hic belirtim yok yinede hamile olabilr miyim

SU PERISI oylede hamile kalma ihtimalin var ama cok düsük belirtiler var diorsan onlarda kafana taktigin icin psikiolojik olabilir? hamile kalma ihtimallin cook düsük bence...

bencede canım çok düşük.
banada psikolojikmiş gibi geliyor...
inş yoktur...

bencede canım çok düşük.
banada psikolojikmiş gibi geliyor...
inş yoktur...

benim adetim 1 gun gectimi hamileik belirtileri hemen baslior...kafam kasinsa hamileliktenmi die dusunuorum:)) piskopata bagladim artik

benim adetim 1 gun gectimi hamileik belirtileri hemen baslior...kafam kasinsa hamileliktenmi die dusunuorum:)) piskopata bagladim artik

ben ilk hamileliğimde öyleydim...
her ay derdim bu ay kesin hamileyim..
her belirti vardı çünkü.ama her ay hüsrandı..
artık kendi kendime dedim kafaya takmıcam olursa olur...
ilişkiye girerken çocuk için girmicem...
kendi kendime bunları söledim yaptım.
tabi bunun yanında düzenli ilişkiye girdim gün aşırı...
ve o ay hamile kaldım.kafanızdan silin atın bence buda etkiliyor...

banada 5-6 ayda bir oluyor bu bebek için uğraşıyor olsak ozaman anlıycamda arada geliyolar heralde ama hiç bu kadar belirtim olmamıştı o yüzden şüphelendim iyice

ben her ay kafaya takiordum bu ay takmadim gene olmadi ama pes etmek yok...prolaktinim yuksek benim o yuzden olmuor...

benimde adet günüm geçti martın 25 olacaktım hala olmadım kaşıntım oldu, kasıklarımda ve belimde ağrı oldu adet günümde. ben her ay düzenli adet oluyordum ilk defa gecikti bilmiyorum hamilemiyim henüz test yapmadım kasıklarımda dolgunluk hissediyorum ama hayırlısı. Bu arada hamile olan arkadaşların gözü aydın allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

test yaparsan çıkar canım bence geçmiş çünkü istiyorsan inşallah hamişsindir

test cubugu kararsiz kalmis demekki insallah hamilesindir canim :) ama test cubuklarinada herzaman güvenme

merhaba arkadaşlar
ben hamile kalmadan önce söylediğiniz gibi her ay adet dönemi geldiğinde bu ay hamileyim sanırım diye düşünüp abuk sabuk şeylerden şüpheleniyodum, gerçekten hamile kaldığımda çoğu şeyin psikolojik olduğunu keşfettim çünkü hamilelik belirtileri zamanla ortaya çıkan şeyler genelde, tabii ki istisnalar vardır ama hamileliği yeni oluşmuş birisi de her belirtiyi yaşayamaz herhalde, hatta ben hamile kaldığım ay adet oluyorum sandım öyle bir sancı yaşadım ama bebekmiş:) bu arada adetim 1 gün geçtikten sonra bi kaç tane idrar testi yaptım hep ikinci çizgi silikti, hatta daha sonra kan tahlilinde öğrendim ona rağmen idrar testi silikti:) Allah Hepinizin gönlüne göre versin tatlı tatlı bebeişleriniz olsun

merhaba arkadaşlar yine ben son regl tarihim 18 şubat takip etmiyorum ama aklımda kalan bu yanılmıyorsam.hala regl olmadım idrar testi yaptım 3 kere negatif çıkıyor.hiçbir hamilelik belirtisi yok arasıra midem ekşiyor o da psikolojik herhalde diyorum.hamile değilim ama yinede umudum var nasıl iş bu anlamadım kafayı kırcam valla bebek yüzünden....

Son düzenleme:

hamile olduğunu sanmıyorum canım 4.ye adet görüyorsun testler negatif ......olsaydı çıkardı bu zamana üstüne görsende çıkardı sonuçta bebek varsa yinde istiyorsan git kan testi yaptır ozaman kesin sonuç olur ama bence hamile değilsin

benim de hiç bir belirtim yoktu ama hamileyim.Bazı belirti dediklerimiz de 6.haftada falan başladı.

merhaba arkadaslar, ben en son 19 martta adet olmustum ve hala olmadim ama soyle bi durum var adetim bittikten 5 gun sonra falan benden yine kan gelmeye basladi ve oda 4-5 gun surdu. acaba adetin gecikmesi o adetten sonra gelen kanamadan dolayi mi ki yoksa hamilemiyim ki diye dusundum ve normalde adet olacagim gunden 5 gun ve 7 gun sonra test yaptim ikiside negatif cikti. su da var gecikme disinda bende sadece akinti biraz fazla gibi ve bundan baska bi belirti yok.hamile degilsem bile nedn daha adet olmadim bilmiyorum acaba dogum kontrol hapini biraktim diye mi boyle bisey oldu
Arkadaslar karisik mi oldu bilmiyorum ama tum bu yazdiklarim hakkinda lutfen yorumlarinizi dusuncelerinizi ve bildiklerinizi yazin lutfeeennnnn......

bir soru da benden:) 6 aydır denıyoruz hala olmadı 1.5 yıllık evlıyım aama bu ay regl olcakmısım gbı br belrtı yok yarın olmam lazım ama belirti yok hiçç?? bde hamilelik belrtisi de yok..inş ugurlu gelr de haber verırm sızlere de

bir soru da benden:) 6 aydır denıyoruz hala olmadı 1.5 yıllık evlıyım aama bu ay regl olcakmısım gbı br belrtı yok yarın olmam lazım ama belirti yok hiçç?? bde hamilelik belrtisi de yok..inş ugurlu gelr de haber verırm sızlere de

arkadaşlar ben haziran 23 de evlendim haziran 27 de regli oldum ve regliden sonra hiç korunmadık dr.gittim simir ve kültür testi yaptırdımherşey temiz çıktı bende hafif mide bulantıları var ama akıntımda lekelenmegibibirşeyyok aksine azalma var bel agrım var ama belimi incittiğim için belagrım var diye düşünüyorum kasıklarımda ve boşluklarımda hafif sancılar var adetime 8 gün var gögüslerimde agrı ve acıma yoksizce hamilemiyim ne yapmalıyım lütfen yardım (

Merhaba arkadaşlar bende defalarca erken gebelik testi yaptım adetimden 6 gün önce ama sonuç hüsran.Benim normalde adetime 1 hafta kala aşırı bel ve kasık ağrısı olurdu ayağıma vururdu yarın adet günüm 30 günde bir düzenli oluyorum bu ay hiç belirtim olmadı göğüsler hariç 15 gündür çok acıyor yumurtlamadan beri hiç akıntım da yok.İnsalllah hamileyimdir çok istiyoruz hep takip ettik bu ay günleri ilişki oldu ama nasip olur inşallah ve isteyen her kese nasip etsin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…