Hiç başınıza böyle birşey geldi mi?

Bikere başıma geldi ama bana değil çocuklarıma almak istedi amcanın biri. Tam kasaya geldik oğlum elinde abuk subuk bir oyuncak kapmış geldi yanıma baktım fiyatına yuh dedim 😁 olmaz alamayiz filan çocuğa açıklıyorum ama paramız olmadığından değil tabi aynı oyuncaktan evde milyon tane var. Benimkiler başladı yere atmaya kendini rezil gibi :KK43: bekarken çok kinardim öyle cocuklari. hayır alamayiz dedim kasaya yöneldim sonuçta her agladiklarinda alamam herşeyi. Amcanın biri hemen ben alacağım dedi aglamasinlar filan. Dedim ne alaka hayır evde var aynı oyuncaktan teşekkür ederiz filan ama aldı adam oyuncagi :110: benimkiler bı mutlu oldu seviniyolar sanki evde aç perisanlar. Çocukla alışverişe çıkmak bazen rezillikle sonuclaniyor.
Sağlık olsun 😂

Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
Benim babam öğrencilere yapardı bunu yardım amaçlı yani . Tanıdık tanımadık fark etmezdi onun için. Tabi benim de başıma gelse rahatsız olurum çünkü yaşadığımız toplum insanların iyi niyetlerini de bizlere sorgulatiyo maalesef.

Back