- 11 Temmuz 2016
- 52
- 29
- 3
- Konu Sahibi Renas miran
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bir yıl oldu evleneli bi çocuğum var özelde çalıştım sonra hamile kalınca bıraktım şimdi maddi durumumuz çok kötü evlenince çok borç oldu eşim daha önce ailesine kredi çekmişti ve hiç bir birikim yapamadı sonra evlenince de hiç destek vermediler eşimin psikolojisi bozuldu tabi bende anlamadım hiç bir şey bizim altınlar vardı götürmüş borsa ya yatirmis hepsi gitti tabi batmis. Az kalsın kendini de oldurecekti utancindan onu da affedemiyorum ona karşı da soğugum hala ve uzerinden beş ay geçti benden habersiz boşanma noktasına geldik ve cok zor günler geçirdik esim ailesi cok kotu aile apartmaninda oturuyorum ve hiç hoş değil tek mutluluğum uc aylik oğlum cumartesi günü sınavım vardı kpss oda kötü geçti hemde yapabileceğim sorular olmasına rağmen sonra aynı gün burdaki bir kolejin sahibi aradı beni sizinle çalışmak istiyoruz diye bugün görüşmeye gidecektim aradim diyo başka birini aldık geçen sene çalıştığım yerden kendim istifa etmiştim onları aradım şimdi onlar da kesin bir şey söylenmedi ve ben çok mutsuzum hiç bir şey yolunda gitmiyor neden öyle bilmiyorum ne yapayım ya kafayı yemek üzereyim neden her şey üst üste geldi