iSadece sabret canim Allaha dayan hattini degistir bu tehtitlerin devami gelir Allah korusun kotu birsey de yapabilir dikkat et kendine . Allah yardimcin olsn
cnm mevlam seninde yardımcın olsun inş.hakkımızda hayırlısı olsun kimse bunları hak etmiyor ama malasef işte böyle dengesiz insanlarla sınavımız galibaBen daha da beterlerini yaşadım 12 yasindaki kiz kardesimi kacirmakla tehditler anneni oldurecegim demeler benim hakkimda olmayan seylerle millete rezil etmeler falan daha bircok şey ve suan bosaniyoruz o cezaevinde ben annemin yanindayim surekli nerde oldugunu biliyorum deyip mektuplar atiyor butun ailem korku içinde sizi anlayabiliyorum cok zor bir durum artik korkudan ne yapacagimi şaşırdım daha mahkememe 2 ay var insallah cikmaz diye dua etmekten baska şansım kalmadi. Allah boyle erkeklere akıl versin...
Rabbimin erkeklere emanetiyiz ama emanete hıyanet etmek bu devirde bazi erkeklere zevk veriyor sanirim
amin allah razı olsun herkesten inaninki öyle zor şeylerki yaşayan bilir ben allahıma havale ettim zaten nasılki beni karaladı rezil etti mevlam öyle büyükki onun adaleti hiç şaşmazSadece sabret canim Allaha dayan hattini degistir bu tehtitlerin devami gelir Allah korusun kotu birsey de yapabilir dikkat et kendine . Allah yardimcin olsn
kendisi istedi ayrılmayı zaten ikimizinde 2 ci evliliği ben milletten utandım ne dediyse sustum sabrettim her kavgada defol git eşyalarını topla sonra köpek gibi yalvardı gittikten sonra ama ben bidaha şans veririmiyim ona ne dediğini ne yaptığını bilmiyorki dengesiz tutarsız benim hayatımı mahvetti evlerimiz zaten yakın biribirine en kötüsü o zaten keşke tanısaydım onu evlenmeden ama bilemedimki bana kendini öyle bir anlattıki dedimki tamam işte bu dedim insan yaşayınca anlıyor ne olduğunu hakaretler küfürler eski eşim sürekli dilinde kimbilir onunla nasıl şeyler yaşadın bende kızıyordum kapandı bitti diyordum neden söylüyorsun aklınamı geliyor söyleyince neler neler yaHazmedemiyorlar beni nasıl bırakır diyo bi çoğu ayrılmak isteyen sendin sanırım
hem ayrılırken hemde aynı evde iken kavga edince aman allahım nasıl pis laflar ya ben senin nikahlı eşinim demi o lafları söylüyor söylüyor ondan sonra bana diyorki sen bana sarılsan ben sana bunları söylemem ama söyledikleri yiyilir yutulur cinsten değilki gidip boynuna sarılıyım dengesizinBir insani ayrilirken tanirsin
allah seninde yardımcın olsun sen neler yaşadın cnm ne zaman ayrıldın evlendinmiSiz bosandiniz ya hala niye 3mesaj atiyor..
Allahdan eski es atmiyor oyle seyler cocuk oldugu icin mecbur onla muhatap oluyorum geeci konusmuyorum ama.
Keske oda benim yakamdan dusse .
Kurtuldum resmiyette adam hala gel diyor akilsiZ
Vende bu adamdan nasil kurtulurum???
evet inşallah cnm keşke evlerimiz de yakın olmasaydı keşke ne onlar gidebilir nede biz camdan baksam çatılarını görüyorumKedi ulaşamadığı ciğere mundar der olayına dönmüş sizin ki..
Üzme canını,ayrılmak da ne kadar haklı olduğumun kanıtı der,kazırsın aklına.
haklısın bizde henüz boşanmadık 2 ci mahkemem ekimin 5 de o zaten çok güzel bir dayak yiycekte mahkemem bi bitsin ondan sonra benim adımı ağzına bile alamayacakInsanın karakteri kavgada belli olurmuş . Bende bir Sürü küfür hakaret duydum . Ama ayrılmadan önce . Boşandıktan sonra kendime bunu yaptırmam birde. Yaparsada bedelini öder . Sizde yaptırmayın .
allahın sevdiği kuluymuşum ki çocuğum olmadı öyle bi insandan eline ne geçti acaba benim adımı kötüye çıkarıpta çok merek ediyorumÇocuğunuz yok sanırım.
Bu adamdan uzak durun ülkede hukuk sistemi bu şekildeyken bu adam mafyada bulur size de zarar verir allah korusun.
Kadın cinayetleri almış başını gidiyor çünkü.
Normal şartlarda mücadele edin pes etmeyin derdim ama bu adam size o tazminatı vermemek için her şeyi yapar gibi geldi bana.
Ki ççocuk da yokmuş zaten boşanın numara sosyal medya vs.hiçbir yerden ulaşamasın size.
Yok illa tazminat alıcam diyorsanız da yaşadığınız şehri değiştirin madem size ulaşamasın.
aynen öyle benim ablamın oğluna taktı aranızda bişey var diye ya dedim sen teyzelerine ne gözle bakıyorsun demekki sen o göle baktığın için onuda öyle görüyorsun o benim kanım canım ya ben öyle dedim diye dövdü beni sen nasıl kanım canım dersin ona ne desem inanmıyor bir gün kendi evimizeyiz polis bi arkadaşını aradı sana bitane numara vericem dedi yeğenimin numarısını polise verdi eğer dedi bu numara bide numarayı verdi bu numarayı ararsa hemen bana bildir oda tamam dedi allahım diyorum yeğenim annemde kalıyor bazen ablam mesai falan kalıyordu bişey olsa evde annem zaten arayamaz okuması yazması yok olurda bişey olsa yeğenim arayacak beni anlatırken bile ağlıyorum ya nasıl dayandım ben buna iyiki kafayı yememişim ben yaNe demek yigeninden kiskanmakyigen insanin evladidir....bu adam bildigim sapık.demekki kendisinin öyle düşünceleri var.Allah bir an evvel kurtarsin seni.
mesajlar için hakaret davasımı açmam gerekiyor birde ne olur mesela cezamı alır ben geçen gün bişey duymuştum adamın birisi eşinden ayrılmış sonra karısına mesaj atmış işte ben senin kızlığını pat..... diye kadın vermiş buna savcılığa tam 4 yıl buna nafaka ödemiş adam her ay 700 tlMesajlar için dava açın.
Ancak o dilden anlar.
Süründürün hatta tam bir pislikmiş.
madem o kadar kötüymüşsünüz ne diye evlenmiş sizinle nasıl koynuna almayı kabul etmiş sizi hadsize bak sen.aklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
Var var oyle okuzler bkz. Benim x enistem.aklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
yani insanın aklına o gelir madem öyleydim ne diye yine anneni gönderiyosun barışalım diye manyak iştemadem o kadar kötüymüşsünüz ne diye evlenmiş sizinle nasıl koynuna almayı kabul etmiş sizi hadsize bak sen.
evet haklısın ederler insanın hayatını mahvederler ondan sonrada adamım diye gezerlerVar var oyle okuzler bkz. Benim x enistem.
Kufurler eder beddualar eder tehtit eder...
Karaktersiz olunca ayrildigi karisinada kufur eder evli ikende eder
Sıkma canını o kişi problemliymiş. Ben de boşandım ama öyle şeyler duymadım. Hiç kırmadı incitmedi. Yani sorun sende değil. Hiç üzülmeaklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
evet saol gercekten aklım almıyor söylediklerini ben ne yaptımki diyorumSıkma canını o kişi problemliymiş. Ben de boşandım ama öyle şeyler duymadım. Hiç kırmadı incitmedi. Yani sorun sende değil. Hiç üzülme
haklısın cnmValla kocanız evliliğinizde zaten hödüğün tekiymiş, ayrılırken normal bir davranış beklemek hata bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?