adetine 1 hafta kala henüz belirtiler olmayabilir.Benim hamilelik öncesi belirtiler adet öncesi belirtilerle aynı olmuştu.Hatta Adet olacağım günün tarihinde adet sancısı gibi ağrı çektim...Ama adet olmadım ve hamile kalmışım...daha çok erken biraz sabır...
Kızlar öncelikle bende hamile oldugumu 2 gün önce öğrendim ve 9 aydır çalışıyorduk, cok sukur tuttu. Yani ben bu erken belirtileri yaşıyan taze biri olarak şunları sayabilirim: Adete 3 gün kala şiddetli bel ağrısı ve şiddetli göğüs agrısı ve bu agrıların şiddeti sadece 1 gün sürdü sonra normal adet olacakmış gibi olan agrılarım oldu . Ayrıca ağzım buruşuk gibiydi ve dudaklarımda bogazımda acayip bir kuruma oldu ve bu kurlukta sadece 2 gün sürdü. Ve adet olmam gereken gün kan tahlili yaptırdım ve degerim 1000 çıktı yani 2-3 haftalık hamileymişim. Bende her ay hayalkırıklıgı cok yaşadım inanın. Bu sitedeki ilgili konuları kaç bin kere okudum inanamazssınız :)) ve bu tecrübelerimi buraya yazmak bu yüzden boynumun borcudur. Buradan okuduklarımın bana faydası oldu ve şimdi faydalı olma sırası bende . He birde unutuyordum kirpiklerim karıştı adet günü tam.
Allah isteyen herkeze versin inşallah. Hamilelerin duası tutarmış :))
Kızlar öncelikle bende hamile oldugumu 2 gün önce öğrendim ve 9 aydır çalışıyorduk, cok sukur tuttu. Yani ben bu erken belirtileri yaşıyan taze biri olarak şunları sayabilirim: Adete 3 gün kala şiddetli bel ağrısı ve şiddetli göğüs agrısı ve bu agrıların şiddeti sadece 1 gün sürdü sonra normal adet olacakmış gibi olan agrılarım oldu . Ayrıca ağzım buruşuk gibiydi ve dudaklarımda bogazımda acayip bir kuruma oldu ve bu kurlukta sadece 2 gün sürdü. Ve adet olmam gereken gün kan tahlili yaptırdım ve degerim 1000 çıktı yani 2-3 haftalık hamileymişim. Bende her ay hayalkırıklıgı cok yaşadım inanın. Bu sitedeki ilgili konuları kaç bin kere okudum inanamazssınız :)) ve bu tecrübelerimi buraya yazmak bu yüzden boynumun borcudur. Buradan okuduklarımın bana faydası oldu ve şimdi faydalı olma sırası bende . He birde unutuyordum kirpiklerim karıştı adet günü tam.
benim iki hamileliğimdede belirti filan olmadı sadece gecikmeyle anladım ve test yaptım 2 gün gecikince 3. günün sabahı sabahhın ilk idrarıyla test yaptım ve belli oldu
inşallah hamilesindir canımm
eevveeettt kizlaaaaarr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsunnn darısı bıze benımde ıkı gun gecıktı yapmıyorum test korkudan
vesılem oldun resmen gıttım fortel aldım net ıkı cızgı soktayım...kan verdım beklıyorum ıkı gun gecıktı dıye yazmıstım sana
inanmiorum cnm tebrik edrim allah saglicakla kucagian almayida nasip etsin bak bnm sayemde erken ogrendin:)cizgi nasil peki cnm cok koyumu sende
vesılem oldun resmen gıttım fortel aldım net ıkı cızgı soktayım...kan verdım beklıyorum ıkı gun gecıktı dıye yazmıstım sana
evet cok belırgındıı:) kan testıde doğruladı hamıle olduğumu değerım 107 daha 1,2 haftalık hala saskınımm
ikinizide tebrik ediyorummmm inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınızada alırsınız:)
darısı bana bat 16 şubat bekliyorum acaba şimdi test yapsam çıkarmıki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?