hic belirtim yok yinede hamile olabilr miyim

hamile arkadaşlar Allah yardımcınız olsun....biz gibi yavrularını kucağına alıp öpüp okşama hasretiyle yananlara da Rabbim acısın hayırlısıyla OL desin... O HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR....

RABBİM ZORLAŞTIRMASIN KOLAYLAŞTIRSINN

sayfaniz ugurlu galiba ugurunuz bana bulassin die bende yazmak istedim...benimde beklenen bat tarihim bugundu ama olmadim adetlerim duzensiz oldugundan cok umutlu degilim...ama yinede bi umut bekliorum bakalim herseyin hayirlisi...ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN(AMIN) bakalim sayfaniz banada ugurlu gelecekmi...bu arada 3 4 gun once kasiklarimda bi batma oldu ve gecti 2 gundurde vucut isim yuksek sanirim...bi usuyorum bi cok sicak oluyor...dunden beri basimda agri var vede biraz midemde bulanti gibi...acaba hamilemiyim yoksa psikolojikmi bakalim hayirlisi...:

sayfanizin uguru bana bulasmadi:) bu ayda olmadi adet oldum demeki psikolojikmis belirtiler herseyin hayirlisi...saglicakla...ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN...AMIN

sayfanın uğurunu istemeyen tek kişi benim sanırım.
2 yaşında bi kızım var..
bu ay ilişki esnasında kondom çıktı.
afedersiniz ama eşim boşaldığında içimde değildi.
ama vajinama baya bi bulaşmıştı
ve bu tam yumurtlama dönemimde oldu.
2 gün adetim gecikti.ve gebelik belirtileride var...
sizce hamile kalma şansım olabilirmi kızlar.
yoksa psikolojikmi....
daha çok erken düşünmüyoruz...inşallah yoktur 2. çocuğa hazır değilim....

hamile arkadaşları öncelikle tebrik ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah adet günüm 7-8 nisan ......beklemedeyim hamileyim diye şüpheleniyorum çoğu belirti var bel ağrısı,kasık ağrısı ayrıca batma (en çok sağ kasıkta batma ) bacaklarda ağrı ,ara ara bulantı gelip gidiyor,tatlı yemeyen ben sürekli tatlı yiyorum çok sevdiğim ekşi,tuzluyu içim almıyor artık bacağım ağrıyor arada,göğüslerim dolgunlaştı ve ağrıyor ......birde göğüslerim çok kaşınıyor belirtimi bilmem......bide gözlerim parlıyormuş eşim söyledi baktım gerçekten parlak alakası varmı bilmem..iştahım açık kilo artışı bile oldu çok zayıfım ablam dedi sen kilomu aldın diye ..karnım şiş midem yanıyor,ekşiyor,başım ağrıyor 12-13 saat uyuyorum bıraksalar hiç kalmıycam
psikolojik olamaz yani bebek düşüncemiz yoktu çok bekleyen biri değilim olursa hayır demem tabi hamileysem eşim şoka girer heralde ama Allah ol derse olur bir kaç gündür şüphelenmeye başladım gazda cabası ufffff ne çıkacak bakalım .....beklemeden bilemem günüm geçsin test yapıcam hayırlısı ....

hayırlısı canım...inş hamilesindir hadi bakalım...

günün geçmiş bir test yap istersen canım hayırlısı neyse o olsun senin için ......2. çocuk kolay değildir elbet daha küçük ilk çocuğun haklısın ama hamileysen buda Allahtan tabi tek seferlik bişeyde kalman mucize test yap bakalım çıkar heralde .......

biraz daha geçsin diyorum.normalde düzenli oluyodum.
bu ay gecikti.valla hamile olursam gerçekten mucize olur... :))

hayırlısı canım...inş hamilesindir hadi bakalım...

hayırlısı canım bakalım merak etmemek elde değil valla hamile değilsemde üzülmem sonuçta planlı bişey değil ama olsada sevinicem sanırım duygularım çok karışık sence hamile olabilirmiyim? bide sarı renkte şeffaf akıntım var kaşıntı koku yok ....ilk defa oluyor buda belirtimiki

valla kuzum belirtiler hamile olduğunu gösteriyor...
gögüs ucunda kahverengi olan yerde renginde koyulaşma felan varmı...
birde derler kirpikler yapışır hamile olunca...
inş hamilesindir canım.Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inş...

göğüs etrafı aynı heralde ona hiç dikkat etmedim baktım şimdi farkı anlayamadım ama sol göğsümün kahve yerinde kabarcıklar var bu neki benim kirpikler yapışır alt kirpikler uzun olduğu için çapraz durur normaldede düzeltirim rimelle offfffff ne zormuş

banada hamilesin gibi geldi ilk hamileliginde nasildi ki hatirlamiormusun' ?

evet canım kabarcıklarda olur...
bence hamilesin ya.
belirtiler var hep..
hadi bakim hayırlı haberlerini bekliyoruz...

banada hamilesin gibi geldi ilk hamileliginde nasildi ki hatirlamiormusun' ?

bana dedin sanırım canım..
valla adet belirtileri olmuştu ilk hamileliğimde...
ama bana tuhaf gelan eşim içimde değildi kalırmıyım acaba bu şekilde (

evet canım kabarcıklarda olur...
bence hamilesin ya.
belirtiler var hep..
hadi bakim hayırlı haberlerini bekliyoruz...

sağol canım bu saatte bana zaman ayırıp cevap verdiğin için ayy olsun artık valla yaş 29 ve 4 yıllık evliyim 1 yıl daha bekleyelim diyorduk ama ufaklık erken davrancak heralde bakalım nasip hamişsem inşallah bende burdan bende hamileyim derim ..seninde Allah gönlüne göre versin inşallah

pardon ben karistirdim su perisinin cocugu varmis ben senin sandim ay_82 özür dilerim...bu arada kabarciklar bende hep var ama hamile degilim...

amin canım cümlemizin gönlüne göre versin inşallah...

SU PERISI oylede hamile kalma ihtimalin var ama cok düsük belirtiler var diorsan onlarda kafana taktigin icin psikiolojik olabilir? hamile kalma ihtimallin cook düsük bence...

pardon ben karistirdim su perisinin cocugu varmis ben senin sandim ay_82 özür dilerim...bu arada kabarciklar bende hep var ama hamile degilim...

olsun canım rica ederim bende yoktu hiç kabarcık falan yeni oldu sende hep varmış baksana demek değişiyor bakalım ne olacak eğer hamile değilsem bidaha belirtilerle şüpheye düşürmem kendimi baksana hepsi var bende kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…