ne güzel yazmissiniz öyle. Allah razı olsunUzun zamandan sonra işk defa bir konuya yorum yazıyorum.
cnm yasca benden küçük olduğun için cnm demek geldi içimdem sana. Yazdıklarını çok çooook iyi anladım sen dw zaten çok güzel ifade etmişsn. Ne yazık ki insanlar yaşıyor. Uzun uzun yasıyorlar ama insanlık bitme noktasında. Artık kafası olan konuşan yürüyen hisseden iyi olan ağlayan degil insan olan. İnsan olan giyimi kuşamı yerinde yüzü gözü güzel biraz da cebi dolu ise işte insan olan o insanların gözünde.. ne yaxik ki içlrr acısı durum bu.
Şimdi bi hikaye okudum. Hikayenin özü şu: hayat ve insanlar senin bir daga seslenmen ve o dagdan gelen yansıma gibidir. Daga sen güçlüsün dersen o da sen güçlüsün diye bagırır. İnsanlar da böyle olmuş. Sen kendini nasıl göstetşrsen öyle muamele ediyor baska türlü halden anlayan cok çok az.
halbuki şu yeryüzünde hepimiz Allah ın misafirleriyiz.
şükret ki seni hayata döndüren ailen var. Aile güzeldir candır. Sen iyi oldukça ailen gibi insanlar da cıkacaktır karşına ama beklenti duyma.
Sen kendi kendini güçlü yap şu devrin düzeni de böyleymiş de yoluna bak.
sevgiler.
gizmoo567 ne sıkıntı yaşadın açabilrimisin ?Daha 22 yaşındayım. O kadar yorgunum ki. Şu an okuduğum şehre gitmek için havaalanindayim. Insanlar bakıyorum herkes bir telaş içinde. Aylardır yaşadığım sıkıntılar yaşama hevesimi elimden aldı. Kendime de bakmadım haliyle zayifladim çöktüm. . Bugün annemin zoruyla evden çıkarken güzel giyindim makyaj yaptım. Havaalanina geldik. Guvenlikler yüzüme gülüyor ne güzel. Sigara ve cakmak almak için tobaccaya girdim. Satıcı çocuk size pembe yakisiyor pembe Çakmak vereyim diye sırıtıyor. Oturacak yer yok diye 40 yaşlarında bir adam yer veriyor sonra da karşımda dikilip muhabbet etmeye çalışıyor. Dakikalardir yüzüme bakıyor karsidaki genc çocuk. Bunların sebebi ne hoş gorunuyorum çünkü. Ben 10 gün önce de buradaydim. Gözlerim aglamaktan şişmiş. Aynı yerden sigara aldım. 100 lira verdim bozuk çıkmadı diye aynı çocugun beni bir dovmedigi kaldı. o zaman da oturmak için yer yoktu. kimse dönüp buyrun oturun demedi. cirkindim çünkü bitkindim. Bir Ruj mudur insanı insan yapan. Bu ruju sürüp bu kıyafetleri giysem aldatilmayacak miydim.. Bu şekilde olsam zor animda dostlarım yanımda olacak mıydı? ben iyiyken ne güzeldik ama değil mi? ben esprilerle arkadaş ortamlarını costururken, erkek arkadaşımın yanında bana yakınlık gösteren erkekler olduğunda elimi daha sıkı tutan bir sevgilim vardı. sonra benim için kötü zamanlar başladı. git gide eridim bittim. ne oldu tek tek gittiler. şimdi bu halde bir Merhaba desem yine olur hepsi. ne gerek var bu haldeyken herkes yanında HERKES. ama bir kere düşersen kimse kaldırmaz. ailenden başka.. sadece yazmak istedim. okuyanlardan Allah razı olsun
Havaalani insanlarin ucakla ucmak icin beklestigi bir yerden ote,
uzun, gecmeyen bekleme surelerinde hayatini cok derinden sorguladigi, cogu zaman dusen gozyaslariyla yerlerini suladigi bir cesit gecici ceza odasi islevi gorur.
Ne felsefeler duzer insan, ne planlar yapar, ama kendisi sadece bir ucak degil hayatin yorgun yolcusudur.
Tanim: Faniligin farkina varildigi mekan.
Havaalani insanlarin ucakla ucmak icin beklestigi bir yerden ote,
uzun, gecmeyen bekleme surelerinde hayatini cok derinden sorguladigi, cogu zaman dusen gozyaslariyla yerlerini suladigi bir cesit gecici ceza odasi islevi gorur.
Ne felsefeler duzer insan, ne planlar yapar, ama kendisi sadece bir ucak degil hayatin yorgun yolcusudur.
Tanim: Faniligin farkina varildigi mekan.
İnan aldatilmayla bakimin alakasi yok tamamen sevgiyle alakali. 3 senelik iliskim var. Adam beni kusarkende gordu, bana 3 beden buyuk gelen esofmanin paçalarını corabimin icine koyarkende gordu, sac bas daginik hasta yatarkende gordu. Bu ne tip deyip baskasina gozu kaymadi.
Ayrica kime guleryuzlu davrandiysam yardımsever, iyi bi geri dönüş aldim. Ayni sekilde kime somurttuysam, sert cikistiysam bana oyle döndüler. Bunlar hep tanimadigim insanlar uzerindeki etkiler
merak ettim yahu nasıl kaçırmışım o konuyuGizmo günaydın nasıl oldun ?
Sen bir alemsin
Yine kk da bir konu vardı kadın kem küm başkasıyla yazışıyorum kocamın haberi yok derken
Çat eşi yakaladı geldi buraya ben X in eşiyim karımı seviyordum ama buraya girdiğini biliyordum yazdıklaırnı gördüm face mesajlarına da baktım evet başkasıyla yazışmış, dilekçe verdim boşanıyorum dedi
Sen hala ne diyosun ? Dua et daha sevgiliydiniz, yani millet biriyle yazışmayı görünce soğuyo bitiriyo sen travestiyle aldatılmışsın ruj sürsem belki böyle olmazdı diyosun. Güzellik önemlidir ama karşı tarafında karakterini düzeltmeye yetmez
Konu sahibinin konuları arasında duruyo hala, istersen okuyabilirsinmerak ettim yahu nasıl kaçırmışım o konuyu
konu sahibi kim kiKonu sahibinin konuları arasında duruyo hala, istersen okuyabilirsin
ki Allah'tan oyle.yoksa paspal paspal dolasıcazetrafta.yalanmı.Daha 22 yaşındayım. O kadar yorgunum ki. Şu an okuduğum şehre gitmek için havaalanindayim. Insanlar bakıyorum herkes bir telaş içinde. Aylardır yaşadığım sıkıntılar yaşama hevesimi elimden aldı. Kendime de bakmadım haliyle zayifladim çöktüm. . Bugün annemin zoruyla evden çıkarken güzel giyindim makyaj yaptım. Havaalanina geldik. Guvenlikler yüzüme gülüyor ne güzel. Sigara ve cakmak almak için tobaccaya girdim. Satıcı çocuk size pembe yakisiyor pembe Çakmak vereyim diye sırıtıyor. Oturacak yer yok diye 40 yaşlarında bir adam yer veriyor sonra da karşımda dikilip muhabbet etmeye çalışıyor. Dakikalardir yüzüme bakıyor karsidaki genc çocuk. Bunların sebebi ne hoş gorunuyorum çünkü. Ben 10 gün önce de buradaydim. Gözlerim aglamaktan şişmiş. Aynı yerden sigara aldım. 100 lira verdim bozuk çıkmadı diye aynı çocugun beni bir dovmedigi kaldı. o zaman da oturmak için yer yoktu. kimse dönüp buyrun oturun demedi. cirkindim çünkü bitkindim. Bir Ruj mudur insanı insan yapan. Bu ruju sürüp bu kıyafetleri giysem aldatilmayacak miydim.. Bu şekilde olsam zor animda dostlarım yanımda olacak mıydı? ben iyiyken ne güzeldik ama değil mi? ben esprilerle arkadaş ortamlarını costururken, erkek arkadaşımın yanında bana yakınlık gösteren erkekler olduğunda elimi daha sıkı tutan bir sevgilim vardı. sonra benim için kötü zamanlar başladı. git gide eridim bittim. ne oldu tek tek gittiler. şimdi bu halde bir Merhaba desem yine olur hepsi. ne gerek var bu haldeyken herkes yanında HERKES. ama bir kere düşersen kimse kaldırmaz. ailenden başka.. sadece yazmak istedim. okuyanlardan Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?