SU PERISI oylede hamile kalma ihtimalin var ama cok düsük belirtiler var diorsan onlarda kafana taktigin icin psikiolojik olabilir? hamile kalma ihtimallin cook düsük bence...
bencede canım çok düşük.
banada psikolojikmiş gibi geliyor...
inş yoktur...
benim adetim 1 gun gectimi hamileik belirtileri hemen baslior...kafam kasinsa hamileliktenmi die dusunuorum:)) piskopata bagladim artik
benim adetim 1 gun gectimi hamileik belirtileri hemen baslior...kafam kasinsa hamileliktenmi die dusunuorum:)) piskopata bagladim artik
ben her ay kafaya takiordum bu ay takmadim gene olmadi ama pes etmek yok...prolaktinim yuksek benim o yuzden olmuor...
benimde adet günüm geçti martın 25 olacaktım hala olmadım kaşıntım oldu, kasıklarımda ve belimde ağrı oldu adet günümde. ben her ay düzenli adet oluyordum ilk defa gecikti bilmiyorum hamilemiyim henüz test yapmadım kasıklarımda dolgunluk hissediyorum ama hayırlısı. Bu arada hamile olan arkadaşların gözü aydın allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
test yaparsan çıkar canım bence geçmiş çünkü istiyorsan inşallah hamişsindir
teşekkür ederim canım bir kızım var 5 yaşında tedaviyle aşılama yoluyla oldu.ikinciyide istiyoruz şimdi.
kızlaaaaaaaar
20 aralıkta ilişkiye girdim ama bu ilişkiden sonra 3 kez adet gördüm. hiç bi belirtisi yoktu hamileliğin fakat son zamanlarda hem akıntım arttı hemde karnımda bişey attığını hissediyorum ve belim, karnımın alt kısmı ağrıyor. karnım acıyor. sizce hamile miyim yoksa bu son söylediklerim baska bi nedene bağlı şeyler mi..
bu arada 7-8 kez evde test yaptım hepside negatif çıktı daha bi gün önce yaptım negatifti...kendimi rahatlatamıyorum ve şu an 4. kez adet görüyorum korktuğum tek şey üstüne görme yaşamam..
fikirlerinizi söyleyin lütfen..
lütfen yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?