- Konu Sahibi Strongmom_
-
Ya bana şu konuda açıklama getirin nolur rahim filminde acı sancı falan mı duyuyorsun. Ne kadar canın yanıyo ? anestezi isteyecek kadar çok mu kötü birsey. Ben biliyorum yaa ne kadar korktuğum sey varsa kesin başıma gelir. Film elle kontrol ayakla kontrol parça alma rahimle ilgili ne varsa başıma gelecek biliyom. Senmisin zamanında doğumdan korkup vajinadan tiksinen diycekler:((
bence korkma bebişin olana kadar ne derlerse dene şahsen ben öyle yapıyorum.rahim filmi konusuna gelinde dr m anlattı canın yanar o senin ağrı eşiğine bağlı çok şiddetli deil dayanabilirsin çok kısa sürüyor ama ilerde aşılama yapılırken yada tüp bebek için müdahale esnasında o anı hatırlayıp gerilmeni istemem dedi. bana da mantıklı geldi az da olsa nie acı çekeyim ki dedim sonuçta aynı işlem yapılcak nie kendimi kasayım hatırlamasam daha ii olur die düşündüm 15 dakika süren tatlı bir uyku uyudum.uyanıp 5 dakika sonra kalktım ve adet ağrısı gibi bir ağrı vardı sadece.
herpes virusude neymiş nerde oluyomus Allah sıfalar versın canım ınsallah en kısa zamanda gelır bebıslerımız
herpes dedigimiz bu bildigimiz uçukmuş,kanın içindemiş o da hamilelike engel oluyormus,her ay adet olduktan sonra vajina bolgeye uçuk cıkıyor.hamile kalsan bile düşuk yapacakmış doktorun dedigine göre.
Allah sıfalar versın ınsallah vardır bır caresı muhakkak
Cok tesekurederim,yakın aralarda gidecem doktora ,insallah bi çaresi bulunur...
kızlar aslında bu ay çok ümitliydim psikolojik galiba bulantım falan vardı 2 günde geçince baktım yine olmamış.iki günlük bi depresyon sonrası toparlandım yeni bir aya hazırım bugun adetimin 6 günü dün klomen kullanmaya başladım Allah nasip ederse aşılama yaptırcam.hepinizden çok çok dua bekliyorum rabbim hepimize yardım etsin.
merhabba bayanlar 2.senemizde doluyor evliliğimizde ama henüz bebişimiz gelemedi herşey normalken doktorların deyimiyle başka ne sorun olabilir ki?
Benmde mayısta hem evlenelı hemde cocuk ıstyelı 2 sene oldu hc br sorun yok 2 asılamam basarısz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım inşsllah topiğimiz bol bebişli bi topik olur :)
Hoşgeldin canım inşsllah topiğimiz bol bebişli bi topik olur :)
kızlar sorun yok diye konu açtım iyi bir hekime gözükmeden karar vermeyin eşimde varikosel varmış cuma ameliyat olacak dualarınız esirgemyin
bende1. 5 yıllık evliyim 13 aydır istiyoruz ama olmuyor malesef bebeğimiz biiz istemiyor sanırım. ilk baş prolaktin yüksekti onu düşürdük eşimin değerleri düşük çıktı onları yükselttik 4 5 ay denedik olmadı yumurta takibine başladık 5 ay geçti yine olmadı en son geçen ay doktor sperm testi istedi eşimde iltihap çıktı ve değerler yine baştaki gibi kötü çıktı. bu süreçte herşeyi denedik lcarnitin e vitamini çinko keçiboynuzu polen farklı zamanlarda hepsini uyguladık ama olmadı bizim vesilemiz ne bulamadık hala.eşim iltihap için yoğun br antibiyotik tedavisine başladı doktor durum çok kötü değil olması lazım diyor ama aylar geçiyor bu süreçte. 2 aylık tedavi bitince aşılama yaptırıcaz artık hayırlısı.şuanda eeşim klomen kullanıyor ve keçiboynuzu uyguluyoruz bakalım olana kadar devam edicez.
inşallah olumlu sonuç alırsınız...Bende 1,5 yıldır evliyim,ama sebepsiz çocuğumuz olmadı. Çok zor bir durummuş meğer beklemek. Bekarken anlamazdım çocuk özlemi çeken kadınları, şimdilerde bende korkuyorum ister istemez...
Aynen cnm bnmde bi kuzenim vardı ben bekarken o evliydi olmuyodu cocukları tam manasıyla onu anlayamamışım şimdi ınunla sohbet ederken farklı bi dünyadan bakıyorum sanki inşallh daga fazla bekletmez bebeklerimiz hayırlısıyla konar göbeklerimize :)
Allah hayırlı şifalar versin canım benim eşimde yarın smeliyat olacak masipse bizde o zamn başlıcaz bizim sperm sonuçlarımızda normalin üstünde ama yinede bebiş gelmeyince amelıyatı olmamızı istedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?