Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğreneler

Reglin geçtiğini bilmesem hiç farketmezdim, 9 ay boyunca ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne başka bişe

Reglin geçtiğini bilmesem hiç farketmezdim, 9 ay boyunca ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne başka bişe
hayırlı olsun canım bebeğin Allah hayırlısı uzun ömür versin.benimde adetime 3 gun var hiç belirti yok,goguslerimde bakıyorum özellikle ama hiç bi ağrı yok

9 gunum var bnmde olmama:)

Çok zor geçiyo son günler Hélède son 3 gun :) benim.belirtim yok ama

bnmde belırtı yok yumurtlama gununden once yapmadım tam yumurtlama gunu :) ama orda soru ısatı kaldı once yapmak gerekıyormus

on sene gectı aradan ılk denemem unutmusum bu işlerı gercekten arkadaslar:)

hayırlı olsun canım bebeğin Allah hayırlısı uzun ömür versin.benimde adetime 3 gun var hiç belirti yok,goguslerimde bakıyorum özellikle ama hiç bi ağrı yok
Bacım benim sıpa 7 yaşını bitirdi çok şükür:)
Allah isteyen, bekleyen tüm canlara nasip etsin

Her
her gebelik değişik oluyo heralde benimde bugün kasıklarımda ara ara ağrı başladı bu ay da yok gibi heralde hyrlsı artk yaa çok düşünmekte istemiyorum nasip artk

bende unutmuşum bu işleri valla, 8 sene aradan sonra pek bi cahil olduğumu anladım 2-3 ay önce sorsalar ovulasyon testi de ne ayol ne işe yarıyor o derdim burada öğrendim :) daha neler nelerrr neyse öğreniriz.. benimde bata 3 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…