- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi Strongmom_
-
sen asılamada mı oldun canım ne zaman oldun ben bi kutu aldım içinde 9 tane enjektor var yıkayıpta kullanabılıyosun
evet hemde iki defa oldum hatta uzun uzun yazmıstım sana okumamışsın galiba
hayal meyal hatırlıyorum canım bende zaten balık hafızası varsımde gecmıse bakarım
peki canım ya bişey yaptınmı ozel bıse kalmadan once:26:Canim bizde sebepsiz 1.5 yıl bekledik sonra dusukle sonuclandi 7 ay daha bekledik sabır sadece cok zor biliyorum yasayan anlar cok dua ettim Allahim isteyen herkese versin bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah aramak cok zor cok
hehhehe buldum kiiiibende 3 yıllık evlıyım ,ızmırde yasıyorum 28 yasındayım .ılk gunden bu yana hıc korunmadık buna ragmen olmadı. gecen sene Nısan ayında aralıklarla suren bır kanamam olmustu bıraz umursamadım nasıl olsa hamıle dgılımdır dıye sonra doktora gıttım ve B-HCG ıstedı benden ve gebesın ama rahım kanalında kanaman cok düşüyor bu dedı. baska bır doktora gosterdım degerlerımı o da ben buna gebelık dıyemem dedı. neyse sonucta boyle bırsey basımdan gectı. sonrasında ıkı defa aşılama oldum ama negatıf.Tüp bebek ıcın suan maddı durmum musaıt degıl cunkı ben Özel hastayım Eşimin ilk evlılıgınden bır kızı var o yuzden SSK karsılamıyor herseyı cebımden odemem gerekıyorsaglık olsun zaman neyı nasıl gosterırı bılmıyorum. RABBIM herseyın saglıklısını hayırlısnı versın insallah.
hayıt tohmunu kullandım. baska ot cesıtlerını kullandım. bacak kaldırmadan tut da her turlu seyı denedım. yumurtlama takıbı yaptırdım cok sukur yumurtalarım hem buyor hemde catlıyor ama Tutmuyor bır tulu
hanı olması gereken tum tahlıllerımı yapırdım hepsı temız cıktı eşiminde oyle. ben cok kafaya takıyorum acaıp beynımı yoruyorum ınternette delı gıbı forumları takıp edıyorum uygulamaya calısıyorum yatıp kalkıp bunu dusunuyorum cunku cok ıstıyorum
tamam sernescım olabılır bende herseyı unuturum :) bazen mutfaga goturecegımı banyoya götürürüm
buarada sen Hocaya mı gidiyorrrssuuuuun
bırını Unıversıte hastanesınde oldum dıgerını SSK 'da . ama bır daha olacak olursam kesınlıkle özele gıdıcem. ama su aralar dusunmuyorum zamanın akışına bırakıcam herşeyı .yoruldum her defasında aglamaktan sızlanmaktan negatıflerı gormekten
Anlatsana ne dedı Hoca :) cok merak ettım yaaaaa Lütfen . bende gıtmıstım sen bır anlat bende anlatıccam
bende capaya gıdıcem nasıpsehocada bişer yazdı okudu ufledı ustumde tasıcam olur olur dedı merak etme ınsallah
hayırlısı olsun canım ama sunuda unutma herseyın en ıyısını ALLAH dan baska kımse bılemez bılıyorum bır umut dıye gıdıyoruz işte. bende gıtmıstım oyle detaylı konusmadık zaten bana baktı cocuk ıcın mı geldın dedı ,evet dedım. soyle gokyuzune baktı sonra dondu bana olcak olcak senın dedı ama bıraz ugrastırcak senı ,hemde erkek gelcek dedı. Elma yagını al vajınaya sür dedı ılıskı oncesı bıraz yanar ama dayancan dedı sonra benı ertesı gun ara dedı bende numarasını kaybettım dedıgınıde yapmadım. bırde dedım elma yagı yakıcı ya tahrış ederım enfeksıyon falan kaparım ne olur ne olmaz dedım. ama ne bıleyım arkadasım gıttı ona bır muska yazdı dedı 6 ay korun sonra bırak korunmayı eylulde hamıle kalırsın dedı valla yalan olmasın eylul degılde kasımdı galıba gebe kaldı sımdı 1,5 yasında kızı var
peki canım ya bişey yaptınmı ozel bıse kalmadan once:26:
hehhehe buldum kiiii
asılamayı ozeldemı yaptırdın kaca yaptırdın:26:
Biz ozel hicbirsey yapmadik sadece kafaya cok takiyodum ben o donem hic umursamadim bi kitapta okumustum dini bi kitap adini hatirlayamicam kadin cocuk istiyosa gozunde sehvet olsun diyodu yani sirf bebek icin ugrairsan olmaz ask olsun diyodu bizimkisi %100 ask cocugu
aaaa ilk defa duydum ne güzell
işte bende şehvet yok malesefama dogru dıyosun bılımseln olarakta kadının zevk alması gerekıyomus rahım kasılmaları falan valla umut oldun kızcem bana Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah darısı basımıza duat et bıze
Biz ozel hicbirsey yapmadik sadece kafaya cok takiyodum ben o donem hic umursamadim bi kitapta okumustum dini bi kitap adini hatirlayamicam kadin cocuk istiyosa gozunde sehvet olsun diyodu yani sirf bebek icin ugrairsan olmaz ask olsun diyodu bizimkisi %100 ask cocugu
ucret aldı canım ben istanbuldayım tanımıyorum malesef numarasıda yok
ayyy şehvet demişsin nasıl yanı ne yapmamız lazım ,açarmısın bıraz bunuyanı fantazı gecelıklerı ve fantazı mı kurarak yapalım yada ne bıleyım .
Tabi oda olabilir de burda onemli olan o iliskinin sirf cocuk yapmak icin olmamasi iliski baslarkende biterkende aklinda cocuk olmicak zevk olacak sadece gozun azcik zevkten donecekki arada ask olacak sen o olay sirasinda bebegi dusunuyosun yok bugun bizim onemli gunumuz bugunu kacirmayalim diye basliyosun canin istemesede o gunu kacirmamak icin mecburi yapiyosun ki bizde oyleydik boyle olmicak dedik ve akisina biraktik eskiden bebek dusunmedigimiz zaman nasilsa o sekilde olmaya basladi ve sonuc hamileyim
tebrık ederım senı ,ALLAH saglıkla kucagına almayı nasıp etsın, yenı mı hamılesın ?kız/erkek. haklısın ben her ay planlı ılıskı yapıyorum zavallı adamcıgım da ben ıstedıgım ıcın bırsey dıyemıyor hadı yapalım modunda oluyoruz robot gıbı. sonrakı gunlerde canım hıc ıstemıyor zevk almıyorum cunkı odaklamışım ya kendımı Çocuk olsun dıye . Doktorumda bana onu demıstı ilişkini sevgı ask ıcın anı yasamak ıcın yap sakın cocuk olsun dıye ılıskıye gırme der hep ıste ama bu duyguyu kafadan nasıl sılıcez onunda bır yontemı var mı ıster ıstemez kafamda oluyor.
Su an 17 haftalik hamileligim once esim atti kafasindan cok uzuluyodum esim cok rahatlatti sagolsun nasi attin kafandan dersen baska seylere yogunlasarak sanirim o sira erken rezervasyon yaptiracaktik tatil icn iste neresi hangi otel surekli arastiriyorum nereye gidelim diye tatilide cok sevdigimi bilir esim kafam orayla mesguldu yani reverzasyonu yaptirdik bi hafta sonra hamile oldugumu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?