Hiç bir şey yapmak istemiyorum :(

Ben terapi destegi almamistim.
Saglıkcı bir ablamızla 1 saatlik konusma sonrası o gazla kendim yenmistim.
Tabii herkeste tedavisi süreci farklı gelisir.
Bende aynı derdi 49 gün çekmiştim.kimseye soyleyememistik o dönem.anasagligi vardı mahallemizde gittim orda anlatırken aglamabasladim.hemsire hanım bana öyle güzel konusmalar yaptı sorunumuzu çözdü resmen

Canım bende evlendikten 9 ay sonra atlatabildim maalesef. Sana verebileceğim tavsiye vemcaine adı altında bir sprey var eczanelerde var reçetesiz alabilirsin. Vajina içini uyuşturuyor ve hicbirsey hissetmiyorsun. İlişkiden 15 dk önce sık ve yatar pozisyonunda bekle sonra ilişkiye girmeye çalış. İnan ki bende öyleydim ama bu kadar bunalıma girmeye gerek.cogu kiside Olan birşey .bu hastalığı atlattığında göreceksin ne kadar kolay olduğunu. Anti depresyon ilaçlarını at bir kenara . Sabah uyanır uyanmaz ben bugün çok mutluyum ve bir gün vajinusmusu yenecegim de. Ev işleri derken akşam olur zaten sonra suslen güzelim eşine şöyle bu dediklerimi uygula. Bende bu sitede öğrendim ve kimden okudum hatırlamıyorum Allah razı olsun ondan ilk denemede halletik. Yani eşiniz ve siz bakireyseniz yeri bulmakta zorlanabilirsiniz bu çok normal ama inan ki doğa kanunu gereği yavaş yavaş öğreniyorsunuz ki bizde öyle oldu. Bu dediğim spreyi al ilk denemede kullan sonra ikinci cinsellikte gerek bile duymayacaksin o kadar diyorum sana kendine güven.

Merhaba ben 25 yaşındayım ve 6 aylık evliyim. Eşimle severek evlendim, vajinismus hastasıyım. Öğretmenim yaz tatilindeyim haliyle. Eşim çalışıyor izniniz kısıtlıydı onu da aileler ayrı memleketler de olunca onların memleketlerinde değerlendirdik. Yaklaşık bir ay olacak kendi evimizdeyim. İlk günler keyif alsam da çok bunaliyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum. Temizlik gerektiği kadar yapıyorum ev küçük 2 kişiyiz zaten çok zaman almıyor. Yemek de aparatif bı şeyler uyduruyorum eşim gelmeye yakın. Gün içinde ne TV izliyorum ne PC açıyorum ne kitap okuyorum. Bunların hiç biri içimden gelmiyor. Normalde mutfaktan keyif alırım diyetteyim bu ara mutfağa da çok düşünüyorum yani diyet tarif vs yapabilirim ama hiç bı sey içimden gelmiyor. Vaji için psikolog ve psikiyatriye de gittim o zaman da egzersizler içimden gelmiyor diye antidepresan verdi ama bana iyi kötü hiç etki etmedi. Eşim eve gelince yemek yiyoruz sonra PC ye geçiyor ders çalışıyor vs genelde akşam serin olunca yürüyüşe çıkıyoruz geliyoruz tekrar aynı döngü eşim PC de ben koltukta hiç bı iş yapmadan oturuyorum. Elimde telefon sosyal medyada kullanmiyorum telefonda da sıkılıyorum. Eşim de bı uğraşı bul kendine diyor ama malesef vaji yi düşünmekten bir şeye heves edemiyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı dertleşme ihtiyacı duyuyorum bu aralar
Tatilde olmadığınız zamanlarda da böyle misiniz? Şu an çalışmadığınız için sıkılıyorsunuz muhtemelen. Tatil bitince geçer umarım bu hissiniz. Ailenize yakınsanız onlarla buluşabilirsiniz. Vajinismus için egzersiz niye içinizden gelmedi. Önce onu tedavi edin bence. Güzel günler 🌹

Back
X