HİÇ BİR ŞEY BENİ MUTLU ETMİYOR...

Gençliğimle alakalı olan nedir ?😂 yani 'evrenize baktığınız zaman insanlar ortalama kaç yaşında ölüyor? 60-70
Ee 55-60 yaş gençmi ölmeye 5 kalmış resmen
Benim Anne Annem, iki dedem 90+ da öldü abartamayın bence. Naapalim simdiden mezara yatip bekleyelim mi ? 😅

Benim Anne Annem, iki dedem 90+ da oldu, abartamayin bence. Naapalim simdiden mezara yatip bekleyelim mi ? 😅
İstisnalarar kaidesi bozmaz.genelde bahsediyorum ben yoksa benin babamın dedesi daha 2-3 sene önce ölldü torununun yorumunu gördü ama annemin babası 56 da gitti yani herkes 90 ı görmüyor

Bence sizi çok şımartmışlar. Ne istediyseniz olmuş. İnsanın içinde nankörlük olunca bu iyilik farklı şekil alıyor vücutta. Anneniz hala da birşey istemekten çekiniyor sizden anladığım kadarıyla. Ben 2 yaşındaki oğluma bile görevler veriyorum. Bulaşık makinesi boşlatma işi onun mesela. Kızım da odasını toplamadığı sürece arkadaşlarıyla oynamaya gidemez. Siz bunları görmemişsiniz ama hayat birgün öyle bir tokat atar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız bir an önce kendinize gelin bence önce annenizi mutlu etmekle başlayabilirsiniz.

Bence sizi çok şımartmışlar. Ne istediyseniz olmuş. İnsanın içinde nankörlük olunca bu iyilik farklı şekil alıyor vücutta. Anneniz hala da birşey istemekten çekiniyor sizden anladığım kadarıyla. Ben 2 yaşındaki oğluma bile görevler veriyorum. Bulaşık makinesi boşlatma işi onun mesela. Kızım da odasını toplamadığı sürece arkadaşlarıyla oynamaya gidemez. Siz bunları görmemişsiniz ama hayat birgün öyle bir tokat atar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız bir an önce kendinize gelin bence önce annenizi mutlu etmekle başlayabilirsiniz.
Annemin benden birşey isterken çekindiğini nereden çıkarttınız? Ayrıca ben onların tek kızıyım istediklerimi yapmayip ne yapcaklar?bende ilerde kendi çocuguma yaparım yani
Hayır arada bende tabi birşeyler yaparım odamı filan toplarım ama daha fazlası olmuyor fenalaşıyorum.
Nankörlük değilim yani teşekkür ederim herşeye

İstisnalarar kaidesi bozmaz.genelde bahsediyorum ben yoksa benin babamın dedesi daha 2-3 sene önce ölldü torununun yorumunu gördü ama annemin babası 56 da gitti yani herkes 90 ı görmüyor
Yarın sizde 20 yaşında ölebilirsiniz ama bu normal standartı değiştirmez

Annemin benden birşey isterken çekindiğini nereden çıkarttınız? Ayrıca ben onların tek kızıyım istediklerimi yapmayip ne yapcaklar?bende ilerde kendi çocuguma yaparım yani
Hayır arada bende tabi birşeyler yaparım odamı filan toplarım ama daha fazlası olmuyor fenalaşıyorum.
Nankörlük değilim yani teşekkür ederim herşeye
Bi de bayıl istersen feriha 😂😂😂

Benim babam 68 yaşında emekli oldu. 55’inde hak kazanıp gencim daha niye emekli olup evde oturayım dedi ve çalışmaya devam etti. Cidden çok saçmalıyorsun şu an yav.
Of benim annem senin babaannenden daha küçük ama kadın sanki 100 yaşında sürekli hasta çalışmak desen asla yapamaz sürekli başım dönüyor der herkes sizler gibi değil ya kimisi bizim gibi erken yaşlaniyo pili bitiyo

Of benim annem senin babaannenden daha küçük ama kadın sanki 100 yaşında sürekli hasta çalışmak desen asla yapamaz sürekli başım dönüyor der herkes sizler gibi değil ya kimisi bizim gibi erken yaşlaniyo pili bitiyo
Senin şarjı hiç doldurmamışlar belli ki. Boş bataryayla sinyal vere vere yaşıyorsun 😂

İste bende onu diyorum normal standart 65-70 bu istisnalarla değismiyo
C1E61498-C64E-49A5-81C8-C8C1F281EBFF.webp

CİDDEN KONUYU NERELERE TAŞIDINIZ İNANAMIYORUM YAŞ KONUSUNDA TARTIŞACAK OLAN YAZMASIN UĞRAŞAMAM.KONUM NERELERE ÇEKİLDİ İNANAMIYORUM.YAZMASIN YAŞTAN KONUŞAN.
HERKESİN YAŞ KAVRAMI FARKLIDIR.BEN BURADA KENDİME ÇÖZÜM ARİYORUM SİZİN YLTAKILDIĞINIZ ŞEYE BAK.
BANA GÖRE 60 YAŞLIBSİZE GÖRE GENÇ.

Gün içinde kendinize hedefler koyun ve yapmaya çalışın. To do list gibi. Ama ufak tefek şeylerle başlayın. Gün sonunda hepsini yaparsanız inanın bu insana bir haz veriyor. Dersleriniz varmış mesela onlara çalışmakla başlayın. Okuduğunuz bölüm için kendinize bir gelecek planı yapın mezun olduğunuzda neler yapmak istersiniz vs?

Back
X