• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bi' şeyim yok!

Mutella

29.07.2017
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
8.815
8.147
248
Merhabalar,
Çok yeni bir üyeyim, uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum en sonunda üye olup daha yakından takip etmeye karar verdim. Ama resmen kayboldum! Site mi çok renkli ben mi fazlasıyla karışmış durumdayım anlamadım. Aradığım hiç bir konuyu bulamıyorum :(
Ben de konu açıp sorayım dedim izninizle, ucundan kıyısından çeyiz hazırlıkları yapmak istiyorum, hiç bir şeyim yok. Çeyiz için ne alınır ne kadara alınır nerden alınır hiç bir fikrim yok. Bana yardım edin:)

cnm aramıza hoş geldin inan bir çoğumuzun buraya geldiğinde bir iğnesi dahi yoktu mesela benim bende burda gördükçe yardımları aldıkça çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum sende topikleri gez fikirler edin cnm biz bir çoğumuz hemen hemen herşeyimizi internet sitelerinden aldık benim hiç vaktim yok benim işime geliyor ayağıma kadar beğendiğim modellerin gelmesi çok büyük avantaj ama kredi kartları ağzına kadar dolunca ödeyecem diye mafoluyorum o ayrı konu öncelikle çalışıyorsan işin daha kolay çünkü borçlar ödeniyo bir bakmışsın yeni şeylerin borcuna girmişsin. nerden başlayacağına sen karar ver bana kalırsa mutfaktan başla derim ıvır zıvırlar çok anca bitiyor çünkü:34:

Ben daha öğrenciyim keşke çalışıyor olsam da her şeyi gönül rahatlığıyla alsam. Aileme yük olmayım diye part time bir işte çalışıyorum ama aldığım parayla kendim geçinip kitaplarımı alabiliyorum sadece. O yüzden hem kaliteli hem de çok pahalı olmayan şeyler için fikir edinmem gerekli ama dediğim gibi hiç bir konuyu bulamıyorum çok karışık forum=)

Ben daha öğrenciyim keşke çalışıyor olsam da her şeyi gönül rahatlığıyla alsam. Aileme yük olmayım diye part time bir işte çalışıyorum ama aldığım parayla kendim geçinip kitaplarımı alabiliyorum sadece. O yüzden hem kaliteli hem de çok pahalı olmayan şeyler için fikir edinmem gerekli ama dediğim gibi hiç bir konuyu bulamıyorum çok karışık forum=)

canım ya daha çeyiz kaygın başlamamalı senin.. öğrencisin hele bi okulunu bitir işine gir sonra güle oynaya alırsın istediklerini her marka belli aralıklarla kampanya yapıyor. bir alacakken aynı fiyata 3 alıyorsun.
birşey bulamıyorsan da üzülme ben şöyle yapıyorum diyelim a markasını kullananların yorumlarını öğrenmek istiyorum ama forumda bulamıyorum hemen google amcaya diyorum ki a yı kullananlar kadınlar kulübü hoop önüme seriyor :)))

Benim nişanlanana kadar hiçbir şeyim yoktu
Sonra bir almaya başladık ki
durduramadık :)

Ehe :) Ama kocaman bi' sevgilim var benim okul biter bitmez alcam seni diyo onu napcaz :)

Benim bir iğnem bile yoktu nişanlandıktan sonra aldım çoğu şeyi aldık sevdiceğimle...Ki 3,5 aylık nişanlıyım .. ama eksikler bitmiyor :)) Burda çeyiz listesi var topiklerden birinde onlardan takip edebilirsin eksiğini gediğini..Ben öyle yaptım.. Yazıcıdan çıkardım çeyiz listesini odama astım aldıklarımın üstünü karalıyorum.. :9:

İnanın o kadar korkuyorum ki bu çeyiz işinden, önümde 5 yılım olsa tamamlayamam gibi geliyor :9:

Korkunun ecele faydası yok.. Allah yardım ediyo valla.. Bi bakmışsın evlenmişsin.. :)))

belki inanmazsınız ama eylülde nişanlandık, düğünümüz temmuzda ve ben bir şeyler almaya aralık ayında başladım :) inanın ki öncesinde anneanneciğimin el emekleri hariç hiçbir şeyim yoktu.. ama topiğimden de görebilirsin almaya başladıkça arkası geliyor. sana tavsiyem internet sitelerinden kampanyaları takip etmen ama yine de ben her zaman mağazasında görüp dokunduğum şeyleri internetten almayı tavsiye ediyorum.. boyutları ya da kalitesi hiç tahmin ettiğin gibi çıkmayabiliyor.. onun dışında hemen hemen her mahallede bulunan ev eşyaları merkezlerinden oldukça uzun vadeli ve düşük miktarlı taksitlerle (peşin alsan çok daha ucuza bulabilirsin eminönünde ama öğrenciyim dediğin için söylüyorum) yemek takımı, tencere takımı, yatak örtüsü, nevresim gibi pek çok eşyanı alabilirsin:34:

İnanın o kadar korkuyorum ki bu çeyiz işinden, önümde 5 yılım olsa tamamlayamam gibi geliyor :9:

ben 4ay önce sözlendim ve 3ay önce gercekten planli programli ceyiz almaya basladim ve inan bana ben bile bazen bitiremiyecegim hepsini yetistiremeyecegim diye korkuyorum ama bu herhalde herkeste böyle. Suan sende daha söz nisan yoksa bence keyfine bak eger ufak tefek bütcenin yettigi icine sinen birseyler görürsen al yinede ama büyük ve masrafli parcalari sözlenince nisanlaninca almaya baslarsin. Sana önerebilecegim tek sey koyabiliyorsan kenara azda olsa para koy ki ileride elinde hazir para olsun istedigin begendigin herseyi alabilirsin.

Bende okuyorum 3senedir ve ayni zamanda da calisiyorum sözleninceye kadar kenara arttirabildigim kadar para koydum ve sözlendikten sonra o parayla gönlümce ceyizimi düzmeye basladim. Vee inan bana o ceyizine bakipta kendi alin terin oldugunu bilmek ayri bir gurur

Back
X