Hiç Bir yemek Çeşidini Sevmeyen Eş Adayı ! :(

Hic kusura bakmasin her seyi yemesi gerekecek. Annesi de kendi alistirsaymis senin elinde neden olsun?

bana yemek seçen değil de içindeki şeyleri seçen insan çok zor geliyor, soğan yemem, sarımsak yemem, maydanoz yemem, biber yemem, acı yemem, domates yemem, e ne yersin diyesim geliyor
bir egeli olarak domatessiz, bibersiz yemek düşünemiyorum mesela

Acaba abimden mi bahsediyosun diye düşünüp geldim :)

Abim de onu yemez bunu sevmez. 3-4 aydır bende kalıyor. Yani sevdiği şeyler aynen kuru fasulye pilav nohut ve et. Beni yemek yapmaktan soğuttu yani ne yapıcam ne pişircem ona hergün. Ben de karışmıyorum, alıyor tavuğu geliyor, paşa paşa kendi yediği gibi pişiriyor :) Artık taviz vermiyorum. Demem o ki; işin zor. Bu işi evlenmeden çözmenizi tavsiye ederim. Evlenince seni de mutfaktan soğutur bu adam gerçekten zor. Abim bekar, evlenirken evlenmeden söylycem nişanlısına

O kadar incesine ben de gelemem domatessiz yemek olur mu yaa,benimki bi mantar yemez tolere edebiliyorum

Aynı benim kocamın huyu işte fasulye ve patatesten başka yemek yemez.
Cidden o kadar zor oluyor ki yemek yapasım bile gelmiyor.
Evlendiğimizde özenerek kocama özel diye kendi başıma mantı açtım bana hamur bu yani ne özelliği var içinde de sarımsak var zaten dedi yemedi.
Ne tarifler yapar saatlerce uğraşırdım adam hiç severek yemezdi ve daha da öyle.
Ben de çeşit çeşit yemek yapıp yemeyi özellikle yeni tarifleri çok severim kocam ağzına bile almaz önyargılıdır.
Benim de hevesim kaçtı inan yemek yapasım gelmiyor gerçekten çok zor.

hanımların gizli silahı gözyaşı ne ya,ne kadar abuk bir düşünce.

O kadar şey içinde buna mi takıldın diyeceğim de hiç tanımadığı insanın yorumuna "abuk düşünce" diye yorum yapan biriyle normal diyalog kurulur mu bilemiyorum.

küçükken evde her çeşit yemeyi pişiren, onu yemem bunu yemem diye şımarıklık yaptırtmayan , ne pişerse onu yemek zorunda olduğumuz bir annem olduğu için sevmediğim hiçbir yemek yok:) o yüzden anlamıyorum da . Eşim sebze hiç sevmezdi, ıyy yemem derdi tüm sebzelere, küçükken annesi hiç pişirmemiş ki. Valla dedim ne pişiyorsa evde yiyeceksin. O hiç sebze yemeyen sevmeyen eşim şimdi brokoliyi ıspanağı pırasayı vs hapur hupur yiyor:) Ben ona uyup önüne kuruyu pilavı verseydim hergün öyle giderdi.

Canım acı ama gerçek yaşadığım tecrübeden yola çıkarak degismiyorlqr.evlenmeden önce hiç farketmemistim yemek konusunda sıkıntı yasayabilecegimi onun için bu konu hakkında konusmamistim bile çünkü bi insan yemek seçer diye aklımdan bile geçmemiş ti. ama evlendikten sonra anladım ki çoook farklıydı yemek konusunda. zaten tek anlasamadigimjz farklı kaldığımız nokta bu. Demem o ki değiştirir im diye hiiiiccc hayal etme sadece hayal olarak kalır çünkü. Bu duruma katlanıp katlanamayacagini sor kendine .

bakla hariç herşeyi yiyebiliyorum/dum (alerjim olanlar hariç). neyse benim eşimde yemek seçer. soğan sarımsak yemek mesela sebzelerden çoğunu yemez.. o ne isterse onu yapıyorum yemek olarak. sebzeyi kendim kadar yapıyorum yada annemde yiyorum... ama yavaş yavaş eşime tadına bakmayı öğrettim... pırasa ve kapuska yiyebiliyor artık.

size tavsiyem yemek yapacakken ne istiyorsa onu yapın...

evlendikten sonra ozaman oturucak sana bir menu cıkaracak hayatım bak haftalık yemek menusu bana bunları yap diycek okey ama onu yemem sunu yemem deyip karsıdaki insanı zor durumda bırakmakda bencillik yoksa kimse zorla al bu ye demez kadınların derdi evlendikten sonra ne yemek yapsam dusuncesi zaten bide herseyi yemeyen bir es olunca cidden daha zor

kahve ya da tramisu sevmek zorunda değil

annesi ne ile besliyormuş

adam klasik tencere yemeği sever belki

eşim de sebze sevmez etçildir

ama arada olunca yer

yavaş yavaş orta yolu bulursunuz

beğenmezse kendi pişirir

Yemeğe tadinida veren soğan ve sarımsak oluyor hep hele soğan olmazsa yemeğin tadını beğenmiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…