Hiç bir kadın bu hakareti haketmez

Bu laf ağzından çıkarken hiç yüzü de mi kızarmadı eniştenin ya?

Çok doğal ve rahat bir şekilde söyledi elinde telefonla uğraşıyordu söylerken telefon dan başını bile kaldirmadi

Teyze kocasını tanımıyor mu?Bu söz bile bile lades olmuş sanki başkalarının yanında deyince kocası böyle bir cevap vermiş tahmin edebilirdi.

Teyze kocasını tanımıyor mu?Bu söz bile bile lades olmuş sanki başkalarının yanında deyince kocası böyle bir cevap vermiş tahmin edebilirdi.

Bilmedim böyle birşey diycemi tahmin etseydim asla kullanmazdim.sizin yanımızda dedi.
Birşey söylerde ruhumu okşar belki dedi.
Burdan sunu anladım teyzem gerçekten sevilmeye ve ilgiye ihtiyaç duyuyordu.

Bilmedim böyle birşey diycemi tahmin etseydim asla kullanmazdim.sizin yanımızda dedi.
Birşey söylerse ruhumu okşar belki dedi.
Burdan sunu anladım teyzem gerçekten sevilmeye ve ilgiye ihtiyaç duyuyordu.
Çok ayıp etmiş gerçekten kaç senelik birliktelik dil işte kemiği yok.

Dur yaa triplere giricem şimdi bende bende 33 yaşındayım ama herkes 25 falan sanıyor. Allahtan bu zamanda gençler çok abartı makyaj falan yapiyor. Insanın yaşını göremiyorsun

Enişde baya dengesiz...
Ama bu lafi kadinlar arasinda cok duydum. Cocukken anlamazdım... ama o gün geldi catdi ve ağlayarak anladim... beyazlayan sirf kafadaki sac değilmiş....
Bu aci günü 28 yaşında yaşadım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…