• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bir ise yaramiyorsun bu evde..

Çalışmamanızla alakası yok bence konunun. Geçmiş konularda aynı şekilde. Eve gelir gelmez bütün gün çok yoruldum diye çemkirilip bebek kucağına postalanan babalar, alt değiştirmeden, gece mama vermeye kadar herşeyi yapabilen yine de yaranamayan kocalar gördü bu gözler. Sorunlarınızın tek sebebi sizin naif bir insan eşinizinse hayatla ilgili tatminsizlikler yaşayan bir insan olması, onu alttan alabilecek karakterde siz varsınız en yakınında ondan size sarıyor.

benimde oglum var 16 aylik,oglum nezamanki babaya duskunlesti ki bu 2 ay oncesi filan basladi o zaman evdeki denge yerine oturdu,belki esiniz hala kendini tam babaliga adapte edememistir.benim esim doktor,basini kitaplardan kaldiramiyor ama oglum baba diye pesinden dolastikca resmen mest oldu adam:KK45: benim esimde sikayetciydi evde calisamiyorum hastanede kalip orda caliscam derdi,simdi hamdolsun eve kosarak geliyor ogluyla oynamak icin :KK46:biraz zaman taniyin,duzelecegine inanin.

illa zorlarsa konuşmak için pişman etmek için uğraşırsa deki "özür dilerim bunları bana yapmana izin verdiğin için beni el üstünde değilde ayak altında olmaya layık gördüğünde sesimi çıkarmadığın için çocuğu isteyerek değil sırf ben oyalanayım diye doğurttuğun için işin paran vaktin oğlunla benden değerli olduğu ve bende bunu farkedemediğim için özür dilerim" de bunu da anlamıyorsa öküzdür sadece....

Birada neden calismadigimi spranlar olacaktir bu atamalarda atanamadim malesef.. Ozel sektorun calisma saatleri cok fazla ve.cok yorucu.. Ben ayda 12 13 nobet tutmak.zorunda kalicam 1700 dan sabah 09 00 a kadaresim balmak.zorunda kalacak.ama bakamaz .. Cocukla da benlede pek ilgili degil.. Dahakucuk zaten coxugu krese versem elime fazla bir para gecmeyecek hazirandaki atamalari bekliyorum..
zamanında çalışıp atansaysınız bu adama eyvallahınız olmazdı..alır ücretsiz izninizi bebeğinizi büyütür ğaranızı da çatır çatır yerdiniz..erkeklerin gerçek yüzü kadın işsiz kaldığında ortaya çıkıyor..

illa zorlarsa konuşmak için pişman etmek için uğraşırsa deki "özür dilerim bunları bana yapmana izin verdiğin için beni el üstünde değilde ayak altında olmaya layık gördüğünde sesimi çıkarmadığın için çocuğu isteyerek değil sırf ben oyalanayım diye doğurttuğun için işin paran vaktin oğlunla benden değerli olduğu ve bende bunu farkedemediğim için özür dilerim" de bunu da anlamıyorsa öküzdür sadece....
Zorlarsa.soylerim ama hic konusmak isteyecegini sanmiyorum

bence beklemelisin. bu konuyu açan kişi o olmalı. büyük ihtimalle başka bi şeye sinir olmuş, o zaman o anına denk gelmişsindir, o da farkına varır hatasının. sıkma canını.

Konuyu okurken epey zorlandım.pcmi bozuk?noktalama işaretlerini yanlış kullanmışsın...

Bende web kursuna gitmiştim site tasarlıyordum . çok sinir ve zor bir iş :mad: bıraktım bu aralar yeter be dedim :KK43: sitede yazmak tasarlamaktan kolay :KK70:

kocanız stresli ya da psikolojik bir problemi olabilir . insan böyleyken hep en yakınını üzüyor . kendinizi üzmeyin yazdıklarınıza göre siz hatalı değilsiniz zaten :KK66:

daha öncede bir konunuza denk gelmiştim .çok hassas bir yapınız var sanırım .çalışmadığınız için sanırım depresyona girmişsiniz . bazı insanlar öyledir çalışmayınca sanki çok eksikmiş gibi hissederler . bebeğinizin en güzel zamanları onla ilgilenin . her fırsatta annenize gitmeyin çünkü siz barışıp evinize dönseniz bile ister istemez aklı sizde kalır . benim annem ve teyzelerim anlatırdı rahmetli anneannem kızlar kocasını her şikayet ettiğinde haklı bile olsalar sus hatalı sensin dermiş araları bozulmasın diye :KK43:

bu arada ilk kez bir forumda neredeyse her konuda gramer yapısı veya noktalama işaretlerinin konudan fazla ilgi çektiğini görüyorum En Büyük KK

bütün mesajları okuyamadım ama.... bizimde bir kızımız var 7 yaşında doğduğu ilk günden itibaren babasının göğsünde uyudu... ve uyuduğu anda eşim yatağa bırakmak isterdi... kızım o anda uyanıp ağlar ve tekrar babasının göğsüne tırmanırdı... eşim yatağın içinde yatar vaziyette değil... oturur vaziyette kızımız da göğsünde uyurdu... kızım büyüdükçe eşimin göğsünden indi ve yanında uyumaya başladı... birbirlerine aşıklar... hala kızım uykuya dalana kadar babasıyla beraber yatarlar... benim eşimde 24 saat bilgisayar başında bizim internet sitelerimizi yapar... ama bu güne kadar hiçbir şekilde ne kızıma nede bana böyle şeyler yüzünden tepki göstermiş değildir... aksine kızıyla olan durumdanda acayip keyif almakta... ben çok kızarım böyle yüz veriyorsun diye ama o bana.... o benim kızım ve ben ona dayanamıyorum... onunla beraber yaptığım herşeyden büyük keyif alıyorum der... ve bu durumun kızımda farkında çünkü hiçbir şekilde benden böyle şeyler istemez... kullanacağı adamı biliyor ve babasının dibinden ayrılmıyor... gece 5 lerde yatarız... ama sabah kızım 6 buçuk 7 gibi kalkar ve eşimin tepesine çöker... ve bugüne kadar eşim bir kere bile gıkını çıkartmadan kalkmıştır ve sabırla ilgilenmiştir... sabahın kör saatinde bir gözü kapalı bir gözü açık evcilik oynarlar... resim yaparlar... ben yuh dememe rağmen.... eşim biz kızımla mutluyuz sen yat der.... benimkinin kızımıza karşı sabrı sonsuz... sizinkininde biraz sabıra ihtiyacı var sanırım... çünkü çocuğunuz daha çok küçük ve en sabır isteyen dönmelerinde... Allah yardımcınız olsun....
konu sahibi bu konuda dertliyken kızınızla babasının aşkını bu kadar detaylı anlatmanız hiç hoş olmamış,ego tatmin etmekten baska bişey değil bence yaptıgınız,iyiki sizin gibi arkadasım yok

konu sahibi bu konuda dertliyken kızınızla babasının aşkını bu kadar detaylı anlatmanız hiç hoş olmamış,ego tatmin etmekten baska bişey değil bence yaptıgınız,iyiki sizin gibi arkadasım yok
ben gerçekten çok şaşırdım yazdıklarınıza... hiçbir zaman hiçbir şekilde ego tatmin etme gibi bir durumum olmadı...buna ihtiyacımda yok nasıl böyle düşünebiliyorsunuz.... ben sadece 7 senedir neler yaşandı ve eşimin sabrını anlattım... konu sahibinin çocuğu daha çok küçük sadece bu ilk zamanları ve eşininde sabıra ihtiyacı olduğunu söyledim... çünkü çocuk büyüdükçe daha çok sabır gerekiyor... eşinin bunu kabullenmesi gerektiğini söyledim... hiçbir zaman insanların hassas olduğu konularda... art niyetli bir düşüncem olmadı olmazda... yazdıklarımın sizin tarafınıza bu şekilde geçmesine ve tavrınızada gerçekten çok üzüldüm...

ilk yazdıgınız yorumdan sonraki yazdıklarınızı yeni okudum,yani konu sahibinin konusuna yönelik oldugunu.ben biraz detaylı anlatınca rahatsız oldum açıkçası konu sahibinin üzüleceğini düşünerek..yanlıs anlamıs olabilirim,sizi üzdüysem kusura bakmayın..iyi geceler

ilk yazdıgınız yorumdan sonraki yazdıklarınızı yeni okudum,yani konu sahibinin konusuna yönelik oldugunu.ben biraz detaylı anlatınca rahatsız oldum açıkçası konu sahibinin üzüleceğini düşünerek..yanlıs anlamıs olabilirim,sizi üzdüysem kusura bakmayın..iyi geceler
rica ederim.... konunun uzamadığına polemiğe girmediğimize de ayrıca sevindim.... içimde art niyet olmadığı için yediremez yazardım yani... :KK70:neyse bende beni anladığınıza sevindim.... :KK45:

Back
X