Hiç bir kadın bu hakareti haketmez

O değil de acayip bir merak benimki bu kız masasına bırakılan çikolatayı ne yapıyormuş alıp yiyor mu?
Ya sevmediği pis bir tip bırakıyorsa?

Isyerindekilerle yiyorlarmis

Katılıyorum. Doktorlar boşuna 2 sene demiyormuş.
Gerçi ben çalışmaya başlayınca süreç hızlandı 1 senede toparlandım ama saçlarım öyle demiyor..
ilk cocugumda 2 sene sonra gayet fit ve dogumdan onceki gibi olmustum
simdi ikinci 1 yasinda hala dogum kilolariylayim saclarim da arada dokuluyor , daha toparlayamadim

önceden hiç mi anlamadınız eniştenizin öküz olduğunu?
bir de teyzenizin sizin yanınızda ilgi isteğini dile getirmesi çok saçma tabiki enişteyi haklı çıkarmıyor bu durum sadece başkalarının yanında aşk ve ilgi isteklerini yine başkalarına söyleyerek belirtmelerine bir anlam veremiyorum.

Bence biz kadın olduğumuz İçin erkeklerin öküzlüpünü anlayamıyoruz . Yani bize çok kaba gelen şey onlar arasında gülüp geçtikleri bir espiri . Çok ta kafaya takmamak lazım
Taşa mı tutulucam şimdi

Sanırım bizim yanımızda böyle birşeyi soylicegini tahmin edemedi.guzel cümleler duymadığı için bir ihtimal duyabilecegini düşündü .bilemicem açıkçası.

Diger cümlelerine tamamda.ama buna. Kafaya takmamakmi lazım ben bukadar takarken teyzemi düşünemiyorum.

Helal olsun size. Kimseyi kafaya takmayın. Her kadın güzeldir. 40 yaşındaki kadınlara konuşan erkekler dönüp kendi totolarına baksınlar.

birkaç mesaj üstte arkadaşların dediği gibi böyle millet içinde kocasını utandırarak zorla güzel söz söyletmeye çalışan kadınları hiiiiiç anlamıyorum. annem de bunlardan biri. diyelim millet içinde ayıp olmasın diye dedi adam, ee? gerçek düşünceleri mi oluyo sanki? kimi kandırıyosun?

teyzesinin 40 yaşında bir hanım olarak yaptığı acayibime gitti. 40 yaş şu an fazla büyük görünmüyo olsa da bana.
bende de sıkıldığımda hasıl olan devasa bir patavatsızlık olduğundan enişteyi haksız göremedim.
kendi evladını kıskanıp adamı küçüklerin yanında zor durumda bırakmak ne yav? 20 yıldır sen evli kalmışsın o adamla
erkek olsaydım aynısını yapardım gibi geldi bilemiyorum :/ çok beğendim adamın dediği lafı

teyzesi sürekli böyle millet içinde adamı bunaltıyosa, adam buna son vermek için yapmış da olabilir.

Böyle densizler cok malesef onun g k agirdiysa kendi ne peki denksiziniz iste o senin esin herzaman hoşgörmek lazim ama erkekler niye böyle anlamiyorum

40 yas sanki cok yasli, elini etegini dunyadan cekmis gibi vurgulaniyor. Orta yas bile artik 50-70 arasi ya da Prof. Dr. Osman Muftuogluna gore 66-79 :) yani bu forumda cogu kisi erken evleniyor ve anneleri falan da genc oluyor (40 larda) o yuzden 40 onlara anne-baba yasi gibi geliyor ama benim daha yeni 43 yasinda tanidigim dogurdu ve bir diger tanidigim 42 yasinda cocuk dusunuyor :)
Ayrica teyzeniz 70 yasinda bile olsa bu laf kullanilmaz. Hatta kimse icin kullanilmaz.

Diger cümlelerine tamamda.ama buna. Kafaya takmamakmi lazım ben bukadar takarken teyzemi düşünemiyorum.
Bende kırılırdım ama bu konuyu açacak kadar değil, çğnkü erkek milleti , bize ağır hakaret gibi gelen onlar için sadece bi espiri . İlla bütün erkekler kibar nazik falan mı olacak
Konuşmayı o noktaya getiren de teyzeniz aslında

muhtemelen genel üslubu bu sizin yanınızda ağzından kaçmış. Teyzen tabi 40 yaş sendromunun etkisi altında doğal olarak yontulmamış eşinin 20.yılın sonunda odunumsu olmayan bir tatlı sözle cevap vereceğini düşünüyor sorusuna. Ama yanılıyor odun aynı odun. Allah kolaylık versin kendisine.

O nasıl bir hakaret öyle!
Etrafında ki insanlardan nasıl utanmıyor hayret birşey!

inşallah dilediğin gibi olur .
ben de 56 kilo ile evlendim.
sonra 50 kilo oldum.
çocuklardan sonra 52-53 lerde gezdim.
şimdi 54 kiloyum.
biraz daha vermek istiyorum aslında. boyum 170.
çok şükür bu günümüze.

elma sirkesini kendiniz yapın alakasız ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…