hic belirtim yok yinede hamile olabilr miyim

amin inşallah:)
ben bu siteye bu gün üye oldum.. sizin yazdıklarınızı okuyunca ümitlendim biraz:) paylaşımınız için çok teşekkür ederim.. benim bugün-yarın regl olmam gerekiyor karnım regl sancısı gibi ağrıyor çok korkuyorum oldum diye ama henüz bir şey yok yarında olmasa kan testinden belli oluyor mu?

ben 6 yıllık evliyim tek çaremiz tüp bebek.Bende regli günlerimi hiç takip etmiyorum.ama eşimin emekli maaşı aldığı tarihlerde regli oluyordum gibi hatırlıyorum.özellikle takip etmek istemiyorum.işte bu ay ki gibi 1-2 gün bile gecikse hemen hamileymişim gibi çok umutlanıyordum ve her seferinde daha çok üzülüyordum.yanlış hatırlamıyorsam bu tarihlerde regli olmuş olmam lazım ayın 18inde maaş alıyor çünkü eşim.tabi ben yine dayanamadım sabah test yaptım hamile değilim.ama yine de içimde bir umut var.işallah diyorum.umutsuz yaşanmıyor işte...
hayırlısı allahtan...

ykucuk ve tatlıcık
hayırlı uğurlu olsun. sağsalim bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.sizin adınıza çok sevindim allah bana ve çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah :))

Son düzenleme:
kızlar benimde ilk denemem bu ay, 5 güne filan kesinleşir, hiç bir değişiklik hissetmiyorum ama hadi hayırlısı çok istiyorum bebişi inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin.

merhaba
bende yazayim dedim şu uğurlu sayfaya :)

ben clearblue hamilelik monitörü aldım 13. ve 14. günümde 3.seviyeyi de gördüm. adetime 9-10 gun var. ama hiç adet belirtim yok. göğsüme ara ara sancı giriyor ama sanki adet öncesindekinden farklı. dün karnımın altı cok agırdı. belim de sıksık ağıırıyor. psikolojik mi bilmem ama, acaba??? iyorum

hamiş arkadaşlara da tebrikler...

yaa kızlar bende ılk defa asılama yaptrdım.bugun asılama sonrası 9. gunum.ama benım dıger yumurtalarda asılama sonrası catlamaya devam ettı.gun asırı ılıskı oldu tabı.hıc belırtım yok benımde ve bugun kan testı yaptrdım 0.7 cıktı.ama hıc olmasa 0.1 cıkması gerekmezmıydı.acaba 9. gun erkenmı.1 hafta sonrasına yukselebılırmı.gec dollenme olmus olabılır mı?inşallahhhh.bız 14 aydr denıyoruz((((.

formları okuyorum sürekli ve güzel haberleri okuyunca bende mutlu oluyorum.Bende 2 yıllık evliyim artık bizde bir bebiş istiyoruz gecen bu ayın başında korunmayı bıraktık adet günüm ay sonunda yaklaşık 5 gün var bilmiyorum adet belirtisimi göğüslerim acıyor ve çok gerginim ve çok duygusal bunlar adet belirtiside olabiliyor çok merak ettim predictorun gebelik testini yaptım negative çıktı biliyorum daha erken off ne zormuş ya beklemek.....

arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle
benimde yardımınıza çok ihtiyacım var..bana normalde olmayan farklı şeyler oluyor çokta umutlandım ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum..
ayın 14 ünde ilişkiye girdik eşimle..şu an normal adet olma günümü 2 gün geçmiş durumda..henüz erken belki ama ben kendimi iyi hissetmiyorum açıkçası...gögüslerim çok ağrıyor...bugün belim ve kasıklarım da da ağrı var ama adet sancısı gibi olanı değil sanki sancı girip çıkıyor..ağzım çok kuruyor ki ben çok su içen bir insan değilimdir şimdi sabahları ilk işim su içmek oluyor..çok yoruluyorum herzamankindende farklı bişi yapmıyorum..ve yediklerimden sonra gazım oluyor..en rahatsız edici de bu..
sizce hamile olabilir miyim??? ne dersinizz

inş hamilesindir cnm en etkilisi kan testiymiş bir iki gün daha bekle kan tahlili yaptır istersen

inş hamilesindir cnm en etkilisi kan testiymiş bir iki gün daha bekle kan tahlili yaptır istersen

30 una kadar bekleyeyim diyorum kesinleşsin diye ama tabi ozaman kadar nası beklerim oda soru işareti..kan testinde varsa illa çıkar dimi arkadaşım beklemek gerekmiyor onda gebelik testinde olduğu gibi

eevveeettt kizlaaaaarr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

vesılem oldun resmen gıttım fortel aldım net ıkı cızgı soktayım...kan verdım beklıyorum ıkı gun gecıktı dıye yazmıstım sana

bendeeee hAMİLEYİMM:)

tebrik ederim kızlar Allah tamamına erdirsin ve bebeklerinizi kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.

benimde yarın yada öbürgün regl olmam gerek ama benimde karnımın altı ağrıyo,belim ağrıyo,göğüslerim şiş ve midem bulanıyo acaba hamilemiyim kızlar banada dua edin

tebrik ederim kızlar allah sağlıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah...

kızlar ne güzel hamişleri tebrik ederim inş. sayfanızın uğuru bizede bulaşır biran önce bebişlerimiz gelir

AYNI BENİM BELİRTİLERİM CANIM hemde bire bir ne yazdıysan yaşadım:) inşallahh sende hamilesindir adetin geçmiş hemen bi test yap ve gör çift çizgiyi:)

tebrik eden herkeseeeee çok çok teşekkürlerrrrrr....... Rabbim hemen bu ay olmadı nisanda hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallahhhhhh...

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.......

Rabbim hamile olan arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını da nasip etsin ve olmayanların da bebişleri en kısa zamanda inşallah göbüşlerine gelsin dualarınızı bekliyoruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…