Hiç bir şey yapmama hissi..

Yogayi ben de merak ediyorum işe yariyor mu ciddn

Bu ara bende de var o ya. Arkadaşlarım kahvaltıya bana gelmek istiyor bendeki tepki bir gün gelirsiniz tamam demek ve hiç hareket yok. Bebeğime bakmak dışında hiçbir şey yapmak istemiyorum

Aman dikkat diyorum sonra üzülürsün cıvıl cıvıl olman lazım kendine gel
Ya ben zaten öyleydim son 1 sene biraz stres yaşadım kötü zamanlarım oldu ama.. böyle hep gülüyordum düşünün sınıftan 3 ayrı kız eve çıkma teklifi ettiler bana.. enerjinden yararlanmak istiyoruz swnin gibi olmak istiyoruz dediler sanırım nazara geldim

Bazen çok enerjik
Bazen tatlı düşkünü
Sürekli aç
Bazen sıkılgan
Bazen spor
Bazen keyif
BaZen endişeli
Bazen inatçı
Bazen uykucu
Ama en sevdiğimmmmyemekkk yemekkmüzikkkk
Muhabbetttt
Bende çok yemek yerim hem de çok ama metabolizmam çok hızlı hemen eritirim. Bir oturuşta 1 İskender üstüne hemen 3 lahmacun yemişliğim var

Bende çok yemek yerim hem de çok ama metabolizmam çok hızlı hemen eritirim. Bir oturuşta 1 İskender üstüne hemen 3 lahmacun yemişliğim var
Yaşın küçükse
Ondan hızlıdır
Ben de kilo almıyodum öyle yiyip
Meğer soradan değişiyormuş bu işler :)))

Of ben de ayniyim ya, oglen 3te eve geldim temizlik yapicam camasir aticam sonra oturup ders caliscam diye bu saat oldu hala yatiyorum. Kalkiyorum bi odayi supuruyorum hadi bi sigara molasi vereyim diyip kirk saat kalkmiyorum yerimden halbuki kalkip her işi bitirseydim simdi huzur icinde kahvemi iciyo olurdum
Bi sey yapmiyorum ama surekli yapicam yapicam diye aklimi kurcalayip rahatsiz ediyo
Bari komple koyversem rahatlayacagim o da yok
Birazdan kalkcam mecbur o işler bitecek gece 2ye kadar koşturcam
Hep son dakika insani oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…