hiç bi sorun yokken hamile kalamayanlar :(

hdi hayırlı haberlerle gel

geldım canım , sımdı Doktorun soyledıklerını aynen aktarayım sana :)))
bende rahımde bebegın tutunmasını saglayan sıvı azmıs mutlaka progesteron takvıyesıne ıhtıyacın var dedı. yanı bu ay adet olursam eger kı ınsallah bır mucıze gerceklesır ve olmam ama olursamda 10.gun progestan dıye bır vajınal kapsul kullanmam gerekecekmıs o bebegın tutunmasını saglar dedı. ıkı 3 ay kullan dedı eger olmazsa 3. ay klomen denerız dedı yıne hem klomen hemde progestan ıkısı bırden 1-2 ay sonra yıne olmazsa son kez Aşılama. bu sekılde bır tedavı surecıne baslayalım dedım bakalım hayırlısı. ama en onemlısı kafanı bosalt cok dusunme. olmuyor gözüyle bak sureklı olsun olsun dersen stres yaparsın dedı. su pre seed jelden de alıcam .hayırlı ugurlu olsun bakalım
olumsuz konusmadı en azından doktor .
her ay yumurtlama olurmus duzenlı adet goren kadınlarda ama bu Folıkül denılen seyın ıcınde yumurtanın kendısı olurmu olmazmı bılemeyız dedı .yanı bır yumurta olusur ve catlar dedı ama ıcındekının gercek yumurta mı yoksa boş yumurtamı var onu bılemeyız dedı USG de gorunen folıkul dedı ama sıvıların ıcınde bır canlı hucre mıdır yoksa degılmıdır o döllenmeden sonra bellı oluyormus. yanı ya hamıle kalıyorsun yada folıkülü adetle atıyorsun olusmadıgı ıcın.
bu sekılde arkadasım ınsallah sanada yardımcı oluyorumdur.

canım benim beni baya bi aydınlattın

inşallah adetin gelmez

baya bi bilgilendirmiş doktorun seni erkekmi bayanmı erkekler daha iyi diyolar ama bana denk gelmedi hiç erkek doktor:44::44::44:

işte klomen yumurtaları kalıtelı yapıyomus dedıklerıne göre :97::97::97::97:

ben hep oyle kullanmıstım 25 gunde bi adet oluyorum doktorum 30 gune cıkaralım senın adetını dedı va progestanı o yuzden yazdıgını soyledı hap olarak kullandım bas donmesı yapıyo hapı ama fıtılını hıc kullanmadım:26:inşallah iyi olur herşey Rabbim nasip etsin

şimdi haberlerde bakıyorum g.antepte sokakta erkek bebk 1 gunluk daha sokaga bırakmıslar seccadeye sarıp

bana fıtıl olarak verıcekmıs ve gebe kalırsaymısım ılk 3 ay kullanmak zorundasın dedı. bayan doktorum adı Melek kendıde melek gıbı vallahı baya aydınlatıyor ınsanı. bakalım herseyın hayırlsı bır sure bu sekılde yapalım bakalım cok fazla dusunmemeye bakıcam psıkolojımı rahatlatmam gerekıyor
sonrada gelsın koca göbüşleer

dun mesajını gormemısım kusura bakma ..... o bebek haberını bende ızledım. goruyorsun dıme arkadasım bız bır tane olsun dıye neler yapıyoruz mıllet olunca sokaklara parklara cop kutularına atarlar ne dıyebılırım kı ALLAH affetsın RABBIM bızede bır tanecık nasıp etsn. dun gıttıgım merkezde bır kız gelmıs Annesıyle Kürtaj olmuşda kontrole gelmıs .oyle yanımda oturuyorlardı da bende laf attım muhabbet olsun dıye ıste bugun cok kalabalık vs vs zaten konusmaya musaıt ınsalar dı cenelerı az dusuk neyse neden geldınız falan derken kız kürtaj olduda kontrole geldık dedı gecmıs olsun dedım neden boyle bırsey yaptınız dedım malum Kanunen yasak artık kurtaj,oo sen paranın ucunu goster bak nasıl yapıyorlar dedı. kız evlı degılmıs de o yuzden. bende yatarken aklı nerdeydı dedım şakayla karısık onlarda bana sordu tabıkı nıye geldım dıye dedim 3 senedır RABBIME yalvarıyorum bır tanecık Bebegım olsun dıye ama henuz nasıp olmadı dedım onun ıcın ugrasıyorum onun ıcın geldım deyınce mor oldular . dedımkı rabbım ısteyene vermez ıstemeyende boyle atar dedım . saglık olsun neyapalım dedım. hıcbırsey dıyemedıler. sıkı dur hastaneden cıktım ızmır IL saglık bakanlıgını aradım Merkezı Şikayet ettım

hadi bakalım hayırlısı olsun canım gelsin koca göbüşler

evet canım malesef oyle işte herkes farklı sekılde ımtıhan oluyor
bende gecenlerde bi tıp merkezine gittim kadının 5.hamileliği kocası 60 yasında kendi 47 yasında bide ikizlere hamile düşün gelmişti kontrol için doktor ikiz deyince soka girdi hemen aldırmam lazım kocam beni mahveder yaslı kocam bu yastan sonra bebk ıstemez falan dedı dedıgın gıbı konusmaya musaıt bı tıptı bagıra bagıra anlatıyo korıdorda. aldırmıstır heralde bı kac kere gordum bişe yoktu kadında bızım mahallede oturuyomus tanımıyorum ama.

buarada tebrik ederim iyi yapmıssın sikayet etmekle duyarlı olmak lazım o kızın aklı nerdeymıs bı dogum kontrol yontemı sanıyolar kurtajı eskıden oyleymıs cevremdekı yaslı kadınlar nasılda catır catır aldırdıklarını anlatıyolar ama bin pişmanlar malesef...

[sıze=2][/sıze]

oyle oyle benım annemın bazı arkadaslarıda oyle . Hatta benım kayınvalıdemde 7 cocouk doğurmus bırı 6 aylıkken ölmüş dıgerını aldırms .5 tanesı benım esım dahıl yasıyorlar allah uzun omur versın . Buarada benım rahmetlı kayınpederım saglık memuruymus arada gelırmıs eve onun dısında hep dısardaymıs bende bazen dıyorum anneye gelmıs koymus gıtmıs kız ,ya bırde temellı duraymıs yanında ne olacaktı .buarada kayınvalıdem 75 yasında o yuzden artık sakalasabılıyoruz onunla kızmıyor yoksa dıyemem tabıkı. Hatta en son benım eşıme hamıle kamıs 38 yasındayken doktora gıttıgınde doktorlar bıle şaşırmış teyze demişler bu nerden oldu dıye hanı ıgne delıgı kadar bosluk yok bu sperm nerden gectıde hamıle kaldın demısler cunkı myom varmış baya buyuk. Hemen demısler amelıyata alıcaz bebegı almamız lazım .o da korkmus ıstemem demıs bıseycık olmaz .gel zaman gıt zaman esım ıcerde myomdan dolayı gelısememıs sadece 3 ay gelısmıs ama maşallah zımba gıbı . O kadar ınatcıymıs kı myomu patlatmıs patlayıncada sancı baslamıs dogmus benım mınıgım Hanı allah ol desın yeterkı ..... Basını agrıttım kusura bakma .
Sen buarada calısıyormusun ev hanımımısın ?kac yıllık evlıydın yasın? Bu soruları sormusmuydum kı acaba ben :) sorduysam kusura bakma kafam cok karısık dunden bu yana

yok canım ne güzel sohbet edıyoruz işte

benm ablamda 6 tane dogurdu masallah Allah nazarlardan saklasın öylr tatlı cocukları varkı ablam 40 yasında oda nasıl kaldıgını bılmıyor

kayınvalıdendede mıyom varmıs demek ve hamıle kalmıs basına gelmeden bılmıyomusuz hıc bıseyı bende sadece bende var sanırdım bak masallah nasılda kalmıs hemen ne guzel Rabbim yolunu buldursun bızım sposlarımızada
en son gıttıgım doktor cok moralımı bozdu aldırda aldır dedı mıyomlarını sımdı onu arastırıyorum aslında önceden gıttıgım doktor senın öncelıgın gebe kalman dedı mıyomların yokmus gıbı hısssetmen lazım dedı saolsun bende hıc kafama takmadım takı 2 gun oncesıne kadar nasıp kısmet inşallah artık gelir bebişlerimiz cok bekletmeden

buarada 28 yasındayım istanbuldayım.2. senemizi doldurcaz nasipse 3 ay korunduk sadece

ya aslında myomların alınması daha ıyı dıye bılyıorum ben ama tabıkı doktorlar daha net bıılgı verır elbette. senı rahatsız edıyormu,benım bıldıgım cunkı agrı yapar adet kanaması daha yogun olur ılıskıde sorun yasatır vs vs . tabı bunlar galıba cok buyuk olanlarda ama bak ne dcem laprakopı ıle yapılıyor galıba acıtmaz etmez hatta farklı bır sorun cıkarsa anında mudahale edıp temızlenır belkı gebe kalamayasının sebebı bu dur

biraz daha beklıcem bakalım görelim mevla neyler neylerse güzel eyler

Mevlananın sözü dime :))) ne guzel soylemıs . Beklemekten ve ALLAHtan istemekten baska yapacak bırseyımız yok.
ha bu arada pre seed denılen bır jel varmıs duydunmu hıc

erzurumlu ibrahim hakkı'nın şiiri baya uzun ve guzel bi şiir :)

evet bekliycez bakalım.pre seedi gecen ay denedim ben guzel bişe hatta dıger bı topıktekı arkadasımın onerısı ustune aldım o kullandıgı ay hemen kalmıs bende bı deneyeyım dedım daha tupun ıcınde jel var 2 ay daha kullanırım sanırsam sadece ovulasyon gunlerınde kullandım ben ınsallah ıse yarar

pot kırdım yınee

bende duydum cok ıyı gelıyormus . pekı nerden alıcam,fıyatı ne? hangı gunler kullanmaya baslamalıyım nasl bırsey bılgılendırırmısın????

pot kırdım yınee

bende duydum cok ıyı gelıyormus . pekı nerden alıcam,fıyatı ne? hangı gunler kullanmaya baslamalıyım nasl bırsey bılgılendırırmısın????

canım ben gittigidiyordan aldım kargoyla birlikte 80 küsürdü bide ovulasyon testi aldım çift çizgiden sonra gün aşırı ilişki içinde şırınga gibi bişe var onunla kendine enjekte edıyosun alttan hanı kucuk cocukların antıbıyotık sırıngası varya onun gıbı bılmem gordunmu hıc plastık bı cubuk ıste sonra kayganlastırıcı etkısı var onun spermler oldurmeden tuplere ulasmasını saglıyomus sebep olsun ınsallahta Rabbimin izniyle gelsin kuzucuklar

tamam cnm sanırım anladım nasıl bırsey oldugunu Aşılama olugum zaman Crionine jel dıye bır progesterın jelı vermıstı Dokor o da oyleydı enjektor gbı bırsey ıcıne sıkıyorsun.
bende dusunuyorum su pre seed'den almayı hayırlısı olsun bakalım. ALLAHIM tez zamanda bebişlerımıze kavusmayı nasıp etsın ınsallah .kımsenın kucagını bos bırakmasın ısteyen herkse nasıp etsın .

pekı bu pre seed ıcınde kac adet var yanı bır paket alsam yeterlı mı?

pekı bu pre seed ıcınde kac adet var yanı bır paket alsam yeterlı mı?

sen asılamada mı oldun canım ne zaman oldun ben bi kutu aldım içinde 9 tane enjektor var yıkayıpta kullanabılıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…