evet saolBence artık bu dengesizin yaşattıklarını kafanızda evirip çevirmeyin yoksa kendinizi zor toparlarsınız. Bi an önce kendi hayatınıza odaklanın. Bir hata yapmışsınız ama artık bazı şeyleri geride bırakma zamanı gelmiş.
sürüyor mahkeme tazminat falan istemiştim artık son mahkeme karar veriyormuş diye söyledi avukatım artık hayırlısı bide diyorumki ondan gelecek parayı napayım ben
var demi böyle karaktersizler allah bildiği gibi etsin onları inş.Tabiki siz haketmediniz , sadece böyle karaktersiz insanlar işler istediği gibi olmayınca karşısındakini yaralamak için iğrençlikte sınır tanımazlar; sizin yaşadığınızı yaşayan birçok örnek maalesef var , bunu yalnızca siz yaşamıyorsunuz , bu şahıstan ayrıldığınız için kendinizi tebrik edin bence ve bunu yapmakla ne kadar isabetli bir karar aldığınızı düşünüp Mutlu olun
Şizofrenmiş canım senin psikopatbirde en önemli şeyi atladım bana diyorki ablamın oğlu annemlerde kalıyor sana diyor çok bakıyor nasıl yani dedim bana benim yeğenim dedim o teyzesiyim ben onun anne yarısı ona takmıştı arada eniştelerime takıyordu baldız baldan tatlıdır diyordu sarılır enişten sana ohh ne güzel sende sarılırsın ona ay allahım neler diyordu bana yaaa valla kendime zarar veriyordum artık tırnaklarımla kollarımı hep yırttım nasıl öyle düşünürsün diye bir gün anneme gidicem bana diyorki yeğenin evdedir bakar sana kuranı kerimi öp dedi bana varya bütün sayfalarını öptüm öyle bişey yok yok dedim olmaz olamaz dedim bizde o benim kanım canım ama o kafasında kuruyor kuruyor allahım ya neler yaşamışı ben
mevlam daha iyi etsin inş. artık büyük konuşmayımda bir daha asla evlenmem benim cı evliliğmdi artık korkuyorum bidaha evlenmem ben ciye korkuyordum en kötüsünü yaşadım allahım kimselere yaşatmasın bakıyorum evli çiftlere mevlam bozmasın inş.diyorum sadeceŞizofrenmiş canım senin psikopat
Aman aman evlerden ırak...
Kız arkadaşımın eşi böyleydi ailesi kızlarını kimsenin bilmediği bir şehire götürdüler boşanma davası bitti adama da uzaklaştırma aldırdılar kız arkadaşım nerden baksanız 3 yıl falan İst gelmedi ondan sonra ailesi taşındı aradan yıllar geçti o anne baba çok yıprandı ama kızlarını kurtardılar sonun da.
Şimdi evli çok güzel bir kızı var mutlu vs.
Darısı başına inşaAllah...
aklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
Siz bosandiniz ya hala niye 3mesaj atiyor..numaramı değiştirmiştim bulmuş ne mesajlar attı aklım çıktı ya haketmedim ağladım sabahlara kadar
Hazmedemiyorlar beni nasıl bırakır diyo bi çoğu ayrılmak isteyen sendin sanırımaklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
Sadece sabret canim Allaha dayan hattini degistir bu tehtitlerin devami gelir Allah korusun kotu birsey de yapabilir dikkat et kendine . Allah yardimcin olsnaklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?