O değil de acayip bir merak benimki bu kız masasına bırakılan çikolatayı ne yapıyormuş alıp yiyor mu?
Ya sevmediği pis bir tip bırakıyorsa?
ilk cocugumda 2 sene sonra gayet fit ve dogumdan onceki gibi olmustumKatılıyorum. Doktorlar boşuna 2 sene demiyormuş.
Gerçi ben çalışmaya başlayınca süreç hızlandı 1 senede toparlandım ama saçlarım öyle demiyor..
Agariyor mu gerçekten ya
önceden hiç mi anlamadınız eniştenizin öküz olduğunu?
bir de teyzenizin sizin yanınızda ilgi isteğini dile getirmesi çok saçma tabiki enişteyi haklı çıkarmıyor bu durum sadece başkalarının yanında aşk ve ilgi isteklerini yine başkalarına söyleyerek belirtmelerine bir anlam veremiyorum.
Bence biz kadın olduğumuz İçin erkeklerin öküzlüpünü anlayamıyoruz . Yani bize çok kaba gelen şey onlar arasında gülüp geçtikleri bir espiri . Çok ta kafaya takmamak lazım
Taşa mı tutulucam şimdi
Helal olsun size. Kimseyi kafaya takmayın. Her kadın güzeldir. 40 yaşındaki kadınlara konuşan erkekler dönüp kendi totolarına baksınlar.ama napim bunalima giriyorum surekli 40 yas kadinlarina laf ediyorlar
ozellikle yaziyorum
yakinda pankart acicam 40 yas kadini da guzeldir diyesadece yastan vurduklarinda yaziyorum , yazmaya devam edicem , herkesin beynine kazinsin 40 yas kadini genctir guzeldir
Özet ve kısa gecicem.
Dün teyzemlere gittik esimle teyzem 40 yaşında olmasına rağmen çok güzel ve bakimli bir kadındır.
19 yaşında bir kızı var. Kızına işyerinden kim olduğunu bilmediği biri hergün çikolata koyuyormus masasına.
Dünde bize anlatılırken teyzem kiskanmis olmalı.. eşine dedi ki keşke sende böyle sürprizler yapsan..
Çok ama çok özür dilerim eşinin kurduğu cümle için.afedersiniz.dedigi cümle şu
g... kılı agarmis hala böyle şeyler bekliyorsun teyzem ve biz şok. Bir erkek nasıl başkasının önünde eşini bu şekilde rencide eder.
Demem oki hiç bir kadın bu kadar aşağılayıcı bir hakareti hak etmez.
kesinlikle katiliyorrum :)Helal olsun size. Kimseyi kafaya takmayın. Her kadın güzeldir. 40 yaşındaki kadınlara konuşan erkekler dönüp kendi totolarına baksınlar.
Bende kırılırdım ama bu konuyu açacak kadar değil, çğnkü erkek milleti , bize ağır hakaret gibi gelen onlar için sadece bi espiri . İlla bütün erkekler kibar nazik falan mı olacakDiger cümlelerine tamamda.ama buna. Kafaya takmamakmi lazım ben bukadar takarken teyzemi düşünemiyorum.
inşallah dilediğin gibi olur .2 sene çok ya. Ben daha zayıf anne olup instagram bikinili bebekli foto atmalıyım
Amin canım mashAllah sana ♡ InshAllah banada öyle nasip olur. Benim halalarda kiloluymış gencken. Cocuk yapan zayıf genç kız gibi olmus. Annem bana hep kızar deli gene halalarına çektin diye. InshAllah o yöndende cekmisimdir
elma sirkesini kendiniz yapın alakasız ama:)bence hicbir kadin boyle kendisine "erkek" denen canlilarla evlenmemeli
hicbir kadin boyle "erkek"ler yetistirmemeli
hicbir kadin kendisine soylenen bu sozun altinda kalmamali..
ayrica 40 yasinda bir kadin olarak gayet de genc ve guzelim belirtmeden gecemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?