Ben bamya yemem eşim mantar yemez, bamya hiç yapmadım mantarı da arada kendime yaparım, ama tavuk soteye koydum diyelim,eşim mantarları ayırır tavukları yer mızmızlanmaz,yemek seçen i san çok zor cidden, bizde kardeşim öyle,annem ve kardeşim 1 haftadır bizde, et tavuk balık döngüsündeyiz, kardeşim de etçil
İnsan her gün ne yapıcam diye düşünmekten çürüyo, bir de yemek seçen insanla evli olunca oyyyyy
bana yemek seçen değil de içindeki şeyleri seçen insan çok zor geliyor, soğan yemem, sarımsak yemem, maydanoz yemem, biber yemem, acı yemem, domates yemem, e ne yersin diyesim geliyor
bir egeli olarak domatessiz, bibersiz yemek düşünemiyorum mesela
hanımların gizli silahı gözyaşı ne ya,ne kadar abuk bir düşünce.
O kadar incesine ben de gelemem domatessiz yemek olur mu yaa,benimki bi mantar yemez tolere edebiliyorum
kadnın gizli silahı ağlamayı kullan ,kesin sen haklı olursunO kadar şey içinde buna mi takıldın diyeceğim de hiç tanımadığı insanın yorumuna "abuk düşünce" diye yorum yapan biriyle normal diyalog kurulur mu bilemiyorum.
Canım acı ama gerçek yaşadığım tecrübeden yola çıkarak degismiyorlqr.evlenmeden önce hiç farketmemistim yemek konusunda sıkıntı yasayabilecegimi onun için bu konu hakkında konusmamistim bile çünkü bi insan yemek seçer diye aklımdan bile geçmemiş ti. ama evlendikten sonra anladım ki çoook farklıydı yemek konusunda. zaten tek anlasamadigimjz farklı kaldığımız nokta bu. Demem o ki değiştirir im diye hiiiiccc hayal etme sadece hayal olarak kalır çünkü. Bu duruma katlanıp katlanamayacagini sor kendine .Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen
aaa hala gizli silahını kullanmamışsın amaaaO kadar şey içinde buna mi takıldın diyeceğim de hiç tanımadığı insanın yorumuna "abuk düşünce" diye yorum yapan biriyle normal diyalog kurulur mu bilemiyorum.
kadnın gizli silahı ağlamayı kullan ,kesin sen haklı olursun
aaa hala gizli silahını kullanmamışsın amaaa(((
tabii bütün cinsiyetçi düşüncelerini sal oratama.sonra polemik mi arıyorsun, başkasına git. hee tatlım heeTakacak insan ariyosan benden malzeme çıkmaz haberin olsun. Başka birine dadan.
hala ağlamıyor musun?Takacak insan ariyosan benden malzeme çıkmaz haberin olsun. Başka birine dadan.
Yemeğe tadinida veren soğan ve sarımsak oluyor hep hele soğan olmazsa yemeğin tadını beğenmiyorum ben.bakla hariç herşeyi yiyebiliyorum/dum (alerjim olanlar hariç). neyse benim eşimde yemek seçer. soğan sarımsak yemek mesela sebzelerden çoğunu yemez.. o ne isterse onu yapıyorum yemek olarak. sebzeyi kendim kadar yapıyorum yada annemde yiyorum... ama yavaş yavaş eşime tadına bakmayı öğrettim... pırasa ve kapuska yiyebiliyor artık.
size tavsiyem yemek yapacakken ne istiyorsa onu yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?