Hiç bir değerim yok

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Daha 22 yaşındayım. O kadar yorgunum ki. Şu an okuduğum şehre gitmek için havaalanindayim. Insanlar bakıyorum herkes bir telaş içinde. Aylardır yaşadığım sıkıntılar yaşama hevesimi elimden aldı. Kendime de bakmadım haliyle zayifladim çöktüm. . Bugün annemin zoruyla evden çıkarken güzel giyindim makyaj yaptım. Havaalanina geldik. Guvenlikler yüzüme gülüyor ne güzel. Sigara ve cakmak almak için tobaccaya girdim. Satıcı çocuk size pembe yakisiyor pembe Çakmak vereyim diye sırıtıyor. Oturacak yer yok diye 40 yaşlarında bir adam yer veriyor sonra da karşımda dikilip muhabbet etmeye çalışıyor. Dakikalardir yüzüme bakıyor karsidaki genc çocuk. Bunların sebebi ne hoş gorunuyorum çünkü. Ben 10 gün önce de buradaydim. Gözlerim aglamaktan şişmiş. Aynı yerden sigara aldım. 100 lira verdim bozuk çıkmadı diye aynı çocugun beni bir dovmedigi kaldı. o zaman da oturmak için yer yoktu. kimse dönüp buyrun oturun demedi. cirkindim çünkü bitkindim. Bir Ruj mudur insanı insan yapan. Bu ruju sürüp bu kıyafetleri giysem aldatilmayacak miydim.. Bu şekilde olsam zor animda dostlarım yanımda olacak mıydı? ben iyiyken ne güzeldik ama değil mi? ben esprilerle arkadaş ortamlarını costururken, erkek arkadaşımın yanında bana yakınlık gösteren erkekler olduğunda elimi daha sıkı tutan bir sevgilim vardı. sonra benim için kötü zamanlar başladı. git gide eridim bittim. ne oldu tek tek gittiler. şimdi bu halde bir Merhaba desem yine olur hepsi. ne gerek var bu haldeyken herkes yanında HERKES. ama bir kere düşersen kimse kaldırmaz. ailenden başka.. sadece yazmak istedim. okuyanlardan Allah razı olsun

bende senden 1 yaş küçüğüm oluyor böyle şeyler.
bazen hayatta istemediğimiz şeyler başımıza gelebiliyor maalesef ama önemli olan güçlü olmak.
hiçbir zaman kndini değersiz ve önemsiz biri hissetme ailen hep yanındaysa ve seni sevenler varsa ne güzel :)
hayat kendini üzmek veya kötü hissetmek için çok kısa,bu yüzden gülümse kendini iyi hisset

Evet. Bazen oluyor böyle şeyler. iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Cunku insanoglunun dogasinda vardir bu hos ve estetik olan hersey herkesin ilgisini ceker.
Diger konuya gelince menfaati bitenin muhabbeti de biter arkadasim.Bu durumu gecen sene bende yasadim.
Yaprak agactan dusunce ruzgar onu savurur durur.Dik durmak lazim.
Kotu gununde yaninda olmayanlari da sil at ben yaptim rahatim.

Yardım almaya başladıgına sevindim insallah en kısa zamanda düzelir eskisinden cok daha iyi hissedersin

ye kürküm ye..
çokça rastlanan bir durum şahsınıza alınmayın..
insanlar böyle ne yazık ki..
evet sahsima alinmadim. gerçekten insanlar böyle. Eğer saygı görmek istiyorsak iyi görünmek zorundayız. Yoksa bir nokta bile değilsiniz diğer insanlar icin

Psikolojik rahatsızlığı mı var

Okumayı sevmeyen, erkenden etiketleyen, peşin hükümlü insanlarız vesselam.

Ben okudum arkadaşım çok da iyi anladım seni.

Maalesef öyle. Açıp insanın yüreğine bakan yok pek
sağol be canım. anlatmak istediğimi anlayan anlamış da burda etiketlendim ya bir kere 'psikolojik sorunlu' diye. bir konu açsam böyle oluyor.

Kendini iyi hissettin ve bunu karşıya yansıttın, mesele insanın süslenip puslenmesi degil mesele insanın gözlerinin gülmesi. Kendini iyi hissedip ayni enerjiyi geri alması. Annenizin zoruyla da olsa süslendiniz ama iyi hissettiniz. Herşey enerjiden ibaret

Boşversenize ven de daha 25 yaşndaym 5 aylık yaramaz bir bebek yorgun uykusuz günler belim tutmuyor bunlar yetmiyormuş gibi cadı kaynanam Of of

İçinde ölmüş bir insanın ruhunu taşıyorsun sanki, ne bu melonkoli...Kendine yazık.Belki o adamda o gün kötü bir gün geçiriyordu ve seni fark etmedi bile, her şeyi iki ruja bağlamaya gerek yok.Her şeyi kendine bağlamana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…