Hiç bir değerim yok

22 yaş tam tersi olacak cıvıl cıvıl yaşanacak bir yaş. Bikaç yıl sonra pişman olarak geriye bakıp bu günlere hayıflanacaksınız. Yapmayın. Her ne ise sizi üzen. Her zaman diyorum bıçak kesiği gibi terkedin üzüntülerinizi.

Gizmo be seninki de dert mi dışarda ne hayatlar. Var

Psikolojik rahatsızlığı mı var
Evet ben uzun bir süre hamile olmadığım halde kendimi hamile olmadigima inandiramadim. Hem de 4 ay boyunca. Ne kadar tuhaf DMİ? Zir delinin tekiyim ben.Onlarca kez test yaptım yaptırdım. Ama korkudan kendimi bir türlü ikna edemedim. Çünkü ben zamanında sevdiğim adamla bişeyler yaşadım. O yüzden de çok korktum. Korkuyosam yapmiycaktim tabi! Burda da gelip milletin basının etini yemiycektim bu kadar Korkuyosam! kısaca psikolojik sorunlarım var benim o yüzden insanların ne kadar değişik olduğu ile ilgili bir konu acamam derdimi dokemem neden biliyor musunuz çünkü benim psikolojik sorunlarim var.

En azından ruj işe yarıyor. 40 yaşından sonra görünmez oluyorsun.

O ruhun nelere kadir ruhunun hattı için yorum yapıyorum :)

Hi gizmo biz de gectik o karanliklardan. Merak etmeyin ilerisi daha da karanlik.
Nedeni ne biliyor musunuz? Dunyayi ogreniyorsunuz. Beklentileriniz birer birer suya dusuyor. Insanlar hakkinda yani.
Eger gercek hayati ogrenseydik bir sifir onde baslardik, ancak iyi aile cocuklari boyle yetismiyor. Anne babablar iyi niyetli oldugundan su gaddar dunyayi tanimadiklari icin biz aci cekiyoruz.
Halbuki anasinin gozu seytani bir kurnaz zeka gerekmekte hayatta kalmak icin.
insanlar bize anlatildigi gibi degil, beklentilerimiz bizim dusundugumuz gibi hic degil.
Ama insan beyni esnektir. Cozum bulur ve yolunu cizer. Aglamak yerine plan yapip cozum arayin, madem insanlari cozdunuz taktik gelistirin.

bunlar sadece bir kaç örnek. İnanın bana bunlar sadece bir kaçı. belki de siz haklısınız bana öyle geliyor. olabilir.

Okb tedavisi görmeden mi terapi ilaç

Gizmo saçmalama
O ruju ömründe ilk kez sürmüyosundur
O adam sen o ruju sür sürme seni yine aldatacaktı, zaten tercihi travestiymiş
Fazla açık mı yazdım bilmem ama sen olayı drama bağlıyosun
Senle ya da giyiminle makyajınla alakalı bir iş değil bu
Adam sadakatsizmiş 1 , tercihi farklıymış 2.
Böyle olsam başıma bunlar gelmez miydi ah bir ruja kaç adam yelkenleri indirdi, ex te indirir de kaşını gözünü dışardan alır mıydıları geç. Akıl var mantık var hani

Mesleğin ne bi uğraşın yok mu rahat mı batıyor sana

siz daha simdiden boyleyseniz bir kac yil sorayi dusunemiyorum yas ilerledikce hayat daha da zorlasiyor bu zamanlari da ozlersiniz yok iyi gorununce millet iyi davranmis kotuyke. kimse takmamis bunlar sizin hayatta kafaniza takacaginiz son sey bile olmamasi gerekir

evet bende çıkardım. ama düşündükçe ne kadar yazık diyorum. Anılar paylasilanlar dostluklar. yazik

Bu kadar ucuz mu hayat Gizmo aklını başına devir hiç kimse senin hayatından değerli değil

Valla hiç şekilcilerden dem vurup da kötülemeyeceğim. Çünkü şekilcinin kraliçesi karşında duruyor. Güzeli severim ben arkadaş! Bakarım da, içim hoş olur, umutlanırım. Ağlamaktan içi çıkmış birine neden yolda gözümü dikip bakayım? Kendi içimi karartmaktan ve de onu rahatsız etmekten başka şeye yaramaz.
Dünya zaten koskocaman bir pislik yumağıyken bırakın da arada sıkışmış güzel şeyleri beğenelim. Onlar hayatı çekilir kılan tek şey çünkü.

Değerini travestiyi tercih eden bi adam biçemez senin
Sen kendi değerini kendin belirlersin
Hiç mi değerim yok diye başlık açman bile tuhaf
Ben böyle bi soru sormam mesela, gayet değerliyim
Ukalalık modunda değil hani
Herkes 9 aylık, herkes kadar değerliyim, ayrıca çok şükür ayakları üzerinde duran bir kadınım. Daha ne olsun diyorum
Her sabah uyandığımda, sağlığıma yeni birgüne şükrederim
Canım sıkkınsa bi çay alır internette gezinirim iş miş yapmam
Sonra öğle yemeğine çıkarım kafam biraz dağılır, gelince arı gibi çalışır işimi yetiştiririm
Fazla öf pöf eden insanları sevmem
Ay trafik ay yorgunum ay iş ay çocuk diyenlere de ayar olurum
Sanki aynı meşguliyet bizde yok ?
Erken yaşlanacaksınız yahu bırakın yakınmayı derim, uzaklaşırım
Sevmiyorum şükürsüz ve memnuniyetsiz insanları, enerjimi emmesinler diye kaçıyorum
Halbuki bende çok yoğunum kızım birazdan uyanır mesela ben hala yatamadım
İçimi dökesim varmış sanırım nasip senin konuna oldu
Silkelen kendine gel, hobi edin bi de mümkünse bırak kendine acımayı

sekilcilikten çok insanciliktan yanayım. Size de saygı duyuyorum o ayrı konu.

Hic bir yerde yazmaz ama 22-23 yas bunalimi diye bir sey var, bundan eminim. Sonra da "her yas bunalimi" var!!!

Her yorumunda seni daha çok seviyorum her konu açtığımda her yaptığın yorumda :)

sekilcilikten çok insanciliktan yanayım. Size de saygı duyuyorum o ayrı konu.
Allah aşkına sen pejmürde kılıklı, eli yüzü kaymış, tuhaf davranışlar sergileyen, hiç tanımadığın biriyle ilgilenir misin? Kötü davranırsın demiyorum ancak bir çekinir insan, huzursuz olur. Normal olmayan her şey insanları ürkütür yani. Cesaretli birkaç kişi belki neden ağladığını sorar ama her 5 kişiden 4'ü alacağı tepkiden tırsar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…