- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Sanane sana niye dokunduSenin şarjı hiç doldurmamışlar belli ki. Boş bataryayla sinyal vere vere yaşıyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanane sana niye dokunduSenin şarjı hiç doldurmamışlar belli ki. Boş bataryayla sinyal vere vere yaşıyorsun![]()
ÍnsaAllah basíníza gelirde anlarsínízBi de bayıl istersen feriha![]()
Eskiden 20 yaşında insanlar olgunlasiyordu mesela ama işte sekil a göruyoruz simdi oyle değilİste bende onu diyorum normal standart 65-70 bu istisnalarla değismiyo
Yazmak zorunda değilsin yazma o zaman ben sizle uğraşmak zorunda değilim konumu nerelere saptırdınız.Daha anlayamadın mi nasıl bir kafa yapısı var hep bana hrp bana belli ki bencil yazmaya değer miergenlerle uğrasiyoruz yahu
Evet bu güzel fikir teşekkürederim denemeye başlıyorum bi yerden başlamadan lazımGün içinde kendinize hedefler koyun ve yapmaya çalışın. To do list gibi. Ama ufak tefek şeylerle başlayın. Gün sonunda hepsini yaparsanız inanın bu insana bir haz veriyor. Dersleriniz varmış mesela onlara çalışmakla başlayın. Okuduğunuz bölüm için kendinize bir gelecek planı yapın mezun olduğunuzda neler yapmak istersiniz vs?
Niye dokunsun ayol. Sen derdine yan, 19 yaşında hayattan zevk almadan bezgin bezgin yaşıyorsunSanane sana niye dokundu![]()
Sende benim gibisin işteBence sen de eğlen biraz, çozum bu.Biz buradan konuşarak ev işi yapma gücü veremeyiz, versem kendime verirdim bak mutfak oyle bekliyor ama mutluyum.
![]()
Dokunmuyosa niye hala laf yetiştirme derdindesinin bırak derdime ben yanayım dimiNiye dokunsun ayol. Sen derdine yan, 19 yaşında hayattan zevk almadan bezgin bezgin yaşıyorsun![]()
ne gelecek başıma mesela? Tembel mi olacam bu yaştan sonra?ÍnsaAllah basíníza gelirde anlarsínízamin
EğleniyorumDokunmuyosa niye hala laf yetiştirme derdindesinin bırak derdime ben yanayım dimi
Fikirleri olanda paylaşsın
Gidip mezar bakabilirsin mesela şurda ölmene kaç sene kaldı gençlerin onünü aç artık tabi totosunu kaldırip birsey yapabilirsene gelecek başıma mesela? Tembel mi olacam bu yaştan sonra?
Yapmadığına göre ve onunda bir talebi olmadığına göre demekki çekiniyor yoksa söyler, söylemesi gerekir. Bu sadece şu demek değil, o da yaşıyor bu evde işlere katkısı olsun. Tabi ki bu da önemli. Fakat her istediği yapılan çocuklar sizin gibi memnuniyetsiz oluyor. Aslında anneniz size bilmeden yanlış yapıyor, zarar veriyor. Şu cümleniz bile ne kadar kendini beğenmiş olduğunuzu ortaya koyuyor. Ne demek tek kızsınız diye her istediğinizi yapmak ve arkanızda hizmetçi gibi dolaşmak zorundalar mı? Benimde tek kızım var bende tek kızım ama sizin gibi taleplerimiz olmadı çok şükür. Odanızı toplamanızı bile üstünlük gibi anlatıyorsunuz da benim kızım 6 yaşında ondan farkınız yokAnnemin benden birşey isterken çekindiğini nereden çıkarttınız? Ayrıca ben onların tek kızıyım istediklerimi yapmayip ne yapcaklar?bende ilerde kendi çocuguma yaparım yani
Hayır arada bende tabi birşeyler yaparım odamı filan toplarım ama daha fazlası olmuyor fenalaşıyorum.
Nankörlük değilim yani teşekkür ederim herşeye
İnsanlar hayat enerjinizi emsin de anlayın ne demek istediğimine gelecek başıma mesela? Tembel mi olacam bu yaştan sonra?
Ben sizin yaşınızdayken 30 yaşındaki insanlar bana çooook büyük gelirdi. Yaş kavramı oturmuyor o yaşlarda çünkü. Kendini çok büyük diğer insanları yaşlı sanıyorsun. Hepimiz geçtik o yollardan.
70 yaş ölüm yaşı değildir. Bir hastalığı yoksa insanlar sağlıklı yaşar bu yaşlarda. Benim annem 74 yaşında temizliğini yemeğini yapıyor, kendine bakıyor, benimle gezmelere geliyor maşallah diyelim. Hatta en yakın arkadaşım olur kendisi. Allah sağlıklı uzun ömür versin. Anneniz yaşlı değil...
Yapmadığına göre ve onunda bir talebi olmadığına göre demekki çekiniyor yoksa söyler, söylemesi gerekir. Bu sadece şu demek değil, o da yaşıyor bu evde işlere katkısı olsun. Tabi ki bu da önemli. Fakat her istediği yapılan çocuklar sizin gibi memnuniyetsiz oluyor. Aslında anneniz size bilmeden yanlış yapıyor, zarar veriyor. Şu cümleniz bile ne kadar kendini beğenmiş olduğunuzu ortaya koyuyor. Ne demek tek kızsınız diye her istediğinizi yapmak ve arkanızda hizmetçi gibi dolaşmak zorundalar mı? Benimde tek kızım var bende tek kızım ama sizin gibi taleplerimiz olmadı çok şükür. Odanızı toplamanızı bile üstünlük gibi anlatıyorsunuz da benim kızım 6 yaşında ondan farkınız yok![]()
Ay abart, olmeden mezara da koy bari.Ne yani 55-60 yaşlı değil de ne ? Bir insan en fazla ne kadar yaşıyorlar ki zaten? En fazla 70
50 Deniz sonra sağlam bieyerleri kalıyor mu
Herkesin kendi görüşü.bana göre 50 den sonrası yaşlı size göre genç olabilir.Ay abart, olmeden mezara da koy bari.