Ne kadar mantıklı bir öneriTürkiye işte nesinden korkuyorsunuz. Heyecanınız varsa bir bilet parasına bakar gidin gezin dolasın. Niğdeye gitmedim ama Niğdeli tanıdığım herkes cok hoş insanlar.
Hayırlı olsunNiğde’ye atanan ya da burada yaşayan var mı? İlk kez bir şehirde tek başıma kalacağım için biraz korkuyorum, ailemden hiç ayrı kalmamıştım ve daha önce hiç çalışmadım tüm bunların stresi üst üste geldi. Kendimi sakinleştiremiyorum. Niğde nasıl bir yer, insanları nasıl? Bilmediği bir yere atananlar ilk günleriniz nasıldı? Nasıl hissetmiştiniz?
atananların çok büyük bölümü hiç bilmediği yere atanıyor zaten. üniversiteyi Ankara da ailemin yanında okudum. ilk kez atandığım yere gitmek için çıktım evden 23 yaşında. zordu. ama alıştım tabi. herkes alışıyor merak etmeyin. niğde küçük sıradan bir yer. ev fiyatları uçmuştur her yer gibi onun dışında küçük vasat bir iç Anadolu şehriNiğde’ye atanan ya da burada yaşayan var mı? İlk kez bir şehirde tek başıma kalacağım için biraz korkuyorum, ailemden hiç ayrı kalmamıştım ve daha önce hiç çalışmadım tüm bunların stresi üst üste geldi. Kendimi sakinleştiremiyorum. Niğde nasıl bir yer, insanları nasıl? Bilmediği bir yere atananlar ilk günleriniz nasıldı? Nasıl hissetmiştiniz?
İş yerinde çok niğdeli var sıcakkanlı insanları niğdeye bu bayram gittim çok gelişmemeiş ama yaşanılabilirNiğde’ye atanan ya da burada yaşayan var mı? İlk kez bir şehirde tek başıma kalacağım için biraz korkuyorum, ailemden hiç ayrı kalmamıştım ve daha önce hiç çalışmadım tüm bunların stresi üst üste geldi. Kendimi sakinleştiremiyorum. Niğde nasıl bir yer, insanları nasıl? Bilmediği bir yere atananlar ilk günleriniz nasıldı? Nasıl hissetmiştiniz?
Korktuğum şey şehir değil. Ailemden uzakta tek kalmak ve daha önce hiç çalışmamış olmak.Türkiye işte nesinden korkuyorsunuz. Heyecanınız varsa bir bilet parasına bakar gidin gezin dolasın. Niğdeye gitmedim ama Niğdeli tanıdığım herkes cok hoş insanlar.
Hiç gitmedim.Ama küçük sakin bir şehirdir.Bence korkmanıza gerek yok.Niğde’ye atanan ya da burada yaşayan var mı? İlk kez bir şehirde tek başıma kalacağım için biraz korkuyorum, ailemden hiç ayrı kalmamıştım ve daha önce hiç çalışmadım tüm bunların stresi üst üste geldi. Kendimi sakinleştiremiyorum. Niğde nasıl bir yer, insanları nasıl? Bilmediği bir yere atananlar ilk günleriniz nasıldı? Nasıl hissetmiştiniz?
Evet çok haklısınız ev fiyatları aşırı yüksek maalesefatananların çok büyük bölümü hiç bilmediği yere atanıyor zaten. üniversiteyi Ankara da ailemin yanında okudum. ilk kez atandığım yere gitmek için çıktım evden 23 yaşında. zordu. ama alıştım tabi. herkes alışıyor merak etmeyin. niğde küçük sıradan bir yer. ev fiyatları uçmuştur her yer gibi onun dışında küçük vasat bir iç Anadolu şehri
Size mesaj atılmıyor Niğde ile ilgili soru soracaktım da mümkün müNiğde'de yaşıyorum, kendi halinde küçük bir şehir. İnsanı iyidir hoştur, karışmaz çok işinize. Hayat pahalı burada da ama büyük şehirlere nazaran daha uygun. Güvenlik vs gibi sorunları daha az, çok ortam beklemeyin ama evden işe, işten eve bir tık sıkıcı olsa da huzurlu bir hayatınız olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?