Ben 15yıllık evliyim ilk 5yılında kendiliğimden hamile kaldım kızım 10 yaşında ..nedensiz infertilite teşhisim hep oldu...rutin tahlillerde proloaktin yüksek çıktı hemen ilaç, düştü bir dahada çıkmadı..2kere rahim filmi sorun yok..1kere histerektomi sorun yok..yumurtalar hep gelişti çatladı sorun yok..eşim tahlilleri şuan 120milyon sperm ileri hareket yüzde 60 sorun yok..1 aşılama 2tüp bebek negatif..dondurulmuş var 4 adet..hepsi 5aa süper kalite.. Allahın dediği olacağı günü beklemekten başka çarem yok galiba..Tek bildiğim kendimce her ilişkiden sonra ateşim çıkıyordu biraz..son tüp bebekten sonra oda gitti...hiçbir zaman sıra doktora gitmedim hep ya prof. Ya anabilim dalı başkanı..sordum ne peki sorun ne ...taktiri ilahi dedi doktorlar...ilk mehmet özeken sonra süleyman güven,cavit kart,naci imamoğlu, son olarak ufuk yılmaz...en son embriyo uzmanı bana sperm ile yumurtaların uyumu mükemmel dedi..6gün sonunda çöpe tam atacak olduğu bir embriyo nın gelişimine ben bile çok şaşırdım dedi..onuda sakladık tabi..ahh darlandım herkesin anlatacak hikayesi vardr şu hayatta..kızıma hamile kaldığım ay hiç düşünmedim sadece dua ettim her adımım her hareketim niyetle oldu..yediklerime şifa niyetine dedim..okuduklarım dileğim niyetine dedim,sadakalarım muradım doğacak çocuğum içinde veriyorum dedim...o huşu yu bir dahada yakalayamadım..çok mahzunum gerçekten Allahım...