hayırlı olsun canım bebeğin Allah hayırlısı uzun ömür versin.benimde adetime 3 gun var hiç belirti yok,goguslerimde bakıyorum özellikle ama hiç bi ağrı yokReglin geçtiğini bilmesem hiç farketmezdim, 9 ay boyunca ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne başka bişe
9 gunum var bnmde olmama:)Selamtatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.
Yumurtlama dan bir gün sonrasına kadar kalma ihtimali var canımbnmde belırtı yok yumurtlama gununden once yapmadım tam yumurtlama gunu :) ama orda soru ısatı kaldı once yapmak gerekıyormus
Dün ilişki yaşadım. Yarinda çalışma yaparım diye düşünüyorumSen bugün ve yarın çalışmalara devam et özellikle bugün ve yarın insaAllah olur Allahın izniyle
Bugünde okur yarında ama yarın mutlakaDün ilişki yaşadım. Yarinda çalışma yaparım diye düşünüyorum
Bacım benim sıpa 7 yaşını bitirdi çok şükür:)hayırlı olsun canım bebeğin Allah hayırlısı uzun ömür versin.benimde adetime 3 gun var hiç belirti yok,goguslerimde bakıyorum özellikle ama hiç bi ağrı yok
her gebelik değişik oluyo heralde benimde bugün kasıklarımda ara ara ağrı başladı bu ay da yok gibi heralde hyrlsı artk yaa çok düşünmekte istemiyorum nasip artkevet canım bende 2. beebğimde böyle bir durum oldu.. 1.de reglime 4 5 kala baay bi karnımın içinde tırmalama gibi bir ağrı aplatacak derecede beni göğüslerde hassasişyet vardı regl günümden önce kanda çıkmıştı... Ama şuanki hamileliğimde hiç bir belirti olmadı evde test vardı regl günümde yaptım çift çizgi belirdi hemen.. sonuçda kanallar 1.de biraz genişliyo vücut alışıyo bii nebze süt kanalları genişliyo 2 de pek bir ağrı belirti olmuyo.. bende çok şaşırdım ama 1 e benzemedi.. sonraki süreçde bire benzemiyo bu biraz daha zor rabbim istediği zamanda hepimize o mis kokuları hissettirsin inş.
Maşallah canım ya sen usta anne olmuşunBacım benim sıpa 7 yaşını bitirdi çok şükür:)
Allah isteyen, bekleyen tüm canlara nasip etsin
Yok be canim, annelik her daim acemilik bence, Her gün yeni bişe başına geliyoMaşallah canım ya sen usta anne olmuşun
Öyle yapayım ben canım dediğin gibi.Bugünde okur yarında ama yarın mutlaka
Kolay gele canımÖyle yapayım ben canım dediğin gibi.
Sağol canımcımKolay gele canım
Hamile haberini verirsin insaAllahSağol canımcım
İnşallah canım yaaHamile haberini verirsin insaAllah
Haberlesiriz canimİnşallah canım yaasadece kasigimda batma var işte inşallah oda iyi biseydir :) seninde haberini bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?