya gelmedim dedim.

Haftaya karşılıklı oturup konuşacakmışız ciddi ciddi. Neden haftaya bilmiyorum ama güvenim paramparça. Yerle bir.

Annenle konuştur beni, nüfus cüzdanını da getir ispatla yaşını da bekar olduğunu da dedim. En azından yaşını başını almış bir kadın genç bir kıza kıymaz diyerekten. O da olur dedi.

Sonra o da ağladı, ben hala ağlıyorum...

Boşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor...

Ya kızlar bir de şimdi de kendimi bir yerlerden atarım diyor, vebali üstüme kalsın istemiyorum, çok korkuyorum, vicdan azabı çekmek istemiyorum :18:

EDIT2: Adam evli çıktı hanımlar... Nasıl olabilir inanamıyorum tüm vaktimi geçirdiğim, sabahlara kadar konuşup mesajlaştığım, eve geç saatte giden bir adamdı. Ondan çok vicdan azabı çekiyorum şu an. Evli bir adamı öptüm, sarıldım, aşkım dedim. Kendimi kötü hissediyorum. Nasıl atlatılır bu? Nasıl yenilir? Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Nüfus cüzdanını itina ile gizlemesi evli olabileceğine de işaret. Aramanda kontrol ettin mi? Ayrıca kendi yaş grubuna uygun insanlarla tanışmak varken neden gençlere ilgi duyuyor? Burnuma hiç iyi kokular gelmedi.:15:

Bu durumda siz 20 yaşında oluyorsunuz,internette ki bilgiler ise görüştüğünüz kişinin 41 yaşında olduğunu gösteriyor.Bence yanlıslık yoktur çünkü siz 30 sanarken de yaşı 35 miş sizi kaybetmemek amaçlı saklamış olabilir sonucta.Önünüze sevebileceğniz yaşınıza ve gönlünüze uygun nice insan çıkabılır.Daha çok gençsiniz elınıze belge bile sunsa bu sahte olabilir güvenmeyin derim..

Nüfus cüzdanını itina ile gizlemesi evli olabileceğine de işaret. Aramanda kontrol ettin mi? Ayrıca kendi yaş grubuna uygun insanlarla tanışmak varken neden gençlere ilgi duyuyor? Burnuma hiç iyi kokular gelmedi.:15:

Ben de neden gizliyorsun dedim Gizlemiyorum yanımda yoktu yarın göstereyim tamam dedi sen yok musun dercesine bir tonla. Aramada o gözükmüyordu canım, detaylı bilgi için aile sıra no vs. bilgiler gerekiyor. Şeytan dürttü işte kontrol edeyim dedim. Ya da Allah mı korudu diyeyim. Ona da bakacağım bekar mı değil mi diye. Bu da aklıma geldi dünden beri :43: Ama hep bana zaman ayırıyordu, başka bir kadına ayırması mümkün mü bu süre zarfında? :43:

Son düzenleme:
Bu durumda siz 20 yaşında oluyorsunuz,internette ki bilgiler ise görüştüğünüz kişinin 41 yaşında olduğunu gösteriyor.Bence yanlıslık yoktur çünkü siz 30 sanarken de yaşı 35 miş sizi kaybetmemek amaçlı saklamış olabilir sonucta.Önünüze sevebileceğniz yaşınıza ve gönlünüze uygun nice insan çıkabılır.Daha çok gençsiniz elınıze belge bile sunsa bu sahte olabilir güvenmeyin derim..

Bunu da düşündüm. Sahte cüzdanla gerçeğini nasıl ayırt edebiliriz? Eskiyse zaten şüphelenmem ama yeniyse inanmam zor. Belki paranoyak diyeceksiniz ama belki de yeni cüzdan yaptırmak için bu kadar bekledi diye düşündüm. Of Allahım neyle sınıyorsun beni :43:

Bunu da düşündüm. Sahte cüzdanla gerçeğini nasıl ayırt edebiliriz? Eskiyse zaten şüphelenmem ama yeniyse inanmam zor. Belki paranoyak diyeceksiniz ama belki de yeni cüzdan yaptırmak için bu kadar bekledi diye düşündüm. Of Allahım neyle sınıyorsun beni :43:

Ülkemizde öyle sahte para yapılıyor,nüfüs cüzdanlar,pasaportlar vs ..ayırt bıle edilmesi güçken herşey beklenir.Anlattıklarınıza göre şahsi fikrim güvenilebilir bir insan değil ve ben olsam uzak dururdum.Paranoyaklık değil bende öyle düşünürdüm çünkü gizli saklı bir işler çevirdiği belli.

Kimlik bilgilerinde yanlışlık olması mümkün değil. Seni kaybetmemek için yalan söylemiş olabilir. Ama hiç mi anlamadın tipinden filan yaşının büyük olduğunu ?

Ben de neden gizliyorsun dedim Gizlemiyorum yanımda yoktu yarın göstereyim tamam dedi sen yok musun dercesine bir tonla. Aramada o gözükmüyordu canım, detaylı bilgi için aile sıra no vs. bilgiler gerekiyor. Şeytan dürttü işte kontrol edeyim dedim. Ya da Allah mı korudu diyeyim. Ona da bakacağım bekar mı değil mi diye. Bu da aklıma geldi dünden beri :43: Ama hep bana zaman ayırıyordu, başka bir kadına ayırması mümkün mü bu süre zarfında? :43:

erkeklerin içinde olsun 10 kadını da idare eder
okuyunca benim de direkt aklıma o geldi

hem yalancı birde üste çıkmaya çalışmış
bekar bile olsa aranızda ki yaş farklı çok ilersini düşün sen 40 o 61 olacak :26:

41 yaşındaki birinin 20 yaşındaki birine bir de yalan söyleyerek yaklaşmasını hiç doğru bulmuyorum. bence mantıklı bir açıklaması olsa bile bu ilişki olmamalı, adam 60 olduğunda sen 39 olacaksın. :ssz:

Benim eşim de beni kandırmıştı 1 yaş küçük olduğuna, nüfus cüzdanına 1 yaş küçük yazmışlar, doğrusu bu diye kandırdı, çünkü zaten 7 yaş büyüktü sorun ediyordum. evlendikten 1 yıl sonra kardeşi laf arasında söylemişti abim bilmem ne doğumlu diye, bir de salak durumuna düştüm iddia edip yok değil dedim, büyük olay çıkartmıştım eşimle. şimdi çok takmıyorum ama hala ayda 4-5 kere yaşlısın şakaları yapıyorum. :1: haketti, yalan söylemeyecekti.

Ülkemizde öyle sahte para yapılıyor,nüfüs cüzdanlar,pasaportlar vs ..ayırt bıle edilmesi güçken herşey beklenir.Anlattıklarınıza göre şahsi fikrim güvenilebilir bir insan değil ve ben olsam uzak dururdum.Paranoyaklık değil bende öyle düşünürdüm çünkü gizli saklı bir işler çevirdiği belli.

Teşekkür ederim ama gidip yüzüne vurmam lazım, rahatlamam lazım. Bu acıyı içimden söküp atmam lazım...

Kimlik bilgilerinde yanlışlık olması mümkün değil. Seni kaybetmemek için yalan söylemiş olabilir. Ama hiç mi anlamadın tipinden filan yaşının büyük olduğunu ?

41 göstermiyor hiç canım ya gerçekten anlamadım :50:

canım çok üzüldüm okurken.ama benim fikrimde sahte bir kimlik göstereceği yönünde.bence sıkı takip et evli olup olmadığını öğrenmek için.sanırım yaşınıda göstermiyor :( sen daha 20 sin düşün ki onun 20 yaşında sen daha dünyada yoktun..bu kadar yaş farkı fazla.

Önce 30 demiş 35 çıkmış. şimdi bir de 41 çıkıyor. Canım bence yaşı büyük olduğu için değil, sana 2 defa yalan söylediği için uzak durmanı öneririm. Evli bile çıkabilir, belki de evlenip ayrılmış vs. durumlar olabilir. ne kadar zamandır tanıyorsun erkek arkadaşını?

erkeklerin içinde olsun 10 kadını da idare eder
okuyunca benim de direkt aklıma o geldi

hem yalancı birde üste çıkmaya çalışmış
bekar bile olsa aranızda ki yaş farklı çok ilersini düşün sen 40 o 61 olacak :26:

Asıl kızması gereken benim ama bağırıp çağıran o? Aslında çekinmiyor da değilim yanına gitmeye çünkü sinirlendiği zaman gözü dönüyor :50: 30 yaşında anne olsam adam 51 yaşında olacak. Olacak şey mi bu? :50: Nasıl bir gelecek kurabilirim onunla? :50:

41 yaşındaki birinin 20 yaşındaki birine bir de yalan söyleyerek yaklaşmasını hiç doğru bulmuyorum. bence mantıklı bir açıklaması olsa bile bu ilişki olmamalı, adam 60 olduğunda sen 39 olacaksın. :ssz:

Benim eşim de beni kandırmıştı 1 yaş küçük olduğuna, nüfus cüzdanına 1 yaş küçük yazmışlar, doğrusu bu diye kandırdı, çünkü zaten 7 yaş büyüktü sorun ediyordum. evlendikten 1 yıl sonra kardeşi laf arasında söylemişti abim bilmem ne doğumlu diye, bir de salak durumuna düştüm iddia edip yok değil dedim, büyük olay çıkartmıştım eşimle. şimdi çok takmıyorum ama hala ayda 4-5 kere yaşlısın şakaları yapıyorum. :1: haketti, yalan söylemeyecekti.

İşte eğer geleceğimiz olacaksa nasıl olabilir? Yukarda dediğim gibi ben 30 yaşında anne olsam o 51 olacak. Nolur doğru olmasın :43: Ama sizin 7 yaş yine kabul edilebilir bir aralık, gerçi yalan söylemesi her halükarda hoş değil... Siz ne hissettiniz bilmiyorum ama kendimi aptal yerine konmuş hissettim, güvenim paramparça edilmiş hissettim...

Bu adam ya evli ya da bosanmis veya cocugu var

yoksa bir insan niye saklasin bu durumu

zaten actigin konulardan hic tekin olmadigi belliydi

canım çok üzüldüm okurken.ama benim fikrimde sahte bir kimlik göstereceği yönünde.bence sıkı takip et evli olup olmadığını öğrenmek için.sanırım yaşınıda göstermiyor :( sen daha 20 sin düşün ki onun 20 yaşında sen daha dünyada yoktun..bu kadar yaş farkı fazla.

Nasıl ayırt edeceğim sahteyle gerçeği :43: Düşündükçe kalbim sıkışıyor, sağol canım. Çok güvenmiştim, artık nüfus cüzdanına bakarak mı sevgili seçeceğiz? Ne biçim bir hayat bu, kimsenin sözüne güvenemez oldum...

Önce 30 demiş 35 çıkmış. şimdi bir de 41 çıkıyor. Canım bence yaşı büyük olduğu için değil, sana 2 defa yalan söylediği için uzak durmanı öneririm. Evli bile çıkabilir, belki de evlenip ayrılmış vs. durumlar olabilir. ne kadar zamandır tanıyorsun erkek arkadaşını?

Hiç evlilik durumu olmadı dedi ama artık buna da inanmıyorum... 10 aydır tanıyorum 4 aydır da çıkıyoruz...

Son düzenleme:
Yalan söylüyor.
Gerçekleri ortaya çıkarınca özür dilemek yerine seni suçluyor.
Ayrıl.
Hem de hemen!!!
Çok tehlikeli biri bence!

Yalan söylüyor.
Gerçekleri ortaya çıkarınca özür dilemek yerine seni suçluyor.
Ayrıl.
Hem de hemen!!!
Çok tehlikeli biri bence!

Laale yazdığın iyi oldu, yorumlarını takip ederim ve güvenirim, çok mantıklı şeyler yazıyorsun. Son kez gidip yüzüne vurmak istiyorum, pişman olsun yaptığının ne kadar büyük bir şey olduğunu fark etsin istiyorum. Bir de annem kafama bir şey soktu, bence seni kandırıp birlikte olup evlenmeye zorlayacaktı dedi. Şimdi yanına gitmeye de korkuyorum. Bir şey yapar mı acaba? Ama okkalı bir tokadı ya da acı sözlerimi hak ettiğini düşünüyorum...

Lyudka çok şaşırdım..yaş farkı önemsiz diyemeyeceğim maalesef çünkü gerçekten 21 yaş çok fazla..hadi gençken belki çok fark edilmeyebilir ama yaşlandıkça bunu çok daha fazla hissedeceksin..

yaşı da bırak adam yalan söylemiş sana! belki de evli,çocukları var..bu bile geldi aklıma.yoksa bir insan yaşını,kimliğini neden saklasın?

bence bu ilişkiden de o insandan da uzak durmalısın.belki söylemesi kolay,sizin başınıza mı geldi diye düşünebilirsin ancak bu adamdan hayır yok sana..

acaba yaşını ne zaman söyleyecekti,evlenince mi?

Lyudka çok şaşırdım..yaş farkı önemsiz diyemeyeceğim maalesef çünkü gerçekten 21 yaş çok fazla..hadi gençken belki çok fark edilmeyebilir ama yaşlandıkça bunu çok daha fazla hissedeceksin..

yaşı da bırak adam yalan söylemiş sana! belki de evli,çocukları var..bu bile geldi aklıma.yoksa bir insan yaşını,kimliğini neden saklasın?

bence bu ilişkiden de o insandan da uzak durmalısın.belki söylemesi kolay,sizin başınıza mı geldi diye düşünebilirsin ancak bu adamdan hayır yok sana..

acaba yaşını ne zaman söyleyecekti,evlenince mi?

Artık her şey mümkün kadesa... Fark edilip edilmemesini geçtim ben eğer öyle ise annemden sadece 4 yaş küçük oluyor. Bu nasıl kabul edilebilir? Söylemesi kolay değildir, inan biliyorum... Ben de onu merak ediyorum, er geç ortaya çıkacaktı! Yoksa amacı başka şeyler miydi, geçici miydi de bunu gizleyebileceğini düşündü!? Kafam allak bullak oldu, insanları tanıdığımızı sanırız bir de... Başkalarından önce kendimi toparlamayı öğrenmem gerekecek sanırım... :43:

Son düzenleme:
Back
X