hiç bir ayrılan koca karısına bunları söylermi

Tabiki siz haketmediniz , sadece böyle karaktersiz insanlar işler istediği gibi olmayınca karşısındakini yaralamak için iğrençlikte sınır tanımazlar; sizin yaşadığınızı yaşayan birçok örnek maalesef var , bunu yalnızca siz yaşamıyorsunuz , bu şahıstan ayrıldığınız için kendinizi tebrik edin bence ve bunu yapmakla ne kadar isabetli bir karar aldığınızı düşünüp Mutlu olun

var demi böyle karaktersizler allah bildiği gibi etsin onları inş.

Şizofrenmiş canım senin psikopat
Aman aman evlerden ırak...
Kız arkadaşımın eşi böyleydi ailesi kızlarını kimsenin bilmediği bir şehire götürdüler boşanma davası bitti adama da uzaklaştırma aldırdılar kız arkadaşım nerden baksanız 3 yıl falan İst gelmedi ondan sonra ailesi taşındı aradan yıllar geçti o anne baba çok yıprandı ama kızlarını kurtardılar sonun da.
Şimdi evli çok güzel bir kızı var mutlu vs.
Darısı başına inşaAllah...

mevlam daha iyi etsin inş. artık büyük konuşmayımda bir daha asla evlenmem benim cı evliliğmdi artık korkuyorum bidaha evlenmem ben ciye korkuyordum en kötüsünü yaşadım allahım kimselere yaşatmasın bakıyorum evli çiftlere mevlam bozmasın inş.diyorum sadece

Karaktersizmiş... Üzmeyin kendinizi şu saatten sonra, kurtulmuşum bu haysiyetsiz yaratıktan diye sevinin..

Mesajlar için dava açın.
Ancak o dilden anlar.
Süründürün hatta tam bir pislikmiş.

Ben daha da beterlerini yaşadım 12 yasindaki kiz kardesimi kacirmakla tehditler anneni oldurecegim demeler benim hakkimda olmayan seylerle millete rezil etmeler falan daha bircok şey ve suan bosaniyoruz o cezaevinde ben annemin yanindayim surekli nerde oldugunu biliyorum deyip mektuplar atiyor butun ailem korku içinde sizi anlayabiliyorum cok zor bir durum artik korkudan ne yapacagimi şaşırdım daha mahkememe 2 ay var insallah cikmaz diye dua etmekten baska şansım kalmadi. Allah boyle erkeklere akıl versin...
Rabbimin erkeklere emanetiyiz ama emanete hıyanet etmek bu devirde bazi erkeklere zevk veriyor sanirim

Ne demek yigeninden kiskanmakyigen insanin evladidir....bu adam bildigim sapık.demekki kendisinin öyle düşünceleri var.Allah bir an evvel kurtarsin seni.

Çocuğunuz yok sanırım.
Bu adamdan uzak durun ülkede hukuk sistemi bu şekildeyken bu adam mafyada bulur size de zarar verir allah korusun.
Kadın cinayetleri almış başını gidiyor çünkü.
Normal şartlarda mücadele edin pes etmeyin derdim ama bu adam size o tazminatı vermemek için her şeyi yapar gibi geldi bana.
Ki ççocuk da yokmuş zaten boşanın numara sosyal medya vs.hiçbir yerden ulaşamasın size.
Yok illa tazminat alıcam diyorsanız da yaşadığınız şehri değiştirin madem size ulaşamasın.

Insanın karakteri kavgada belli olurmuş . Bende bir Sürü küfür hakaret duydum . Ama ayrılmadan önce . Boşandıktan sonra kendime bunu yaptırmam birde. Yaparsada bedelini öder . Sizde yaptırmayın .

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der olayına dönmüş sizin ki..
Üzme canını,ayrılmak da ne kadar haklı olduğumun kanıtı der,kazırsın aklına.

numaramı değiştirmiştim bulmuş ne mesajlar attı aklım çıktı ya haketmedim ağladım sabahlara kadar
Siz bosandiniz ya hala niye 3mesaj atiyor..
Allahdan eski es atmiyor oyle seyler cocuk oldugu icin mecbur onla muhatap oluyorum geeci konusmuyorum ama.
Keske oda benim yakamdan dusse .
Kurtuldum resmiyette adam hala gel diyor akilsiZ
Vende bu adamdan nasil kurtulurum???

Hazmedemiyorlar beni nasıl bırakır diyo bi çoğu ayrılmak isteyen sendin sanırım

Sadece sabret canim Allaha dayan hattini degistir bu tehtitlerin devami gelir Allah korusun kotu birsey de yapabilir dikkat et kendine . Allah yardimcin olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…