- 20 Ocak 2010
- 48.099
- 182.748
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Bence canınız dayak istiyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınız ama ben çok saplantılıyım bazı şeylere saplanıp kalıyorum ve aklımdan çıkmıyor hayatımı da çok kötü etkiliyor annem bile ne kadar saplantılı olduğumu hergün dile getirirKendinizi bu kadar dinlemeyin. İstemesede canın o işi yapın zorlayın limitlerinizi. Sonra başarmanın mutluluğunu yapın.
Bunu her alanda uygulayın.
Bence deBence canınız dayak istiyor![]()
Sus kız moruk. 10 yıl sonra elden ayaktan düşüp maksimum 20 yıla kadar ölecen haberin yokBence canınız dayak istiyor![]()
Pışık bebek gibiyim yakışıklı 30 yaş altı beyler eqlesinSus kız moruk. 10 yıl sonra elden ayaktan düşüp maksimum 20 yıla kadar ölecen haberin yok![]()
Keşke hiç yaşlanmasalarAhh benim annemde yaşlı öyle kıyamıyorum ki onlara anneler keşke hiç yaşlanmasa
Bu ne kadar süredir devam ediyor? Eğer aylardır değilse insanım bazen bomboş durmaya hiçbir şey yapmamaya da ihtiyacı oluyor. Zorlamayın kendinizi akışta kalın. Kendinizi mutlu olmaya odaklarsanız o kadar arar ve bulamazsınız. Gerçi hiçbir duygu kalıcı değil. Mutluluğun peşinden koşarsınız ama onu zaman zaman yakalarsınız.
Çok uzun zamandır bu durum devam ediyorsa bir an motivasyonunuz yükseldiğinde olumlu bir şeye kara verdiğinizde bunu düşünmeyin hemen yapın. Düşündüğünüz her an yapma ihtimalinden uzaklaşıyor insan. Ben sizin yerinizde olsam ne yapmak isterdim biliyor musunuz? Bir sosyal vakfa üye olur faaliyetlerine etkin katılım sağlardım. Hem yeni arkadaşlar edinir. Hem yeni hikayeler öğrenir hemde insanlara yardımcı olurdum. Mutluluk verince de mutlu hissedersiniz. Gençliğinizi enerjinizi kullanın. Sonra çok üzülürsünüz.
Ben daha önce ünide iken büyüdüm çocuk oldum ve Türkiye down sendromlular derneklerinin faaliyetlerine katılmıştım. İnsan kendini insan hissediyor. Yaşıyor hissediyor Özgür ve mutlu hissediyor.Şimdi hayat koşuşturması bir ağaç gibi bağladı.
Gençliğimle alakalı olan nedir ?Daha neler artık yabunu gençliğinize toyluğunuza veriyorum
![]()
Ne yani 55-60 yaşlı değil de ne ? Bir insan en fazla ne kadar yaşıyorlar ki zaten? En fazla 70
50 Deniz sonra sağlam bieyerleri kalıyor mu
Evet düşünmeden edemiyorum insanın hayat enerjisini emip bitiriyorlar lanetler zaten artık evime kimseyi de almıyorum gelenler ya dedikodu için yasa insanın canını sıkıp enerjisini emmek için geliyorlarBende öyleydim saplantı konusunda genckende öyleydim yani hala öyleyim biri birşey yapsın hiç unutmam onu kin iyi birşey değil ama insanin elinde değil. O konuda hak veriyorum.
Annene yardım et daha iyi hissedersin ben hep ettim yemek konusunda değil ama temizligi ben yaptım hep ufak yaştan beri. Şimdi diyorum yemek mutfaktada yardım etseydim kendimi daha iyi hissederdim.
Bir eli yağda bir eli balda bende öyleydim şimdide öyleyim çok şükür sanırım gelecek kaygısi sınav kaygısı aileye kendini ispat etme çabası bunlar seni yormuş gençlerin ortak sorunu bunlar hep sistem yüzünden
Artik 55 60 yaş orta yaşlar sayılıyor siz cocuksunuz daha :)Gençliğimle alakalı olan nedir ?yani 'evrenize baktığınız zaman insanlar ortalama kaç yaşında ölüyor? 60-70
Ee 55-60 yaş gençmi ölmeye 5 kalmış resmen
Kız olmeme bi 20 yıl mi kaldı püüGençliğimle alakalı olan nedir ?yani 'evrenize baktığınız zaman insanlar ortalama kaç yaşında ölüyor? 60-70
Ben sizin yaşınızdayken 30 yaşındaki insanlar bana çooook büyük gelirdi. Yaş kavramı oturmuyor o yaşlarda çünkü. Kendini çok büyük diğer insanları yaşlı sanıyorsun. Hepimiz geçtik o yollardan.Gençliğimle alakalı olan nedir ?yani 'evrenize baktığınız zaman insanlar ortalama kaç yaşında ölüyor? 60-70
Emeklilik yaşı 65 ayol artık. Öldürdü mezara koydu insanları direkt55-60 yaşinda insanlar aktif calisiyor hala bilmem farkinda misiniz. Yemek yapiyor yaşlı annem diyince 70-80 arasi vardir sandim.50-55 yaş arasi daha saçı beyazlamadi ya bizimkilerin (aralarda var beyazları)
20 yaş demişsiniz bence ergenlik devam ediyor sizde hala ondandir. Herseyi abartiyorsunuz şuan.
Belki istisna olarak 90 ı görürsünKız olmeme bi 20 yıl mi kaldı püü![]()
MaaŞAllah annenizeBen sizin yaşınızdayken 30 yaşındaki insanlar bana çooook büyük gelirdi. Yaş kavramı oturmuyor o yaşlarda çünkü. Kendini çok büyük diğer insanları yaşlı sanıyorsun. Hepimiz geçtik o yollardan.
70 yaş ölüm yaşı değildir. Bir hastalığı yoksa insanlar sağlıklı yaşar bu yaşlarda. Benim annem 74 yaşında temizliğini yemeğini yapıyor, kendine bakıyor, benimle gezmelere geliyor maşallah diyelim. Hatta en yakın arkadaşım olur kendisi. Allah sağlıklı uzun ömür versin. Anneniz yaşlı değil...
Annesi konu sahibinden ruhen daha genç benceBi de 55-60 yaşinda ölmeye 5 kalmiş resmen diyip evde hiç yardim etmemek. Harika![]()
Teşekkürler Allah razı olsunBelki istisna olarak 90 ı görürsün![]()
Yanliz ben 41 yaşında gayet mutlu hayat doluyum 20 yaşında olup senin gibi olsaydım yaBelki istisna olarak 90 ı görürsün![]()