Hiç bilmediğim bir yere atanmak

visnetozu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
541
1.020
63
Niğde’ye atanan ya da burada yaşayan var mı? İlk kez bir şehirde tek başıma kalacağım için biraz korkuyorum, ailemden hiç ayrı kalmamıştım ve daha önce hiç çalışmadım tüm bunların stresi üst üste geldi. Kendimi sakinleştiremiyorum. Niğde nasıl bir yer, insanları nasıl? Bilmediği bir yere atananlar ilk günleriniz nasıldı? Nasıl hissetmiştiniz?

biraz ailenizden ayrı hayatı tanımak kendinizi tanımak eminim size daha iyi gelecektir şehir hakkında bilgim yok küçük sessiz sakin bir şehirdir muhtemelen yeni arkadaşlıklar edinir çevre illeri gezersiniz biraz özgürlüğün tadına varın bence üzüleceğinize

Niğde’ye atanan ya da burada yaşayan var mı? İlk kez bir şehirde tek başıma kalacağım için biraz korkuyorum, ailemden hiç ayrı kalmamıştım ve daha önce hiç çalışmadım tüm bunların stresi üst üste geldi. Kendimi sakinleştiremiyorum. Niğde nasıl bir yer, insanları nasıl? Bilmediği bir yere atananlar ilk günleriniz nasıldı? Nasıl hissetmiştiniz?
Hayırlı olsun
O şehri bilmiyorum ama alışırsın merak etme
İnsanlar nelere alışıyor bir bilsen.

5 sene öğrencilik hayatım orda geçti. Uzun bir caddesi var zaten oldukça küçük bir yer sosyal imkan olarak bar club bekleme anca bolca pavyon var.

atananların çok büyük bölümü hiç bilmediği yere atanıyor zaten. üniversiteyi Ankara da ailemin yanında okudum. ilk kez atandığım yere gitmek için çıktım evden 23 yaşında. zordu. ama alıştım tabi. herkes alışıyor merak etmeyin. niğde küçük sıradan bir yer. ev fiyatları uçmuştur her yer gibi onun dışında küçük vasat bir iç Anadolu şehri

İş yerinde çok niğdeli var sıcakkanlı insanları niğdeye bu bayram gittim çok gelişmemeiş ama yaşanılabilir

Türkiye işte nesinden korkuyorsunuz. Heyecanınız varsa bir bilet parasına bakar gidin gezin dolasın. Niğdeye gitmedim ama Niğdeli tanıdığım herkes cok hoş insanlar.
Korktuğum şey şehir değil. Ailemden uzakta tek kalmak ve daha önce hiç çalışmamış olmak.

Küçük, kendi halinde bir şehir. Niğdeli arkadaşlarım var çok sıcak insanlar. Çevre şehirleri de güzel. Gidince alışacaksınız, çevre edineceksiniz biraz zaman tanıyın kendinize. Ben de eşimin görevi gereği hiç bilmediğim yere geldim, komşu arkadaş edindim. Her şey güzel olacaktır. 🌸

Hiç gitmedim.Ama küçük sakin bir şehirdir.Bence korkmanıza gerek yok.

atananların çok büyük bölümü hiç bilmediği yere atanıyor zaten. üniversiteyi Ankara da ailemin yanında okudum. ilk kez atandığım yere gitmek için çıktım evden 23 yaşında. zordu. ama alıştım tabi. herkes alışıyor merak etmeyin. niğde küçük sıradan bir yer. ev fiyatları uçmuştur her yer gibi onun dışında küçük vasat bir iç Anadolu şehri
Evet çok haklısınız ev fiyatları aşırı yüksek maalesef 🥺

Niğdeye çok yıllar önce gitmiştim. Merkezde bir cadde vardı onun dışında çok sakindi. Niğdeli çok arkadaşım vardı, çok eğlenceli insanlardı. Eğer iş arkadaşlarınız kafanıza göre olursa haftasonu Nevşehir, Kayseri, Adana, Mersin, Konya gibi çevre illeri de gezersiniz.
Tek başınıza kaygılandıracaktır elbette ama hiç biri başa çıkılamayacak şeyler değil nihayetinde yalnız yaşamanın da keyifli çok yönü vardır onlara odaklanabilirsiniz.

Bir de bu tip küçük şehirler para biriktirmek, yatırım yapmak için çok idealdir :)

Niğde'de yaşıyorum, kendi halinde küçük bir şehir. İnsanı iyidir hoştur, karışmaz çok işinize. Hayat pahalı burada da ama büyük şehirlere nazaran daha uygun. Güvenlik vs gibi sorunları daha az, çok ortam beklemeyin ama evden işe, işten eve bir tık sıkıcı olsa da huzurlu bir hayatınız olur inşallah.

Niğde’den daha zor koşulları olan bir şehirin ilçesininde köyüne atanmıştım 5 yıl önce,zordu ama hayatımın en güzel zamanları, en sağlam dostlukları da orada edindim hala görüşürüz her birimiz bambaşka yerlerde olmamıza rağmen. Kendime ait ilk evim,kararları kendimin verdiği ilk yerdi. Şimdi cok daha iyi şartlarım evim arabam eşim vs. ama hala o günleri özlüyorum zaman zaman 🙃 endişelenmek normal ama abartmayın ☺️

Niğde'de yaşıyorum, kendi halinde küçük bir şehir. İnsanı iyidir hoştur, karışmaz çok işinize. Hayat pahalı burada da ama büyük şehirlere nazaran daha uygun. Güvenlik vs gibi sorunları daha az, çok ortam beklemeyin ama evden işe, işten eve bir tık sıkıcı olsa da huzurlu bir hayatınız olur inşallah.
Size mesaj atılmıyor Niğde ile ilgili soru soracaktım da mümkün mü

Niğde çok küçük bir yer ve maalesef tüm şehirlerimiz gibi orası da betonlaşıyor.
ama çevre illere gidebilirsiniz. Ankara, Adana Mersin, Hatay'a Nevşehir'e gidersiniz gezmeye.
Onun dışında yalnız yaşamaya da alışırsınız bir şekilde.

Back
X