öncelikle içinde insanlık olmalı, çok kötü yetiştirilmiş, kendini beğenmiş bir erkekle olmaz.
sonra ise canım, bekarken erkeğe bir dokunup bir kaçmak lazım. biraz da yüz vereceksin, onun içinde heyecan kıpırtı olacak, ve gururlu olmak lazım, nazlı biraz da, her dediğine evet dememek lazım... erkek her istediğinde buluşamayacağını , her aradığında ona hasret kalmışça konuşmak yerine işim var bile denilmeli bazen, ama bunlar herzaman değil, tutarsız olmadan..ben kaçanın kovalanacağına inanıyorum tabi dengede. bir de erkekler evlenecek kız gözüyle baktığı kişiler var onlar hiç kaybetmek istemiyorlar.örneğin aylarca elimi tutturmadım ben... erkek kaybetme korkusunu yaşamalı, ama her kavgada ayrılalım demeden...
Canım ben 1,5 yıllık evliyim. eşim tam 4 yıl beni alabilmek için uğraştı. aslında ona hayır dememin sebebi yukardaki taktiklerden değil, gururlu kişiliğimden.ve mühendis olan eşimin özel sektördeki işinden çokda memnun kalmamamamdı, çünkü sürekli şehir değiştireceğimizi düşünüyordum..bu işten ayrılmazsa onunla evlenmeyeceğimi söylüyordum ve onu terk ediyordum...şimdi ise aynı işte yükseldi ,eşimin 5000 tl maaşı var koskoca bir yerin müdürü, uzun boylu yakışıklı, bilgili... ben ise öyle çok güzel değilim, sıradanım, sadece hanımefendi görüyor.biz nikahlandık ben eş durumuyla onun bulunduğu şehre atandım aynı evde kaldım, ama düğüne kadar yani 5 ay bana elini bile süremedi...henüz şehir değiştirmedik ama değiştirsek de ben yeni yerler görmeyi çok seviyorum... . şimdi çok iyiyim eşime karşı. tamam kocacım, seni çook özledim filan diyorum, eşim ise bunlara kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşayarak elindekinin kıymetinin farkında

..umarım sen benden çoook daha mutlu olursun. Allah tüm çiftleri çok mutlu etsin.