enişte fesat ve ökzlüğünü tüm evliliğinde korumuş.
Recep ivedikvari espri yapip komik olmak istemis anlasilan. Bazi erkeklerin kalitesi bu kadar. Ellerinden gelen o.
O erkekleri secen kadinlar dusunsun.
Anladim tabiki de mecazi anlamda. Ne olursa olsun igrrnc bir durum. Ben teyzenin yerinde olsam bakamam yegenimin esinin yuzune cok utanirdim. Gerci utanacak olan odun esi ama.
Hayir degismezler. Sadece evlenmeden once sevgilisine davranislari farklidir. Cevreye karsi boyle kalitesiz espriler yaptigina ve hatta teyzenizin de yer yer guldugune eminimSize bu konuda katilamicam çünkü erkekler evlenince değişmeye müsait varlıklar
o kendisine baksın terbiyesizÖzet ve kısa gecicem.
Dün teyzemlere gittik esimle teyzem 40 yaşında olmasına rağmen çok güzel ve bakimli bir kadındır.
19 yaşında bir kızı var. Kızına işyerinden kim olduğunu bilmediği biri hergün çikolata koyuyormus masasına.
Dünde bize anlatılırken teyzem kiskanmis olmalı.. eşine dedi ki keşke sende böyle sürprizler yapsan..
Çok ama çok özür dilerim eşinin kurduğu cümle için.afedersiniz.dedigi cümle şu
g... kılı agarmis hala böyle şeyler bekliyorsun teyzem ve biz şok. Bir erkek nasıl başkasının önünde eşini bu şekilde rencide eder.
Demem oki hiç bir kadın bu kadar aşağılayıcı bir hakareti hak etmez.
belkide enişte zamanında patavatsız bir tanıdığının dediği "sen karının yanında amcası gibi duruyorsun "diyince içerleyip yıllarca içinde tutmuştur acısınıAslında teyzem ondan çok genç duruyor diye ego tatmini yaptı adam bence
adam toplum içine geçemeyecek kadar densiz ve terbiyesiz bu kadar net.Özet ve kısa gecicem.
Dün teyzemlere gittik esimle teyzem 40 yaşında olmasına rağmen çok güzel ve bakimli bir kadındır.
19 yaşında bir kızı var. Kızına işyerinden kim olduğunu bilmediği biri hergün çikolata koyuyormus masasına.
Dünde bize anlatılırken teyzem kiskanmis olmalı.. eşine dedi ki keşke sende böyle sürprizler yapsan..
Çok ama çok özür dilerim eşinin kurduğu cümle için.afedersiniz.dedigi cümle şu
g... kılı agarmis hala böyle şeyler bekliyorsun teyzem ve biz şok. Bir erkek nasıl başkasının önünde eşini bu şekilde rencide eder.
Demem oki hiç bir kadın bu kadar aşağılayıcı bir hakareti hak etmez.
her insan kendini begenirmiş begenmezssede çatlarmış biz Türk hattunları mütevazi olamayız güzeliz işte güzelbence hicbir kadin boyle kendisine "erkek" denen canlilarla evlenmemeli
hicbir kadin boyle "erkek"ler yetistirmemeli
hicbir kadin kendisine soylenen bu sozun altinda kalmamali..
ayrica 40 yasinda bir kadin olarak gayet de genc ve guzelim belirtmeden gecemedim
her insan kendini begenirmiş begenmezssede çatlarmış biz Türk hattunları mütevazi olamayız güzeliz işte güzel
Insan icinde degil yalnizken bile boylesine cumle kullanilmamali.
Nasil bir pasiflikse artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?