- 17 Şubat 2015
- 8.589
- 23.410
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ben niyet okuyucu değilim bu yersiz bir yardım çabası olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin derdi kendine küçümsemek kimin haddine?Ne hayırdır?Gayet açık ve net yazmışım neyi soruyorsun
Aynı şey aklıma geldi.ben bazen markete çarpılmış gibi gidebiliyorum sabah saatlerinde, ince dizi çıkmış eşofman ev tişörtu saçlar tepede şiş gözler falan. ben de o halimin kasadaki alışverişini öderdim yani.
sen de belki aynı durumdaysan,adam acımış uzulmuştur belki![]()
İyilik yapmak istemiştirBugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
Ahahahahhahaha. Güldüm anlatımına. Yahu Aklıma bir ara markete bile gitsem rimel sürdüğüm geldi de. Hiç üşenmez mi insan? Şimdi ben de yataktan kalkıp gidiyorumben bazen markete çarpılmış gibi gidebiliyorum sabah saatlerinde, ince dizi çıkmış eşofman ev tişörtu saçlar tepede şiş gözler falan. ben de o halimin kasadaki alışverişini öderdim yani.
sen de belki aynı durumdaysan,adam acımış uzulmuştur belki![]()
ABD' de yasadigim donemde birkac defa bir benzeri basima geldi. O yasadigim bolgenin kulturuymus sonradan ogrendim ben tabii. Arabaya teslim restaurantlarda once siparis veriyorsunuz, sonra odeme ve siparis teslim noktasina ilerliyorsunuz. Odeme kisminda o gun bir insani mutlu etmek istediniz diyelim, arkadaki arabanin siparisini de odeyebilir miyim diyorsunuz. Bu sekilde bazen dongu kirilana kadar ya da kapanisa kadar devam ediyor. Hem bir kisiye jest yapmis oluyorsunuz hem de size surpriz oluyor. Ben de benim siparisim odenmisse arkadakininkini odeyip devam ederdim mutlaka. Su an yasadigim ulkede boyle bir kultur yok denesem neye ugradigini sasirir kasiyerler o yuzden hic denemedim ama hos oluyordu.
Yok daha nelerSiz çarşaflı değil miydiniz hatırladığım kadarıyla? Çarşaflı kadınlar yaşlarının çok üstünde gösteriyorlar. Amca da yaşına uygun görüp yanaşmaya çalışmıştır belki. Aklıma bu geldi
Üstünüz çok hırpani bir halde falan mıydı? Yani yanlış anlamayın bazen öyle ev haliyle saç baş alem, terliklerle falan çıkarım ben markete o açıdan sordum.Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
Hayır gayet düzgündü üstüm başım.Üstünüz çok hırpani bir halde falan mıydı? Yani yanlış anlamayın bazen öyle ev haliyle saç baş alem, terliklerle falan çıkarım ben markete o açıdan sordum.
Bunun haricinde ben iyi niyet olduğunu düşünmüyorum. Hangi devirdeyiz karşılıksız kimse bişey yapmıyor, onca muhtaç insan var gitsin onlara alışveriş yapsın.Aklınca etkilemeye çalışmış olabilir.
ne tarz kıyafetler giyiyorsunuz? yırtık kot/tişört falan mı? :)Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
Kıyafetim düzgündüne tarz kıyafetler giyiyorsunuz? yırtık kot/tişört falan mı? :)
eğer öyleyse, şu fakire yardım edeyim demiş te olabilir :)