Hiç bir değerim yok

ne güzel yazmissiniz öyle. Allah razı olsun

Ah bu dış görünüş halleri.. İnsanların dış görünüşüne göre hareket etmeleri..
Ne yazık değil mi ? Ama senin bunun farkında olmanda çok güzel.
Yaşın daha çok küçük hiç değilse bu hatayı sen başkalarında yapmıcaksın.
Aile çok önemlidir. Allah başımızdan eksik etmesin

Gizmo günaydın nasıl oldun ?
Sen bir alemsin
Yine kk da bir konu vardı kadın kem küm başkasıyla yazışıyorum kocamın haberi yok derken
Çat eşi yakaladı geldi buraya ben X in eşiyim karımı seviyordum ama buraya girdiğini biliyordum yazdıklaırnı gördüm face mesajlarına da baktım evet başkasıyla yazışmış, dilekçe verdim boşanıyorum dedi
Sen hala ne diyosun ? Dua et daha sevgiliydiniz, yani millet biriyle yazışmayı görünce soğuyo bitiriyo sen travestiyle aldatılmışsın ruj sürsem belki böyle olmazdı diyosun. Güzellik önemlidir ama karşı tarafında karakterini düzeltmeye yetmez

gizmoo567 ne sıkıntı yaşadın açabilrimisin ?
Benim tek bildiğim şey şudur SEN KENDİNE NE KADAR ÖZEN GÖSTERİP DEĞER VERİRSEN KARŞINDAKİNİN GÖZÜNÜNDE O KADAR DEĞERLİ OLUYORSUN....

Aldatılmanın sebebi yoktur gizmo567
Ayrıca millet sana günaydın demiş dememiş bunlara mı takılıyorsun?
Başka dert mi bulamadın Allah aşkına !!

Valla ozeniyordum butun ozencim gitti teşekkürler :)

Aynen katiliyorum mesela esim beni makyajsiz goruyo.bole daha guzelsin diyo.cirkin giyiniyorum ne tatlisin diyo :) bilmiyorum benim tek bildigim sevgi makyajla onla bunla baglantili bisi degil.gercekten seven her halinizle sever.

merak ettim yahu nasıl kaçırmışım o konuyu

ki Allah'tan oyle.yoksa paspal paspal dolasıcazetrafta.yalanmı.

Bunun erkekle,kadınla alakası yok.
Siz de dahil olmak üzere herkes böyle.
Kendine bakmamanın,daha doğrusu özenli,temiz durmamanın maddiyatla alakası olduğunu düşünmüyorum.İnsan giyeceği şeyi,dışarıya çıkarken yüz ifadesini iyi ayarlamalı.
Yok bir ruj mu falan bunlar bahane...Kendinizi iyi hissetmişsiniz ve iyi enerji yaymışsınız hepsi bu.Yoksa ne kadar süslenen kadın görüyorum etrafta suratları beş karış,hangi erkek ya da kadın yanına gidip bir merhaba demek ister ki böyle insana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…