Hiç bir kadın böyle bir evliliği haketmez !

Her memleketin iyiside var kotusude arada iyiler ciktigi gibi kotulerde cikiyor mlesef.....onemli olan yuvaniz onun icin iyi karar verip dusunmek lazim.....

okurken dehşete düştüm tabıı kı oraya gerı dönme . eşin eskı hatalarını yaparsa senı tuncelıye goturmek ısterse en mantıklısı bosanmak cekılır cıle deıl

Rica ederim. Bu tür insanlar sosyal hayatta da mevcut yapacak birşey yok. En iyi bildikleri şeydir konuyu saptırıp saldırma eğilimleri. Tıkayın kulaklarınızı ben öyle yapıyorum.
Yaşadığınız fiziksel ve psikolojik şiddetin yanında boşanma süreci devede kulak bence. Tabi bu benim dışardan gördüğüm. Kızınız mutsuz olur diye çok da üzülmeyin. Çocuklar çabuk adapte olurlar. Önemli olan sakin bir yuva.

Zaten çok küçük.Eşim de seviyor kızını.Ama değismeyen huyları, anlayışsızlıkları, vurdum duymazlıkları çok çok fazla.Beni yanlz bıraktı çoğu konuda.hayal kırıklığına uğrattı.5 yıl çok az bir süre bir evlilik için.Boşanmak icin yani.Ama yapcak birşey yok malesef..

Ülkemizde bazı kesim evliliği hala çile çekmekle eş değer görür. Hayatı paylaşıp birbirinin yükünü hafifletmektir evlilik. Kadının görmezden gelip fedakârlık yapınca yüceltildiği görülmüş şey mi? Ama fıtratımızda var anaçlık mücadele edip vazgeçmemek.
Söz konusu kişilik haklarına saygısızlıksa 5 yıl veya 1 yıl hiç farketmez. Önemli olan bir çocuğun özgüven problemi olmaması. Güçlü bir rol model en büyük kazanç olacak. O henüz bilmese de.

Tabiki de haklısınız katılıyorum size.Yanlıs anlamayın kimseden korktugum için yahut dul konumuna düşeceğim için değil bu endişem.Kıymet bilmiyorsa illa ki boşanırsın.zaten ben çekeceğimi sonuna kadar çektim sabrettim eşime.Sadece aksi gibi kızımın babasına sevgisi ona karsı ilgisi beni endişelendirdi.inanın o gelmeden uyumuyor.Ben olmasam babası olsa beni aramaz bile.Zaten eşimi yakından tanıyor olsaydınız neden sabrediyorsun dersiniz bana.eve gelir elinden kumanda düsmez.iki laf etmez.varsa yoksa maç tv.ilgisizlik hat safhada.Eğer düzelmezse gereken yapılacak.Ben onun için doğmadım elbette.

Aynı evde iki yabancı durumu ne kadar sürebilir siz karar verirsiniz ancak ama bana göre huzursuzluk örneği. Eşinizle yapacağınız konuşma sanırım beklediğiniz şey. İnşallah eşiniz de biraz yapıcı olmaya çabalar da pürüzler ortadan kalkar.

Allah yardimciniz olsun.en cok sinir oldugum sey de bu iste .bu aptal kafali,gerizekali insanlarin minicik dunyalarina bakis acisi "gelin geldiyse kaynana ayagi ayak ustune koyicak gelin calisicak.gelin dogurucak kaynana emir vererek cocuga sahip cikicak.koca kazanicak ,anasinin avucuna basicak parayi,kisacasi kaynana agalik yapicak.kayinpeder de(kaynananin sadik kopegi bazi anormal ailelerde)kendini buyuk diye bisey zann edip her istedigini soyliycek .ahlak yok ama geline ahlaksiz derler,saygi yok ama saygi beklerler.oyle bi sinirliyim ki,boylelerine.ben de kizim icin direniyorum ayni sizin gibi .ben de cok sey yasadim.ama az daha bekliycem belki ben de ayrilirim .kizim var diye icim sizliyor ayrilamiyorum.ama benim de aklimdan bosanma geciyor ara sira.

Cok sağolun.size de çok geçmiş olsun.Sizin de mi derdiniz kayınvalidenizle.Eger eşiniz kıymet bilmiyorsa kendinize eziyet etmeyin.Tabi bu nasihatım kendim içinde geçerli.Biz iyi bir anne olursak kızlarımızın babaya ihtiyaçları kalmaz.Bende kızım kızım diye kendimi yıpratıyorum ama nafile Allah yardımcınız olsun...

Daha okuduğum anda hayal ürünü olduğunu anladım kusura bakmayın bu yapılalar hayvana yapılmaz ki o kadar abartılı şeyler ve ikinizde okumuşsunuz eşiniz üni nezunu tunceliyi bilirim gitmiştim orda ne iş ne güç olur el kadar yer okuyan hele ki 4 sene istanbulda kalan biri köyü istemez dirsek çürütmüş kahvede gününü geçirmez herşeyi geçtim aileniz hiç mi gelmedi halinizi görmedi 5 sene hiç mi gitmedşniz taş olsa çatlar okucam o kadar ben bunun çeyreğine katlanmam çocuk için yok cahildim demeyin üni okuyan çevre görmüş biri bu kadar göz yumacak kadar cahil olamaz yani senaryo yazmayın okumasanuz çok küçük yaşta kaçsanız ailenizle görüşmeseniz belki inanırdım.inanmıyorsanyazma diye cevapta verme açılan konuda herkes düşüncelerini yazabilir

Tamam sana inanmıyorsan yazma diye cevap vermiycem.Ama hayal ürünü deyip yaşadığım hayatı ne hakla masal diyarına çeviriyorsun yorumunla.ne cürretle ? Sana bunu sorcam.okumus okumuş diyosun sanki okumuş beşer değil.Ben katlandım iste ! Sen katlanmazsın olur mu ???? Böyle bir hayal icinde oluyor olsaydım osman yagmur dereli gibi başarılı bir yönetmen olurdum heralde öyle degil mi.kk da işim ne ??? Ben üni mezunuyum.Anam babamda öyle.ama sunu söyleyeyim sana ben üniyi anne babamın itelemeleriyle okudum.okumaya niyetim yokken.ki benim anne babam ögretmen.Onlarda okumus.buraya böyle bir konu açtım hatta tepki dahi topladım.konuyu kapattırıp kacabilirdim ama kaçmadım.çünkü ben bunları harfiyen yaşadım ve dünya tatlısı bir meleğim var.bazıları üni mezunu olduğuma dahi inanmadı.mezunun arkadasım mezunum.okumuşum ! Ama kader böyleymiş.hadi ben salaktım.sen akıllı kal benim yaptıgımı yapma.ama sanal diye yazdığm seyleri kücmseme.sana inanmiyorsan yazma diye basit bir yorum asla yapmam zaten.gereken cevabi veririm.

yeni yeni bakıyorum bu topiğe..bazen şükür gerek halimize..belkide bunu kendime hatırlatmak için..

fakat her konuda aynı ortak nokta!! kişi derdini anlatmış iyi kötü yorum yapanlar başlamış konuşmaya..son sayfalara dogru linç edilmiş konu sahibi resmen!! yahuu başlığın farkında mı herkes?? vallahi pes..hani derlerya eş dost ne der vs vs.. al işte kk dayanışması!!! daha tanımadan etmeden karşıdaki derdini sıkıntısını anlatmış o gidiyor nelere takılıyor?? yok hayal ürünüymüş!! yahu nereden biliyorsun ?? hadi diyelim öyle ozaman tınlama geçç!! sinirden çatlar insaan sala k yeine koyanlar mı dersin ?cahil diyenler mi? merak etmeyin gerek yok bunları dillendirmeye zaten insan en başta kendisi etmediği lafı bırakmıyor kendine.. hee farklı bakış açıları göster,akıl ver,neden de? kusura bakma ama senin ki benden kara

Öncelikle mezhebi ortaya katmadan yorum yapacagım.

Sizi suclamıyorum, elinizden geldigi kadar tanımaya calısmıssınızdır...Ama hayat bu...Siz bunların olacagını bilseydiniz kabul etmezdiniz bu evliligi.

Bana kalırsa orada onun ailesiyle tek kalmamalısınız, geriye dönmeyin sakın...Can güvenliginiz yok orada. Siz canınızı sokakta bulmadınız. Birilerinin biricik evladısınız. Gerekirse bosanın, esiniz sizi cok sevseydi bu vakte kadar bu yapılanlara dur derdi zaten, kıyamazdı size. Esinizden cesaret almasalardı, ailesi de size böyle davranamazdı, demek ki ezik bir insanla evlenmişsiniz. Son bir sans istiyorsa madem, gelsin İstanbul'a yerlessin ya da ailelerden uzakta baska bir sehre yerlesin, ama kesinlikle oraya gitmeyin ve darp raporu alsaydınız keske. Ailesini perisan edebilirsiniz su an.

Benim ne ailemin nede esimin tarafınının internetle pek alakaları olmaz.olsa da kadınlar kulübüne girip açtığım konuya bakacak kadar pek internet kullanıcısı değiller.kaldı ki görseler dahi kimseden korkum yok.el bazen insana daha iyi gelebiliyor.ben hic tanımadığım görmedigim insanlara sanal dahi olsa ibret-i alem olsun diye akıl versinler diye açtım konuyu. derdimi özelimi anlattım.hatta en ince ayrıntısına kadar.ama sanal diye beni yalancılıkla mezhep ayrımcılığı yapmakla suçlayan hanımlar oldu.onlara dahi gereken açıklamayı yaptım.konum fake olsaydı kendimi ifade etmek için parmaklarımı yormazdım caba sarfetmezdim.desteğiniz için beni anladığınız için cok sağolun.en büyük sahid Allah tır.herkesi kandırırım ama onu asla.Böyle şeyler yazıp eglencek kadar boş bir insan değilim ben.

Evet elimde hertürlü imkan vardı.Darp raporu alabilirdim.Jandarmaya koşabilirdim.hastaneden kaçabilirdim.Hatta eşimi sürüm sürüm süründürebilirdim.Ama bunları yaşarken hamileydim.inanın ne takatım ne de nefes alcak gücüm vardı.kanamalı migde bulantılı sorunlu bir hamilelikti benimki.Aklımda sadece bebek.Anneme anlattm herseyi.Annem bana sadece sen salak mısın, bu kadar mı eziktin dedi.Tabi ben 7. Aya girmistim o zaman.Oraya asla dönmem.eşime konuyu acmadım daha.Şuan çalısıyor zaten.Zorla kimse götüremez.Tatillerde giderim.Ama eltimlerle felan.Tabi eşim adam olcak öncelikle.Eger olmazsa tek basına döner memleketine olur biter.

Başlıkta belirttiğiniz gibi kimse bunu haketmez hamileyken bile sizin yanınızda olmayan sızı korumayan köpek gibi çalışmanıza itilip hor görülmenize göz yuman adamdan bi halt olmaz üni bitirmişsin kendi ayaklarının ustunde durabılırsın kurtul şu gerikafalı aileden ve eşinden ondan ne hayır gelir karısını korumayan adam mı hastalıkta saglıkta yanıında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…