Hiç başınıza böyle birşey geldi mi?

Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...

ben bazen markete çarpılmış gibi gidebiliyorum sabah saatlerinde, ince dizi çıkmış eşofman ev tişörtu saçlar tepede şiş gözler falan. ben de o halimin kasadaki alışverişini öderdim yani.
sen de belki aynı durumdaysan,adam acımış uzulmuştur belki :emir_bebek:

ben bazen markete çarpılmış gibi gidebiliyorum sabah saatlerinde, ince dizi çıkmış eşofman ev tişörtu saçlar tepede şiş gözler falan. ben de o halimin kasadaki alışverişini öderdim yani.
sen de belki aynı durumdaysan,adam acımış uzulmuştur belki :emir_bebek:
İlk başta bende öyle düşündüm ama öyle berduş bir halim yoktu tesettürlüyüm yani dikkat ediyorum hep öyle çıkıyorum marketin camından bile kendime baktım ama anlam veremedim

Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...

Ustunuz başınız perisansa dar gelirli sanmış yardım etmek istemis olabilir
Sapık olabilir
Hoşlanmış olabilir
Olabilir de olabilir

Bence giyimin hoşuna gitti tesettürüm yani.
Çok saçma değil mi? 😄 Tesettürü hoşuna gitti diye hesap ödeyemeyeceğini düşünüp yada farklı bir düşünce ile tesettürlüsün diye buna kalkışması. Mini yada şık giyinen birine aynısı yapılsa sarkıntılık edildi denilecek şeye tesettür diye hoşuna gitmiştir deniliyor. Garip yahu.

Neden hoşuna gitmemiş belli :))belki büyük bir aşk doğacaktı 😊
O kadar ilgincki gercekten beklemedigin anda cikiyor gercekten. O gün yaklasik esimden ayrilali yedi sekiz ay falan gecmisti, cok bakimsiz zayiflamis kederli bir sekildeydim ama demek ki onun hosuna gitmis. Tam hatirlamiyorum üc sene gecti üzerinden.

Back
X