- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi Strongmom_
-
Su an 17 haftalik hamileligim once esim atti kafasindan cok uzuluyodum esim cok rahatlatti sagolsun nasi attin kafandan dersen baska seylere yogunlasarak sanirim o sira erken rezervasyon yaptiracaktik tatil icn iste neresi hangi otel surekli arastiriyorum nereye gidelim diye tatilide cok sevdigimi bilir esim kafam orayla mesguldu yani reverzasyonu yaptirdik bi hafta sonra hamile oldugumu ogrendim
pekı belırtılerını yazarmısın mesela göğüsünde şişme,acıma yada damarlaşmalar kasıkda batma ...vs vs
hicbi belirtim yoktu daha sabah kalktim icimde bi his evde gecmis aylardan kalan bi test vardi oylesine yaptim onu inanamadim sonucada adet gunumdu cunku icime dogdu resmen bebisin varligi
hayret edıyorum vallahı şu içime doğdu dıyenlere yaaaaaa benım arkadasımda ıcımde bır çınlama sesı olsu dıyor :) bende tık yok ama ya
İnsallah sende yasarsin o testin sonucunu biliyodum cunku icten ice cok farkli bi duygu o her ay yapiyosun sonuc husran oluyo ama o sefer baskaydi cok farkli umarim seninde icine dogar bebisin tez zamanda
amiiin canım inşallahAllahim isteyen herkese nasip etsin insallah aramak cok zor gercektende
hicbi belirtim yoktu daha sabah kalktim icimde bi his evde gecmis aylardan kalan bi test vardi oylesine yaptim onu inanamadim sonucada adet gunumdu cunku icime dogdu resmen bebisin varligi
amiiin canım inşallah
aaah ah benim kırmızılar tam gununde geldıgı ıcın hıc test yapamıyorum malesef
aaaaa hastalandın mıııı
bugun 8.gunum canım bakalım daha tam temızlenemedım salı randevum var fakulteye gıdıcem
hadı hayırlıs olsun .... Aşılama ya mı baslayacaksın?
evet canım bakalım doktor ne dıcek dıger doktorum asılama demıstı de ben erteledıkce erteledım malesef
hayırlısı olsun canım İnşallah tutar ...
inşallah canım dua et
etmem mi canım yaa İNŞALLAH tutar . bakalım sana ilaç vs ne verecekler. ben hep Gonal-f 75 lık kullandım cok sukur oyle yukses doza gerek yoktu.
merhaba canım ben cuha cıcegı yagını bılmıyorum ama preseed dıye bı jel var onu kullanan arkadası ılk aydan hamıle kaldı bende 2 aydır kullanıyorum bakalım hayırlısı olsun Rabbim affetsin cocuk aldırmak bılmıyorum nasıl oluyoda aldırıyolar ablamda 3.cocugunu aldırmıstı vıcdan azabı duydu sonra bı tane daha yapmaya kara verdı oda 9. ayında karnında oldu ssonra bı tane daha yaptı cok sukur sımdı saglıklı hıc dogum yapmamıs bı ınsanda kurtaj olmak cok tehlıkelı Allah yardımcın olsun ınsallah en yakın zamanda Rabbim hayırlı saglıklı bı evlat nasıp ederArkadaslar ben yeni uye oldum 5ylik evliyim ilk evlendim gun hamile kaldm bazi sebeblerdn dolayi aldirmak zorunda kaldim 3yil d.kontrol hapiyla korundum son 2yildir korunmuyorum simdi istiyorum ama yok esimde bende hıc bir sorun yok su cuha yagni nasil kulanicz yazarsaniz sevinirim umarim olur artik sogan kuru bal
ogrek otu hepsini denedim dua ederseniz bna cok memlun olurum
ya canım valla bızdede bı sorun yok doktorlar her ay olur olur deyıp yolluyolar en son fakulteye basladım bakalım belkıde asılama olcamGaliba bu forumda aradigim topigi buldum..
Bende nerdeyse 2 senelik evliyim gecen sene cok erken bi gebeligi dusurdum ve o zaman bu zamandir deniyoruz ve maalesef olmuyor.
Esimde bende saglikliyiz cok sukur ama her ay ne kadar denesek ne yesek ne icsek olmadi.. Artik bu ay zemzem suyu ictik bakalim bisey olucakmi.. her ay buyuk bir umutla deneyip sonra hayal kirikligi ugramaktan yoruldum. Allah insallah tez zamanda nasip etsin evlatlarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?