• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bir ise yaramiyorsun bu evde..

Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin, bebeğinizi eşinizde istedi mi? Yani onun isteğiyle mi hamile kaldınız? Ki sanırım her ikinizde isteyerek anne baba oldunuz, o zaman eşiniz oğlunun sesine de katlanacak, siz ve çocuğunuzla da zaman geçirecek, evlilik, ebeveyn olmak bu demektir, kadın çocuk baksın, beyzade keyif yapsın olmaz öyle şey, okumuş kadınsınız, eliniz ekmek tutuyor, herşeyi eşinize göre düzenleyip o rahatlığa alıştırmayın, yoksa ilerde kafanızı çok vurursunuz.
Evliligimizin 2,5 yili dolmustu hamile kaldigimda.. Cok planli degildi aslinda.. Etkin olmayan.bi.yontemle korunuyorduk ama.ile oldugumu ogrendiklerinde cok sevinmediler... Dusuk.riskim.oldu hic.endiselenmediler... Esim ve kv...

Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..

Ooooo sizin maç çoktan bitmiş. Uzatmalardasınız...

Şu yazdıklarınızdan sonra eşinizin size sevgi ve saygı beslemediğini söyleyebilirim, bebeğiniz ufak, kreşe bırakmaya içiniz elvermiyor olabilir ama siz bu yaz mutlaka çalışmaya başlayın, gerekirse annenizi yeniden çağırın, bırakın eşiniz yine boşanmakla tehdit edecekse etsin, ki zaten özür dilerim ama ikide birde boşanmayı ağzına alan bir adamdan ne köy olur ne kasaba.
Haziranda atamalar var sansimi deniycem olmassa ayrildigim.is yerine geri donucem... Zaten sirf cocuk.icin duruyorum normalde kimse beni evde tutamaz.. Ebeyim ben.. Benim yerim.hastane... Sabrediyorum ... Zaman gecsin.istiyorum.hemen..

kendine yazik etmisin sen kuzum yaa kocan kendi istegiylemi evlendi senle gorucu usuluylemi oldu giraz yani kendi istegiyle evlenen bir adamin boyle davranmasi cok tuhaf benim dusuk tehlikem oldugunda esim beni yurutmek dahi istemiuordu bu nasil is anlamadim
Bencede mune ablanin dusuncesi cok doru anneni geri cagir bebegi emanet birak calismaya basla kucucuk bebek bu yasta krese birakilmamali diye dusunuyorum hic sana neden bole davrandigi hakkinda onu sorguladinmi alttan yoksa sineyemi cektin

Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..
Kendinizden çok taviz vermişsiniz. Memnun edemezsiniz çünkü adamın memnun olmak gibi bi meselesi yok. Eş çocuk umrunda değil belliki, üzgünüm.

Evliligimizin 2,5 yili dolmustu hamile kaldigimda.. Cok planli degildi aslinda.. Etkin olmayan.bi.yontemle korunuyorduk ama.ile oldugumu ogrendiklerinde cok sevinmediler... Dusuk.riskim.oldu hic.endiselenmediler... Esim ve kv...

Avatarınızdaki sizsiniz sanırım, meslek sahibi güzel bir kadınsınız, size illa şunu yapın demeyeceğim ama kendi yazdıklarınızı okursanız yapmanız gereken çok açık ve net bir şekilde duruyor karşınızda.

Size kıymet vermeyenler için yazık etmeyin kendinize, oğlunuzu da düşünün sevgi görmediği bir ailenin içinde büyümesi sağlıklı mı sizce?

Annenizde sevememiş eşinizi, emin olun büyükler birşeyleri hep hisseder ama işte evlat hatrı hep ağır basar.

kendine yazik etmisin sen kuzum yaa kocan kendi istegiylemi evlendi senle gorucu usuluylemi oldu giraz yani kendi istegiyle evlenen bir adamin boyle davranmasi cok tuhaf benim dusuk tehlikem oldugunda esim beni yurutmek dahi istemiuordu bu nasil is anlamadim
Bencede mune ablanin dusuncesi cok doru anneni geri cagir bebegi emanet birak calismaya basla kucucuk bebek bu yasta krese birakilmamali diye dusunuyorum hic sana neden bole davrandigi hakkinda onu sorguladinmi alttan yoksa sineyemi cektin
Coookk severek evlendik.... Cok sevdim... Hep alttan.aldim.. Valla.cokta.esime kizmiyorum.. Bende cok odun verdim.kendimden.... Cok uzgunum... Kararsizim... Kirabilecegi ne varsa.kirdi doktu...

Bence anneni yeniden cagir ogluna o baksin..Eski isine tekrsr gir bi taraftanda atama beklersin..Esine de ciddi oldugunu ona ihtiyacin olmadigini göster..Sana saygi sevgisi kalmamis kendi cocuguna bile kalmamis yazık..Özur bekliyosun kirginsin adam keyif derdinde bosanmakla tehdit ediyo madem dilekceyi tutusturcaksin eline yallah diceksin tazminat da istiycen görecek gününü ama iste 1 yasinda bi bebek var arada sabirlı ol..Sende onun gibi davran burnun düssealma yerden niye kendi evinde beyfendi rahatsiz olacak die diken üstundesin ki hayat mi bu..

Esim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. bunu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?
haksızsınız:)
bakın saatlerce bilgisayarda çalışması gereken bir insanım bir tane papağanım var sadece onu çıkarınca bile o kadar çalışamıyorum ki etrafımda dönüyor dikkatimi dağıtıyor olmuyor yani
odaklanmak gerek çalışırken öyle değil mi?
eşiniz eve geleyim eşimi çocuğumu göeyim işte boş duvarlarla çalışmaktansa demiş ki eve gelmiş
sizin yapmanız gereken ona uygun çalışma ortamı sağlamak
sizden rahatsız olur tabi ama bu sürekli anlamında değil sadece ÇALIŞIRKEN
lütfen biraz anlayış...

O bilgisayarda baska haltlarda ceviriyor oldugundan odada olman rahatsiz ediyor bence cocuk gurultu yapiyorsa bilemeyecegim ama bu iş sadece is yapamiyorum meselesi degil

Demek ki yalancıktan sevmiş , aşkın süresi bitmiş , aşka kanıpta evlenenlerin sonu hüsran adamın kişilği,karekteri daha ağır basıyor ,kalite yönünden
Coookk severek evlendik.... Cok sevdim... Hep alttan.aldim.. Valla.cokta.esime kizmiyorum.. Bende cok odun verdim.kendimden.... Cok uzgunum... Kararsizim... Kirabilecegi ne varsa.kirdi doktu...

Avatarınızdaki sizsiniz sanırım, meslek sahibi güzel bir kadınsınız, size illa şunu yapın demeyeceğim ama kendi yazdıklarınızı okursanız yapmanız gereken çok açık ve net bir şekilde duruyor karşınızda.

Size kıymet vermeyenler için yazık etmeyin kendinize, oğlunuzu da düşünün sevgi görmediği bir ailenin içinde büyümesi sağlıklı mı sizce?

Annenizde sevememiş eşinizi, emin olun büyükler birşeyleri hep hisseder ama işte evlat hatrı hep ağır basar.
Ailem kalsamda.gitsemde arkamda... Yinede kararsizim... Bir kac.kez.gitmeye.karar.verdim.toparlandim... Ama gitmemi.istemedi.. Ama.yurumuyor iste... Yapamayacagim.sanirim... Illaki bir.evliligin.bitmesi icin dayak aldatma gerekmiyor.. Evi terkettim.sonra.geri geldim... Ama daha iyi degil hic birsey... Boyle bi adamin.eline bakiyorum... Mantiksiz davraniyorum ama korkuyorum ya pisman.olursam.ya cok ozlersem diye... Aylardir bitirmeyi dusunuyorum .. Ailem arkamda.. Durumlar iyi.. Bitirsem hic zorluk cekmem.. Ama halaharekete gecemiyorum

Canim bence simdi belli bir muddet oxur dileme sakin kendini geriye cek esini goxlemle derim nasil davraniyo sana deger veriyomu deger vermese bile buna uxulme derim bu onun karaktersizligi bence ailene hic bunlari paylastin mi mesela annene ailen sana sirtini donmuyorsa kendine yazik etme derim

Canim bence simdi belli bir muddet oxur dileme sakin kendini geriye cek esini goxlemle derim nasil davraniyo sana deger veriyomu deger vermese bile buna uxulme derim bu onun karaktersizligi bence ailene hic bunlari paylastin mi mesela annene ailen sana sirtini donmuyorsa kendine yazik etme derim
Ailem herzaman.yanimda.. Akrabalarim herkes her turlu yanimda... Ben istiyorumki yuvam.dagilmasin.ama zorla gizellik.nerwye kadar..

Ailem herzaman.yanimda.. Akrabalarim herkes her turlu yanimda... Ben istiyorumki yuvam.dagilmasin.ama zorla gizellik.nerwye kadar..
Bir yuva dagilmasin diye canim cok fedakarlik yapmisin canim ilk okudumda belki adam si irle soledi yorgundu dedim ama anladimki adam resmen mongol kusura bakma alinma sakin ama ole
Bunca fedakarligina ragmen bu adamin yaptiklarini hak ettini dusunuyorsan devam et derim cunku esin halden anlayip kendini sorguluyip hatalarini kabul edip duzelebilegini zannetmiyorum
Evladi olduktan sonra bile hala boyleyse kendine evladina yazik

Ailem kalsamda.gitsemde arkamda... Yinede kararsizim... Bir kac.kez.gitmeye.karar.verdim.toparlandim... Ama gitmemi.istemedi.. Ama.yurumuyor iste... Yapamayacagim.sanirim... Illaki bir.evliligin.bitmesi icin dayak aldatma gerekmiyor.. Evi terkettim.sonra.geri geldim... Ama daha iyi degil hic birsey... Boyle bi adamin.eline bakiyorum... Mantiksiz davraniyorum ama korkuyorum ya pisman.olursam.ya cok ozlersem diye... Aylardir bitirmeyi dusunuyorum .. Ailem arkamda.. Durumlar iyi.. Bitirsem hic zorluk cekmem.. Ama halaharekete gecemiyorum

Evliliğe de ayrılığa da karar vermek zordur, hele de ortada bir çocuk varsa, herşeyi iyi düşünün, evliliğinizin artılarını eksilerini, sizin ve eşinizin hatalarını veya pozitif yönlerini, diyelim ki ayrılmaya karar verdiniz ilk zamanlar özleyeceksiniz bu kaçınılmaz, insan boşanır boşanmaz hopp diye bekarlık zamanlarına dönemiyor, yıpranıyorsunuz, ağlıyorsunuz, bir anda yapılan hatalar değilde güzel günler beliriyor aklınızda.

Karar verme aşaması çok sancılı bir süreçtir, mutlaka ayrılın diyemem zira evliliğinizi, eşinizi en iyi bilen sizsiniz, biz sizin yazdıklarınız kadar bilebiliriz.
Bence önce bir çalışma hayatına geri dönün, sonrası zaten şekillenecektir kafanızda ve benden size bir büyük tavsiyesi evi terk edip sonrasında dönmek hiçbirşeye çare değil, sürekli gidip gelmeler aradaki saygıyı, kararlılığı da öldürür zamanla. Erkek için devamlı gidip gelen kadının inandırıcılığı kalmıyor ne yazık ki, nasılsa dönecek fikri oluşuyor kafada.

10 düşünüp bir kere hareket edin, kapıyı vurup çıkıyorsanız o kapıdan içeri bir daha girmemek kaydıyla olsun bu, neye karar veriyorsanız evinizde verin.

Uzun zamandır yürümediğini düşünüyorsan al karşına ciddi bir şekilde konuş...

Sana ve oğluna bu şekilde davranırsa yürütemeyeceğini söyle.. Kararlı ve kesin ol belki çeki düzen verir kendisine...

Valla işin zor canım erkekler sanırım hep böyle çocuk araya girince de bambaşka oluyorlar..Sen tek başına yapmadın bu çocuğu sonuçta. Erkek olarak üzerine düşeni de yapmak zorunda bu anlamsız çıkışları o çalışıyor sen çalışmıyorsan diyese eğer böyle bir hakkı yok. Evinde çocuğuna,yuvana bakıyorsun sonuçta..Ya biraz uzak durmaya çalış mesafe koy ona karşı yada al karşına konuş ama sakın başını boş bırakma..Erkek milleti..

Bir yuva dagilmasin diye canim cok fedakarlik yapmisin canim ilk okudumda belki adam si irle soledi yorgundu dedim ama anladimki adam resmen mongol kusura bakma alinma sakin ama ole
Bunca fedakarligina ragmen bu adamin yaptiklarini hak ettini dusunuyorsan devam et derim cunku esin halden anlayip kendini sorguluyip hatalarini kabul edip duzelebilegini zannetmiyorum
Evladi olduktan sonra bile hala boyleyse kendine evladina yazik
O her zaman kusursuz davrandigini.dusunuyor malesef.. Bende hep hataliyim...

Back
X