Kızlar öncelikle bende hamile oldugumu 2 gün önce öğrendim ve 9 aydır çalışıyorduk, cok sukur tuttu. Yani ben bu erken belirtileri yaşıyan taze biri olarak şunları sayabilirim: Adete 3 gün kala şiddetli bel ağrısı ve şiddetli göğüs agrısı ve bu agrıların şiddeti sadece 1 gün sürdü sonra normal adet olacakmış gibi olan agrılarım oldu . Ayrıca ağzım buruşuk gibiydi ve dudaklarımda bogazımda acayip bir kuruma oldu ve bu kurlukta sadece 2 gün sürdü. Ve adet olmam gereken gün kan tahlili yaptırdım ve degerim 1000 çıktı yani 2-3 haftalık hamileymişim. Bende her ay hayalkırıklıgı cok yaşadım inanın. Bu sitedeki ilgili konuları kaç bin kere okudum inanamazssınız :)) ve bu tecrübelerimi buraya yazmak bu yüzden boynumun borcudur. Buradan okuduklarımın bana faydası oldu ve şimdi faydalı olma sırası bende . He birde unutuyordum kirpiklerim karıştı adet günü tam.
Allah isteyen herkeze versin inşallah. Hamilelerin duası tutarmış :))
bendeeee hAMİLEYİMM:)
arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle
benimde yardımınıza çok ihtiyacım var..bana normalde olmayan farklı şeyler oluyor çokta umutlandım ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum..
ayın 14 ünde ilişkiye girdik eşimle..şu an normal adet olma günümü 2 gün geçmiş durumda..henüz erken belki ama ben kendimi iyi hissetmiyorum açıkçası...gögüslerim çok ağrıyor...bugün belim ve kasıklarım da da ağrı var ama adet sancısı gibi olanı değil sanki sancı girip çıkıyor..ağzım çok kuruyor ki ben çok su içen bir insan değilimdir şimdi sabahları ilk işim su içmek oluyor..çok yoruluyorum herzamankindende farklı bişi yapmıyorum..ve yediklerimden sonra gazım oluyor..en rahatsız edici de bu..
sizce hamile olabilir miyim??? ne dersinizz
inş hamilesindir cnm en etkilisi kan testiymiş bir iki gün daha bekle kan tahlili yaptır istersen
eevveeettt kizlaaaaarr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
vesılem oldun resmen gıttım fortel aldım net ıkı cızgı soktayım...kan verdım beklıyorum ıkı gun gecıktı dıye yazmıstım sana
arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle
benimde yardımınıza çok ihtiyacım var..bana normalde olmayan farklı şeyler oluyor çokta umutlandım ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum..
ayın 14 ünde ilişkiye girdik eşimle..şu an normal adet olma günümü 2 gün geçmiş durumda..henüz erken belki ama ben kendimi iyi hissetmiyorum açıkçası...gögüslerim çok ağrıyor...bugün belim ve kasıklarım da da ağrı var ama adet sancısı gibi olanı değil sanki sancı girip çıkıyor..ağzım çok kuruyor ki ben çok su içen bir insan değilimdir şimdi sabahları ilk işim su içmek oluyor..çok yoruluyorum herzamankindende farklı bişi yapmıyorum..ve yediklerimden sonra gazım oluyor..en rahatsız edici de bu..
sizce hamile olabilir miyim??? ne dersinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?