hamile arkadaşları öncelikle tebrik ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah adet günüm 7-8 nisan ......beklemedeyim hamileyim diye şüpheleniyorum çoğu belirti var bel ağrısı,kasık ağrısı ayrıca batma (en çok sağ kasıkta batma ) bacaklarda ağrı ,ara ara bulantı gelip gidiyor,tatlı yemeyen ben sürekli tatlı yiyorum çok sevdiğim ekşi,tuzluyu içim almıyor artık bacağım ağrıyor arada,göğüslerim dolgunlaştı ve ağrıyor ......birde göğüslerim çok kaşınıyor belirtimi bilmem......bide gözlerim parlıyormuş eşim söyledi baktım gerçekten parlak alakası varmı bilmem..iştahım açık kilo artışı bile oldu çok zayıfım ablam dedi sen kilomu aldın diye ..karnım şiş midem yanıyor,ekşiyor,başım ağrıyor 12-13 saat uyuyorum bıraksalar hiç kalmıycam
psikolojik olamaz yani bebek düşüncemiz yoktu çok bekleyen biri değilim olursa hayır demem tabi hamileysem eşim şoka girer heralde ama Allah ol derse olur bir kaç gündür şüphelenmeye başladım gazda cabası ufffff ne çıkacak bakalım .....beklemeden bilemem günüm geçsin test yapıcam hayırlısı ....
sayfanın uğurunu istemeyen tek kişi benim sanırım.
2 yaşında bi kızım var..
bu ay ilişki esnasında kondom çıktı.
afedersiniz ama eşim boşaldığında içimde değildi.
ama vajinama baya bi bulaşmıştı
ve bu tam yumurtlama dönemimde oldu.
2 gün adetim gecikti.ve gebelik belirtileride var...
sizce hamile kalma şansım olabilirmi kızlar.
yoksa psikolojikmi....
daha çok erken düşünmüyoruz...inşallah yoktur 2. çocuğa hazır değilim....
günün geçmiş bir test yap istersen canım hayırlısı neyse o olsun senin için ......2. çocuk kolay değildir elbet daha küçük ilk çocuğun haklısın ama hamileysen buda Allahtan tabi tek seferlik bişeyde kalman mucize test yap bakalım çıkar heralde .......
hayırlısı canım...inş hamilesindir hadi bakalım...
biraz daha geçsin diyorum.normalde düzenli oluyodum.
bu ay gecikti.valla hamile olursam gerçekten mucize olur... :))
hayırlısı canım bakalım merak etmemek elde değil valla hamile değilsemde üzülmem sonuçta planlı bişey değil ama olsada sevinicem sanırım duygularım çok karışıksence hamile olabilirmiyim? bide sarı renkte şeffaf akıntım var kaşıntı koku yok ....ilk defa oluyor buda belirtimiki
valla kuzum belirtiler hamile olduğunu gösteriyor...
gögüs ucunda kahverengi olan yerde renginde koyulaşma felan varmı...
birde derler kirpikler yapışır hamile olunca...
inş hamilesindir canım.Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inş...
göğüs etrafı aynı heralde ona hiç dikkat etmedim baktım şimdi farkı anlayamadım ama sol göğsümün kahve yerinde kabarcıklar var bu nekibenim kirpikler yapışır alt kirpikler uzun olduğu için çapraz durur normaldede düzeltirim rimelle offfffff ne zormuş
banada hamilesin gibi geldi ilk hamileliginde nasildi ki hatirlamiormusun' ?
evet canım kabarcıklarda olur...
bence hamilesin ya.
belirtiler var hep..
hadi bakim hayırlı haberlerini bekliyoruz...
sağol canım bu saatte bana zaman ayırıp cevap verdiğin içinayy olsun artık valla yaş 29 ve 4 yıllık evliyim 1 yıl daha bekleyelim diyorduk ama ufaklık erken davrancak heralde bakalım nasip hamişsem inşallah bende burdan bende hamileyim derim ..seninde Allah gönlüne göre versin inşallah
pardon ben karistirdim su perisinin cocugu varmis ben senin sandim ay_82 özür dilerim...bu arada kabarciklar bende hep var ama hamile degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?